WIZAŻ logo

HideHere Cica

• 12 lutego 2026 o 23:30
    Cica Care, Toner Emulsion
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Cica Care Toner Emulsion okazał się prawdziwym ratunkiem dla mojej skóry mieszanej, skłonnej do przesuszeń. Konsystencja jest lekka, niemal jak wodna emulsja, szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Zapach delikatny, prawie niewyczuwalny, dla mnie duży plus. Opakowanie wygodne, z pompką, która pozwala dozować idealną ilość produktu. Skóra po użyciu jest nawilżona, gładka i spokojniejsza, podrażnienia szybciej się goją. Używam rano i wieczorem i czuję, że cera stała się bardziej zrównoważona i miękka w dotyku.
  • 29 stycznia 2026 o 14:22
    Nawilża i wspomaga regenerację
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Wyraźnie koi skórę, nie powoduje uczucia dyskomfortu. Nawilża i wspomaga regenerację – doskonały dla skóry wrażliwej czy podrażnionej. Cera jest wyraźnie nawilżona i uspokojona.
  • 24 stycznia 2026 o 16:18
    Pomaga i tonizuje
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Cica to koreańskie złoto które jest obecne w większości produktów z racji swojej skuteczności a jeśli ma się na myśli tonizowanie i oczyszczanie to jest wprost wspaniała bo ten wręcz bezwonny płyn myje skórę i ją odświeża wręcz idealnie bo po codziennym zastosowaniu czuję wyłącznie przyjemnie i korzystne rezultaty jak miękka i czysta skóra gotowa na kolejny zabieg z użyciem dostępnych kosmetyków jakie miałam przyjemność stosować dzięki tobie Wizaż i które są dla mnie i mojej skóry prawdziwym odkryciem bo odrywają prawdę o potrzebach skóry bo każdy składnik zawarty w tych małych saszetkach wchłania się działając dla poprawy jakości cery i jej pełnego komfortu więc czuję naprawdę wielką różnicę w postaci miękkiej i niezwykle wypoczętej skóry dlatego do codziennego mycia i cieszenia się rezultatami jest to produkt stworzony więc go polecam i dziękuję Wizaż bo dajecie mi tak wiele radości aby skóra mogła doznawać wspaniałej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze tonizuje i odświeża cerę
    Wady:
    • Nie ma
  • 20 stycznia 2026 o 17:58
    Ulubiony Toner
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Co prawda ten produkt nie robi efektu wow po pierwszych 10 sekundach i właśnie w tym tkwi jego siła bo ten toner zachowuje się jak kompromis pomiędzy lekkim tonikiem a kojącym serum porównałam kilka takich produktów i ten na prawdę daje rade. Konsystencja jest mleczna lekka nie wodnista szybko się wchłania i nie zostawia lepkiej warstwy co na pewno docenią osoby które nie lubią ciężkich formuł tak jak ja. Cica to najlepszy wynaleziony składnik świata działa tu dokładnie tak jak powinna bardzo wycisza i uspokaja skórę. Zaczerwienienia są mniej widoczne skóra wygląda na dobrze zaopiekowana. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam że cera lepiej znosi zmiany temperatury mycie twarzy i inne kosmetyki. Ja mam skórę mieszaną bardziej suchą skłonna do podrażnień i mi produkt sprawdził się idealnie jako pierwszy krok po oczyszczaniu bez pieczenia bez szczypania i bez większych zaskoczeń. Zapach praktycznie niewyczuwalny, co dla mojej wrażliwej skóry jest ogromnym plusem. Opakowanie minimalistyczne, funkcjonalne. Myślę że ten produkt bardzo wspiera barierę hydrolipidową i będzie idealne dla osób, które chcą, żeby pielęgnacja uspokajała nie tylko skórę, ale i głowę
  • 19 stycznia 2026 o 17:06
    Dobry produkt do codziennego stosowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Kosmetyk stosowałam regularnie przez dłuższy czas i mogę rzetelnie ocenić jego działanie. Konsystencja jest przyjemna, łatwa do rozprowadzenia i szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej ani lepkiej warstwy. Zapach delikatny i nienachalny, dzięki czemu nie przeszkadza przy codziennym użytkowaniu. Opakowanie estetyczne i praktyczne, ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Mam cerę mieszaną, skłonną do przesuszeń, i kosmetyk dobrze się u mnie sprawdził zauważyłam poprawę nawilżenia oraz wygładzenie skóry. Przy regularnym stosowaniu skóra wygląda na bardziej zadbaną i zdrowszą. Uważam, że to dobry wybór do codziennej pielęgnacji.

szukaj