WIZAŻ logo

allegro

• 3 maja 2026 o 12:22
    Szampon odmładzający
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Szampon sprawdził się u mnie przy włosach farbowanych i dojrzałych, które wymagają jednocześnie delikatnego oczyszczenia i ochrony koloru. Na plus na pewno skuteczność mycia — dobrze usuwa zanieczyszczenia i nadmiar sebum, ale nie powoduje przesuszenia długości. Włosy po użyciu są lekkie, sypkie i nie tracą elastyczności. Zauważalny jest też efekt wygładzenia oraz lekki połysk, co przy włosach farbowanych ma duże znaczenie. Kolor nie wypłukuje się szybciej niż przy innych szamponach z tej półki cenowej — powiedziałabym, że utrzymuje się na standardowym, a nawet lekko lepszym poziomie. Szampon dobrze się pieni i jest wydajny. Formuła nie obciąża włosów ani skóry głowy, nie zauważyłam podrażnień. To solidny produkt do codziennej pielęgnacji włosów farbowanych — szczególnie dla osób szukających równowagi między oczyszczaniem a delikatnością.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    29 kwietnia 2026 o 13:21
    Odświeżenie i pielęgnacja dla włosów dojrzałych i farbowanych
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Szampon Hair Clinic Pro Age pozytywnie mnie zaskoczył. Dobrze oczyszcza włosy, jednocześnie ich nie przesuszając, co jest szczególnie ważne przy włosach farbowanych. Po kilku użyciach zauważyłem, że włosy są bardziej miękkie, wygładzone i łatwiejsze do ułożenia. Kolor wydaje się dłużej świeży i mniej matowy. Dodatkowo produkt ma przyjemny, delikatny zapach i dobrze się pieni, dzięki czemu jest wydajny. To dobry wybór dla osób, które chcą zadbać o kondycję włosów dojrzałych bez obciążania ich.
  • 28 kwietnia 2026 o 15:37
    Bardzo dobry szampon
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Używam tego szamponu od jakiegoś czasu i naprawdę jestem mile zaskoczona. Włosy po nim są miękkie, wygładzone i wyglądają zdrowiej, a kolor faktycznie dłużej zachowuje świeżość i blask. Nie obciąża włosów, a jednocześnie dobrze je nawilża, co przy włosach farbowanych jest dla mnie bardzo ważne. Dodatkowo ma przyjemny, delikatny zapach i dobrze się pieni, więc jest też wydajny. Zdecydowanie zostanie ze mną na dłużej
  • 27 kwietnia 2026 o 21:17
    Przyjemny szampon do włosów dojrzałych – miękkość i blask
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam włosy dojrzałe, farbowane, raczej suche na długości i delikatne przy nasadzie, dlatego szukałam szamponu, który będzie skuteczny, ale nie obciążający. Ten szampon bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy, a przy tym nie powoduje przesuszenia – co dla mnie jest dużym plusem. Po umyciu włosy są miękkie, bardziej błyszczące i wyglądają zdrowiej. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę kondycji – są bardziej sprężyste i lepiej się układają. Dodatkowo mam wrażenie, że kolor włosów farbowanych dłużej zachowuje świeżość. Szampon dobrze się pieni, ma przyjemny, delikatny zapach i jest wydajny. Jeśli chodzi o ograniczenie wypadania – efekt jest raczej subtelny, ale ogólne wzmocnienie włosów jest zauważalne. Dla mnie to fajny, codzienny szampon do włosów dojrzałych i farbowanych – bez efektu „wow”, ale solidnie poprawiający wygląd włosów.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 27 kwietnia 2026 o 15:54
    Świetny szampon do włosów dojrzałych
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam włosy farbowane i dojrzałe, ten szampon bardzo dobrze się u mnie sprawdził. Dobrze oczyszcza, nie przesusza, wygładza i dodaje blasku. Włosy są miękkie, odżywione i łatwiejsze do ułożenia. Plus za przyjemny zapach i wydajność. Spodobał mi się tak bardzo, że kupiłam go też mamie i ona również jest zachwycona. Bardzo udany produkt.

szukaj