Schwarzkopf Creme Supreme - kolor, którego pragniesz z pielęgnacją, na którą zasługujesz.
Pielęgnująca koloryzacja z potrójnym System HaptIQ, który tworzy wiązania na każdym etapie koloryzacji włosów. Przygotowuje i chroni włosy, zapewniając piękny i równomierny kolor oraz 100% pokrycie siwych włosów.
Jak to działa?
BONDING SERUM PRZED KOLORYZACJĄ: Intensywnie pielęgnujące pre-serum z Systemem Bonding HaptIQ Schwarzkopf doskonale przygotowuje włosy do procesu koloryzacji. Tworzy nowe mikrowiązania i wygładza strukturę włosa, zapewniając równomierne rezultaty.
BONDING FARBA W KREMIE: Chroni włosy przed nowymi uszkodzeniami podczas koloryzacji, zapewniając piękny kolor.
BONDING MASKA: Otacza włosy warstwą ochronną i tworzy nowe mikrowiązania, zapewniając intensywną pielęgnację.
Zalety produktu w skrócie:
Pielęgnujący krem koloryzujący
Chroni przed uszkodzeniami
Piękny i równomierny kolor
100% pokrycia siwych włosów
31 maja 2026 o 17:04
Rewelacyjna!!!
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Podchodziłam z pewną nieufnością do tego produktu, ale okazał się strzałem w 10. Użyłam tej farby dwa razy i właśnie po tym drugim razie mogłam w pełni docenić jej zalety. Nie potrzebujesz ani miseczki ani pędzelka - mieszankę przygotowujesz w załączonej butelce i bezpośrednio z niej nakładasz farbę na włosy. Pomysłową końcówkę użyjesz do rozdzielania pasm włosów. Farba dokładnie pokrywa siwe włosy, które nie są widoczne lub ładnie się komponują z pozostałymi (u mnie kolor blond) przez około miesiąc- dla mnie to bardzo wiele (mambbardzo dużo siwych włosów szczególnie na skroniach). Po farbowaniu, włosy są miękkie, nawilżone, miło pachnące- do farby załączona jest odżywka po oraz ochronna maseczka przed. Dla mnie zdecydiwanie warta swojej ceny! Opakowanie wystarcza na pokrycie odrostów gęstych włosów.
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
30 kwietnia 2026 o 19:03
Świetna koloryzacja i ochrona włosów
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Nie dawno miałam pierwszy raz okazję wypróbować tą świetną jakościowo farbę od Schwarzkopf która jest rewolucją w koloryzacji bez szkód dla włosów dając efekt pięknego, długotrwałego koloru i miękkich odpornych na uszkodzenia włosów,koloryzacja tą farbą to kilkuetapowy zabieg z użyciem odżywek, wzmacniaczy koloru i samej farby w moim wymarzonym kolorze chłodnego brązu z popielatymi refleksami, po aplikacji i czasie trzymania jej na włosach są one miękkie i lśniące a refleksy na włosach pięknie widoczne w słońcu ,kolor trwa przez długi czas i czuję wyraźną miękkość jakiej nie odczuwałam nigdy przedtem podczas koloryzacji więc jestem bardzo zadowolona z tej farby i ją serdecznie polecam.
Zalety:
Bardzo dobra jakościowo farba o świetnych właściwościach odbudowujących włosy dbając o ich kondycję i blask
21 kwietnia 2026 o 3:37
To jest mój hit najlepsza farba
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Przepiękny kolor super miękkie włosy po farbowaniu , wielki plus za 4 etapowa koloryzację . To jest mój must have . Kolor trzyma się naprawdę długo . Na moje grube długie kręcone włosy kupiłam 4 opakowania gdzie w zupełności wystarczyły 3 . Farba jest naprawdę wydajna
18 marca 2026 o 18:39
Beznadziejna
Kupi ponownieNie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Edit: po kilku myciach wszystkie siwe włosy widać, farba się z nich zmyła, ale oczywiście reszta włosów jest nadal przyciemniona z rudym połyskiem. Włosy są gładkie i miękkie tylko po nałożeniu farby, potem są wysuszone i plączące.
To było moje pierwsze farbowanie włosów od 20 lat. Miałam niewiele siwych włosów, może z kilkanaście procent, z wierzchu praktycznie wcale ale powyżej skroni, głębiej były już nieco widoczne, przy związaniu do góry trochę się odsłaniały.
