WIZAŻ logo
Serum do twarzy

Hidehere Vita Elixir Serum Rozświetlające serum z witaminą C

HideHere Vita

• 12 lutego 2026 o 23:30
    Mały eliksir, wielka zmiana dla mojej skóry
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam skórę mieszaną, z tendencją do przesuszeń w strefie policzków. Serum ma lekką, aksamitną konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając lepkiej warstwy. Zapach jest delikatny, prawie niewyczuwalny, co bardzo doceniam. Opakowanie z pipetką jest wygodne i higieniczne. Po kilku dniach cera stała się bardziej nawilżona, miękka i promienna, a drobne nierówności skóry mniej widoczne. To produkt, który naprawdę można pokochać w codziennej pielęgnacji.
  • 29 stycznia 2026 o 14:22
    Idealny produkt na oznaki zmęczenia
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Wyrównuje koloryt, rozświetla i usuwa oznaki zmęczenia. Twarz wygląda na jaśniejszą i bardziej promienną. Ma fajną żelową konsystencję. Szybko się wchłania i doskonale sprawdza się pod krem i makijaż.
  • 29 stycznia 2026 o 14:22
    Idealny produkt na oznaki zmęczenia
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
  • 24 stycznia 2026 o 16:22
    Drogocenne
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    To serum jest niezwykłe bo cera po jego zastosowaniu jest miękka i wypoczęta a to za sprawą niezwykle dobranych składników odżywczych które wspomagają skórę i ją odświeżają aby była gładka i miękka oraz w jak najlepszym stopniu wypielęgnowana bo już niewielka ilość wystarcza aby czuć komfort i uczucie miękkości a nie suchość i szorstkość ze względu na bardzo skoncentrowaną zawartość składników odżywczych które wspierają skórę aby była gładka i pełna blasku, niewielka ilość produktu jaki mam możliwość testować dzięki Wizaż jest dowodem skuteczności bo Hidehere to dla mnie prawdziwe odkrycie i rewelacja w branży kosmetycznej bo tak dawno nie czułam takiego komfortu jak po użyciu tych kosmetyków którego jednym z bardziej skutecznych jest właśnie to serum i którego polecam z całego serca bo działa wprost niezwykle.
    Zalety:
    • Świetne serum do codziennego stosowania, zawiera cenne skutecznie działające składniki odżywcze
    Wady:
    • Nie ma
  • 20 stycznia 2026 o 17:58
    Porządna dawka rozświetlenia
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Są kosmetyki które obiecują rozświetlenie a kończą się podrażnieniem albo sztucznym glow długo bardzo długo z tym walczyłam ale jednak ta esencja idzie w inną stronę i uwaga nie działa jak flesz aparatu tylko jak światło dzienne naturalnie i bez szoku dla skóry. Zamknięta w tubce Hidehere, jest wygodna w użyciu i dobrze wpisuje się w codzienną rutynę nawet gdy pielęgnacja ma być szybka i bez kombinowania. Konsystencja jest lekka esencjowa łatwo się rozprowadza i błyskawicznie wchłania. Nie klei się nie roluje pod kremem ani makijażem. Przy regularnym stosowaniu skóra faktycznie wyglądała na bardziej wypoczętą koloryt stał się równy a twarz sprawiala wrażenie w końcu porządnie ogarniętej nawet w te moje ostatnie dni gdy brak snu choroba i leczenie wysypu mocno dał mi popalić. Zapach delikatny szybko się ulatnia. Całość sprawia wrażenie przemyślanej formuły bez agresywnego działania za to z konsekwentnym efektem. To dobra propozycja dla osób, które chcą rozjaśnienia i świeżości ale bez ryzyka i bez presji natychmiastowego efektu

szukaj