WIZAŻ logo

Fajny😊
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Dziewczyny, kupiłam w Rossmannie ten pędzel KillyS Ritual do konturowania za niewielkie pieniądze i serio jestem zachwycona! Nakłada bronzer idealnie, jest mięciutki i super wygodny w dłoni. Na pewno skuszę się na więcej pędzli tej firmy, bo makijaż staje się dzięki nim mega przyjemny
    Zalety:
    • tani
    • fajny kształt
    • milutki
  • 31 stycznia 2026 o 14:48
    Idealny do konturowania
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Widziałam na Instagramie jak jedna dziewczyna zachwalała ten pędzel i postanowiłam go kupić. Była akurat promocja w Rosku więc dałam ok. 15 zł .Nie lubię wydawać dużej sumy na akcesoria więc jak trafie coś taniego to zostaje ze mną na dużej. Ja używam go jak na razie tylko do suchego bronzera a czytam w innych recenzjach że nadaje się do kremowego konturowania. Wygląda ciekawie i inaczej niż reszta pędzli w mojej kolekcji. Rączka dość wąska a skuwka szeroka co nadaje mu kosmiczny wygląd. O dziwo dobrze leży w dłoni. Kolorystycznie tez mi się podoba bo całość utrzymana jest w eleganckim beżowym kolorze. Jest wyprofilowany tak aby ładnie rozkładać produkty na skórze. Włosie jest syntetyczne ale mięciutkie. Nie drapie skóry. Podczas mycia włoski nie wypadają a produkty dobrze się wypłukują . Dobry pędzel. Polecam.
  • 31 sierpnia 2025 o 10:49
    Aplikacja tym pędzlem to czysta przyjemność.
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Pędzel do konturowania twarzy R03 Killys ma śliczny design, jego kształt, kolor, wykończenie tu wszystko współgra i nie można się do niczego doczepić ♥️ Pędzel wykonany jest z syntetycznego włosia, który wydaje się gładszy i bardziej sprężysty niż z ten z włosia naturalnego Pędzel oprócz tego, że jest ładniutki to jest dobrze wyprofilowany ze ściętą skośną końcówką co ułatwia konturowanie😄. Modelując nim tworzę pożądany przeze mnie efekt, delikatnie rozprowadzam kremowe produkty róż, bronzer stopniowo buduje, dokładam, aż w końcu uzyskuje to czego się spodziewałam. Bawiąc się tym pędzlem zauważyłam, że również dobrze sobie radzi z konturowaniem na sucho, nie zostawia plam , smug wszystko ładnie się blenduje. Mam cerę dojrzałą suchą i wiem , że powinnam częściej sięgać po produkty mokre w kremie ,ale nie ukrywam, że lubię też kosmetyki prasowane. Przez cały czas jak użytkuje ten pędzel, a makijaż robię codziennie nie zauważyłam, żeby pędzel zgubił jakiś włosek, kształt pozostaje niezmiennie taki sam. Podczas mycia również zachowuje się perfekcyjnie, nie odkształca się i dalej jest przyjemny w dotyku, a co najważniejsze aplikacja tym pędzlem to czysta przyjemność. Polecam serdecznie tym bardziej, że cena i dostępność jest zadawalająca.
    Zalety:
    • śliczny design
    • przyjemny w dotyku
    • prosta aplikacja , dobrze rozprowadza kosmetyki do konturowania
    • nie tworzy plam ,smug
    • cena( często w promocji)
  • 18 sierpnia 2025 o 8:33
    Uwielbiam!
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zobaczyłam recenzję tego pędzla na TikToku i postanowiłam go wypróbować. Kupiłam go w promocji w Rossmannie za 14 zł- i już po pierwszym użyciu wróciłam po drugi! Jeden pędzel używam do różu, a drugi do bronzera na mokro. Ma miękkie, ale lekko zbite włosie, dzięki czemu świetnie rozprowadza produkt i daje bardzo ładny, naturalny efekt na skórze. Efekt po aplikacji pędzlem jest moim zdaniem dużo lepszy niż po użyciu gąbeczki – bardziej precyzyjny i równomierny. Jak za taką cenę – naprawdę rewelacja!
    Zalety:
    • Miękkie, lekko zbite włosie
    • Bardzo przystępna cena (zwłaszcza w promocji)
    • Świetnie rozprowadza produkty kremowe i płynne
    • Daje naturalny, równomierny efekt
    • Sprawdza się zarówno do różu, jak i bronzera
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Pędzle do twarzy

szukaj