Od kilku lat biłam się z myślami, czy to już czas, ostatnio zobaczyłam tą farbę w sklepie, bo przykuła moją uwagę, wróciłam do domu, poczytałam, przemyślałam i wróciłam do sklepu, gdyż byłam pewna, że to będzie mój kolor (wybrałam chłodny, popielaty ciemny blond 6-16). Kierowałam się tylko odpowiednim kolorem, moje włosy zawsze miały miedziany połysk i zależało mi żeby go nie podbijać, dlatego popielaty ton wydawał mi się odpowiedni. Nie chciałam zmieniać koloru włosów, jedynie ukryć siwe i ewentualnie stonować miedziany połysk. Czy to pielęgnacyjna farba, to już mnie nie interesowało, bo moje włosy są super gładkie, bardzo niskoporowate, zawsze jak tafla wody i nie da się ich zniszczyć w żaden sposób.
Pierwszy etap-pre serum trochę mnie zaskoczył, bo serum jest tak bardzo małe, że nie wystarcza na dokładne pokrycie włosów, tylko lekkie ich muśnięcie, starałam się jak mogłam, żeby tego mikrusa jakoś równomiernie rozprowadzić, skupiłam się na siwych włosach i tam musiało dotrzeć.
Sama farba nie śmierdzi mocno, jest naprawdę znośna i o dziwo wystarczyła na moje dosyć długie i gęste włosy na styk.
Odżywka bardzo fajna, faktycznie włosy są jeszcze bardziej lśniące, gładkie i sypkie. Farba też zupełnie nie brudzi skóry, jeżeli posmarujemy się kremem, przy farbach starego typu nawet krem nie pomagał.
Efekt-cóż, z jednej strony chciałam uzyskać efekt niemal identyczny z naturalnym i żeby nikt się nie zorientował, że przefarbowałam włosy-to się udało. Niby miał być chłodny-popielaty pigment, ale w ogóle nie zniwelował mojej miedzi, mam wrażenie, że nawet ją minimalnie podbił, popielatego tonu w farbie jest zdecydowanie za mało. Co do "100 % pokrycia siwych włosów" jak obiecuje producent, to tutaj jest rozczarowana. Ja tych siwych włosów miałam naprawdę bardzo mało i nie były one białe, tylko siwo-miedziane, białe może pojedyncze sztuki. Farba jedynie je przyciemniła, ale nadal odznaczają się od reszty jak się dobrze przyjrzeć (a ja wiem gdzie patrzeć i mnie to denerwuje), kilka sztuk tych sztywnych i białych prawie w ogóle nie złapało, więc ta farba chyba kompletnie odpada w przypadku całkowicie siwych włosów (chyba że farbuje wysokoporowate, a tak gładkich jak moje pop prostu nie łapie).
Farbę zakupiłam w promocji za 35zł i uważam, że więcej absolutnie nie jest warta, gdyż oczekuję pełnego pokrycia moich jakże śmiesznie siwych włosów, co się nie udało. Plus za naturalny efekt, przynajmniej trafiłam farbę która mnie nie zdemaskuje, jednak będę szukać dalej i chyba sięgnę po profesjonalne farby i kolor zmieszam sama.
Zalety:
Naturalny kolor, łatwość nakładania, nie brudzi skóry
Wady:
Zmywa się z siwych włosów
Nie kryje dobrze nawet lekko siwych włosów, chłodny popielaty nie wychodzi chłodny tylko rudy
9 stycznia 2026 o 9:20
(Nie) dość dobra
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Siwieje od liceum i przetestowałam dziesiątki farb przez dwadzieścia lat, mam włosy długie, ciemnoczekoladowe z około 1.5 cm srebrnym odrostem. Farba ma swoje plusy i minusy, plasując się w górze stawki ale nie na szczycie. Z pozytywów : zostawia włosy wypielęgnowane, naprawdę jedwabiste i błyszczące, bardzo zbliżone tonem do wyjściowego. Nie jest to drutowaty sztywny włos w tępym odcieniu "płaski mahoń". Stosowałam się do wszystkich etapów zaleconych w ulotce i nie mogę powiedzieć że pogorszył ich kondycję. Aplikacja jest dość łatwa - z butelki z dzióbkiem, nie wymaga żadnych miseczek, pędzli i innych cudów. Kolor również wiarygodny i serio zgodny z opisem, nawet aż za bardzo! spodziewałam się mocniejszego tonu "gorzkiej czekolady", a przy 5.1 jest dokładnie taki jak napisano "jasny brąz". W efekcie złapał moją siwiznę płowym blondem ;) niby jest to naturalne przejście, zbliżone do mojego koloru z dzieciństwa, ale nie chodziło mi o to żeby ledwo przyciemnić odrost i pozostawić go nadal widocznym... chciałam go pokryć jednolicie od nasady... Niestety w temacie likwidacji siwych włosów nie jestem zadowolona. Musiałabym farbować je co 2 tygodnie a to za duży wydatek, farba w regularnej cenie jest zwyczajnie droga i ze względu na gęstość mało wydajna. Brudzi skórę standardowo, trzeba szybko domyć bo się wżera w czoło czy szyję, na szczęście nie "czerni" przedziałka jak niektóre firmy.
