WIZAŻ logo
Wcierki do włosów i skóry głowy

Radical Hair Clinic, Pro Age, Odmładzająca wcierka do włosów dojrzałych

9 maja 2026 o 23:19
    Dobra wcierka
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Wcierkę Radical (odmladzajacą do włosów dojrzalych) zakupilam razem z szamponem z tej samej serii w zestawie. Na początku stosowania nie zauwazylam specjalnych efektów tymbardziej, że od jakiegoś czasu zaczęły mi nadmiernie wypadać włosy, ale po dłuższym regularnym stosowaniu muszę stwierdzić, że problem z wypadającymi wlosami się zmniejszył i przybyło nowych baby hair. Wcierka ma bardzo przyjemny zapach oraz jest wygodna w stosowaniu za pomocą wygodnego atomizera, którym łatwo się aplikuje na skórę głowy.
    Zalety:
    • Hamuje wypadanie
    • Wzrost nowych włosów
    • Wygodne opakowanie
    Wady:
  • 3 maja 2026 o 12:22
    Odmładzająca wcierka do włosów dojrzałych
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Wcierkę zaczęłam stosować z myślą o wzmocnieniu włosów i ograniczeniu ich wypadania — szczególnie że z wiekiem zauważyłam, że są cieńsze i mniej „żywe”. Na plus na pewno działanie przy regularnym stosowaniu. Po kilku tygodniach widzę delikatne „baby hair” i mam wrażenie, że włosy mniej wypadają. Skóra głowy jest w lepszej kondycji, jakby bardziej odżywiona. Sama wcierka jest lekka, nie obciąża włosów i nie powoduje przetłuszczania, co dla mnie jest bardzo ważne. Duży plus za wygodną aplikację — łatwo ją rozprowadzić i wmasować. Zapach ziołowy, ale dość delikatny, szybko się ulatnia. Jeśli chodzi o efekt „odmładzający”, trudno mówić o spektakularnych zmianach, ale włosy faktycznie wyglądają zdrowiej i mają trochę więcej objętości. Producent obiecuje m.in. ograniczenie wypadania, pogrubienie i pobudzenie wzrostu — i moim zdaniem przy systematycznym stosowaniu coś w tym jest, choć to raczej subtelny efekt niż wow. To dobra, budżetowa wcierka na start lub jako uzupełnienie pielęgnacji przy włosach dojrzałych.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    29 kwietnia 2026 o 13:21
    Lekka wcierka, która poprawia kondycję skóry głowy
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Wcierka Hair Clinic Pro Age okazała się bardzo przyjemna w stosowaniu. Ma lekką, nieobciążającą formułę, dzięki czemu nie przetłuszcza włosów ani skóry głowy. Regularne stosowanie sprawiło, że skóra głowy jest lepiej nawilżona, a włosy wydają się mocniejsze u nasady. Zauważyłem też delikatne odbicie włosów od nasady i większą świeżość między myciami. Produkt ma subtelny zapach i łatwą aplikację, co dodatkowo zachęca do systematycznego używania. To dobra opcja dla osób, które chcą zadbać o włosy dojrzałe i poprawić ich ogólną kondycję.
  • 28 kwietnia 2026 o 15:37
    Bardzo dobra wcierka
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Jestem bardzo zadowolona z tej wcierki. Ma lekką, nieobciążającą formułę, dzięki czemu włosy po aplikacji nie są tłuste ani oklapnięte. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że włosy są wyraźnie mocniejsze, mniej wypadają i wyglądają na zdrowsze. Skóra głowy jest odświeżona, a same włosy jakby bardziej „żywe” i pełne objętości. Duży plus też za wygodną aplikację i przyjemny zapach.
  • 27 kwietnia 2026 o 21:17
    Lekka wcierka, która wzmacnia włosy i dodaje im objętości
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam włosy dojrzałe, osłabione i okresowo wypadające, dlatego zdecydowałam się przetestować tę wcierkę. Produkt ma lekką, nieobciążającą formułę i jest bardzo komfortowy w użyciu – nie przetłuszcza włosów i nie powoduje dyskomfortu skóry głowy. Zapach jest delikatny i szybko się ulatnia. Pierwsze efekty zauważyłam po około dwóch tygodniach stosowania. Włosy stały się wyraźnie mocniejsze, mniej łamliwe i sprawiają wrażenie gęstszych oraz bardziej uniesionych u nasady. Wcierka w pewnym stopniu ograniczyła też wypadanie włosów, choć nie zauważyłam wyraźnego pojawienia się nowych baby hair ani wpływu na siwienie. Dużym plusem jest poprawa kondycji skóry głowy – jest lepiej nawilżona i mniej podatna na podrażnienia. To dobry produkt dla osób, które chcą wzmocnić włosy i poprawić ich objętość, choć niekoniecznie liczą na szybki porost nowych włosów.

szukaj