Kupi ponownieTak
Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
Od kiedy używasz produktumiesiąc
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Muszę Wam opowiedzieć o moim najnowszym odkryciu, bo ten krem to jest po prostu hit, na który sama pewnie bym nie wpadła. Colostrobaza 5% to krem przeciwzmarszczkowy z colostrum, przeznaczony do twarzy, szyi i dekoltu. Normalnie pewnie ominęłabym go w aptece, bo mam młodą cerę i nie szukam jeszcze typowo produktów anti-aging. Dostałam go jednak w prezencie, a ponieważ uwielbiam testować kosmetyczne nowości, stwierdziłam, że zużyję go czysto zapobiegawczo. I wiecie co? To była najlepsza decyzja pielęgnacyjna ostatnich tygodni.
Ten krem robi ze skórą coś niesamowitego. Choć na opakowaniu widnieje obietnica redukcji zmarszczek, u mnie, na młodej buzi, pokazał swoje zupełnie inne, genialne oblicze. Przede wszystkim potężnie regeneruje i koi. Skóra po całym dniu w biegu, po kontakcie z słońcem czy po prostu przesuszona klimatyzacją, dosłownie "pije" ten krem i natychmiast odzyskuje komfort. Colostrum ma to do siebie, że genialnie odbudowuje barierę hydrolipidową, i to u mnie widać gołym okiem. Twarz stała się niesamowicie miękka, gładka i taka zdrowo sprężysta. Wygląda po prostu na wypoczętą, promienną i mega świeżą.
Jeśli chodzi o konsystencję, to jest ona bardzo przyjemna. Krem nie jest ani za tłusty, ani za lekki. Wchłania się bardzo ładnie, nie zostawia lepkiej warstwy i świetnie dogaduje się z resztą mojej pielęgnacji. Nic się na nim nie roluje, nie zapycha porów, co dla mnie jest kluczowe, bo przy bogatszych formułach zawsze mam obawę o wysyp niespodzianek. Tutaj nic takiego się nie dzieje.
Stosuję go regularnie wieczorem na twarz oraz oczywiście na szyję i dekolt, o których tak często zapominamy w codziennej pielęgnacji, a przecież o te strefy warto dbać prewencyjnie już od młodych lat. Rano budzę się z idealnie gładką buzią, która jest nawodniona, elastyczna i wygląda po prostu zdrowo.
Jeżeli tak jak ja macie młodą skórę, ale szukacie czegoś, co porządnie ją odżywi, zregeneruje, zadziała prewencyjnie i da ten upragniony efekt miękkiej, promiennej cery, to Colostrobaza sprawdzi się Wam genialnie. Prezent okazał się strzałem w dziesiątkę i na pewno kupię kolejne opakowanie sama!
Zalety:
- Cudowne, głębokie nawilżenie i regeneracja skóry już po pierwszym użyciu
- Genialnie koi podrażnienia i odbudowuje barierę ochronną naskórka
- Sprawia, że skóra jest niezwykle miękka, sprężysta i promienna
- Świetna prewencja przeciwstarzeniowa dla młodej cery
- Przyjemna konsystencja, która dobrze się wchłania i nie zapycha porów
- Idealny do pielęgnacji delikatnej skóry szyi i dekoltu
- Bardzo wydajny i zapakowany w wygodną, higieniczną tubkę