Włosy są ładne, lśniące, z naturalnymi refleksami i nie śmierdzą amoniakiem, ale niedostatecznie nasycony kolor na odroście i cena przy niskiej wydajności powodują, że nie będę do niej wracać co miesiąc. Wahałam się między 3 a 4 gwiazdkami, wszak to nie odżywka nabłyszczająca, tylko coś co obiecuje krycie, ale dam jej jeszcze szansę przy ciemniejszym odcieniu.
24 grudnia 2025 o 14:18
Idealne pokrycie siwych włosów
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Farbę kupiłam w Rossmanie w cenie 50 zł. Wybrałam odcień 4-0 naturalny brąz. W opakowaniu znajduje się serum bonding, który ma za zadanie chronić włosy przed koloryzacją; krem koloryzujący gęstej konsystencji oraz maska do nałożenia po farbowaniu. Farba jest łatwa w nakładaniu, nie spływa z włosów i nie podrażnia wrażliwej skóry głowy. Nie niszczy struktury włosa. A sam zapach nie jest mocno drażniący.
Po zastosowaniu uzyskujemy intensywny, równomierny i błyszczący efekt bez silnego przesuszenia. Włosy wyglądają zdrowo i naturalnie.
Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
11 listopada 2025 o 20:22
Pielęgnuje i nadaje włosom piękny odcień
Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Włosy farbuję zawsze samodzielnie w domu. Niestety po koloryzacji często są przesuszone, zniszczone i łamliwe. Ostatnio poznałam pielęgnujący krem koloryzujący Schwarzkopf Creme Supreme, który chroni przed uszkodzeniami zapewniając piękny i równomierny kolor. Zachęca mnie to, że farba zapewnia aż do 100% pokrycia siwych włosów. Jest łatwa do nałożenia. Ma średnio gęstą konsystencję. Nie spływa z włosów. Nie podrażniła mojej wrażliwej skóry głowy. Z pewnością kupię ponownie.
17 października 2025 o 6:56
Piękny jesienny kolor
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Piękny kolor, idealny na jesień. Farba była łatwa w użyciu, długo się trzyma kolor na włosach. Nie zniszczone włosy dzięki skutecznej ochronie
Wspaniały zestaw nie tylko do zmiany fryzury ale i pielęgnacji włosów
14 października 2025 o 10:18
Delikatna farba z intensywnym efektem koloru”
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Farba ma kremową, gęstą konsystencję, która ułatwia równomierną aplikację — nie spływa z włosów i dobrze przylega do nasady. Zapach jest przyjemniejszy niż w wielu farbach — wyczuwalny, ale nie drażniący; po spłukaniu praktycznie nie utrzymuje się długo. Opakowanie (tubka z kolorem + butelka aktywatora) jest poręczne i czytelnie opisane.
Jako osoba z włosami średnioporowatymi, koloru naturalny brąz (zależy od odcienia) uzyskałam intensywny, błyszczący efekt i dobre krycie siwych włosów. Włosy po zabiegu były miękkie i gładkie — nie odczułam silnego przesuszenia ani szorstkich końcówek. Trwałość koloru oceniałabym na dobrą: po kilku myciach delikatnie przygasł, ale nie zmienił się znacząco przez kilka tygodni.
Jeśli masz suchą lub zniszczoną strukturę włosa, produkt powinien dać efekt bardziej pielęgnujący niż agresywne farby utleniające. Osoby z wrażliwą skórą głowy powinny wykonać próbę uczuleniową — jak przy każdej farbie. Ogólnie polecam dla tych, którzy szukają intensywnego, błyszczącego koloru przy jednoczesnej ochronie kondycji włosów.
10 października 2025 o 15:54
Nie spodziewałam się tak dobrego efektu
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Farbowanie włosów z użyciem Creme Supreme to proces, który składa się z kilku etapów, ale każdy z nich został dobrze przemyślany i daje poczucie profesjonalnej pielęgnacji w domowym zaciszu. Co ciekawe, po raz pierwszy przed samym farbowaniem używałam specjalnego serum bonding, które ma za zadanie chronić włosy już na etapie przygotowania ich do koloryzacji. To serum od razu zrobiło na mnie dobre wrażenie miało bardzo przyjemny, delikatny zapach, co rzadko się zdarza w produktach tego typu, a aplikacja była szybka i bezproblemowa.
Sam proces farbowania był zaskakująco szybki. Farba ma kremową konsystencję, która dobrze się rozprowadza i nie spływa z włosów. Wybrałam odcień blond i przyznam, że miałam pewne obawy jak to przy blondach, często kończy się na niechcianych żółtych tonach. Na szczęście w tym przypadku nic takiego się nie pojawiło!
Kolor wyszedł bardzo naturalny, równomierny i chłodny, dokładnie taki, jakiego oczekiwałam. Co więcej, włosy po farbowaniu były miękkie, gładkie i lśniące zupełnie nie czułam typowego przesuszenia, które często pojawia się po koloryzacji.
Po spłukaniu farby i nałożeniu odżywki z zestawu włosy były wyraźnie zregenerowane. Efekt końcowy przebił moje oczekiwania kolor świeży, głęboki, a włosy wyglądające na zdrowe i zadbane. To dla mnie bardzo ważne, bo staram się dbać o kondycję włosów, a ta farba nie tylko nie zniszczyła ich struktury, ale wręcz dodała im życia.
Zdecydowanie będę wracać do tego produktu. Czuję, że w końcu znalazłam farbę, która spełnia moje oczekiwania pod względem koloru, aplikacji i pielęgnacji.
Zalety:
Serum bonding w zestawie
Brak żółtych tonów po farbowaniu blond
Kremowa konsystencja
Łatwa i szybka aplikacja
Włosy po farbowaniu są miękkie i lśniące
Zestaw zawiera wszystko, co potrzebne do domowej koloryzacji
9 października 2025 o 8:16
Jestem pod wrażeniem bo każda buteleczka jest podpisana co jest dużym plusem bo nie muszę czytać małego druczka co mam zrobić najpierw i którego produktu użyć jako 1
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Jestem bardzo zachwycona aczkolwiek dostałam jedną porcję do farbowania włosów i starczyło tylko na mój odrost. Mam dużo dłuższe włosy i miałam bym problem aby rozprowadzić produkt ale tak to jest zadowolona bo mój odrost był mocno przybliżony do koloru farby więc nie widać zbytnio różnicy aczkolwiek ładnie się prezentuje nie są matowe włosy więc widać połysk. Jakoś zbytnio nie śmierdzi farba. Bardzo dużym plusem jest to że są tubki ponumerowane i wygodne to jest dla użytkownika który używa produktu do włosów. Ułatwienie. Jestem ciekawa czy pojawi się odcień czerwonego bo jestem miłośnikiem kolorów szalonych i takowe moje włosy wyglądają w ostatnim czasie.
8 października 2025 o 18:38
Piękny blond w domowym zaciszu
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Zazwyczaj sięgam po farby bez amoniaku, ale tym razem skusiłam się na Creme Supreme i pozytywnie mnie zaskoczyła. Mimo że zawiera amoniak, formuła naprawdę dba o włosy, po farbowaniu wyglądają jak po wizycie w salonie. Są gładkie, miękkie, pełne blasku i nabrały świeżości, której tak potrzebowałam na jesień.
Samo farbowanie było bardzo łatwe, bez bałaganu, a farba błyskawicznie złapała kolor. Wyszedł intensywny i równomierny.
Najbardziej cieszy mnie to, że włosy po wszystkim nie są w żaden sposób zniszczone, wręcz przeciwnie, wyglądają zdrowo i zadbanie. Do tego farba jest wydajna i sprawia wrażenie bardzo trwałej. No i muszę dodać, że mój look ma teraz zdecydowanie więcej pazura, a to dodaje mi pewności siebie na co dzień.
💇♀️💇♀️
8 października 2025 o 12:56
Jak za tą cenę to jest okej :)
Kupi ponownieNie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
To bardzo dobra farba drogeryjna. Daje fajny, estetyczny kolor, włosy po niej wyglądają zdrowiej, są gładkie i lśniące. Nie idealna (bo np. rękawiczki mogłyby być lepszej jakości, zapach lżejszy), ale stosunek jakości do ceny wypada dobrze.
8 października 2025 o 12:49
Świetny kolor i doskonały efekt!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam włosy w odcieniu ciemnego brązu i farba Schwarzkopf sprawdziła się u mnie znakomicie. Konsystencja kremowa, bardzo dobrze rozprowadza się po włosach i nie spływa w trakcie aplikacji. Zapach jest delikatny i nie drażni, co bardzo doceniam. Kolor wyszedł głęboki, równomierny i pełen blasku – włosy wyglądają zdrowo i naturalnie. Po spłukaniu są miękkie, gładkie i łatwe do rozczesania. Opakowanie zawiera wszystko, czego potrzeba, a instrukcja jest przejrzysta. Jestem zadowolona z efektu – farba Schwarzkopf daje trwały kolor i pielęgnuje włosy jednocześnie. Na pewno sięgnę po nią ponownie!
8 października 2025 o 5:59
Farba do włosów Schwarzkopf Creme Supreme
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Farby użyłam na naturalnie brązowych włosach z kilkoma siwymi pasmami. Konsystencja farby była gęsta i kremowa, co bardzo ułatwiło aplikację - nic nie spływało, dało się ją łatwo rozprowadzić po całej długości włosów. Zapach farby był wyczuwalny, ale nie drażniący.
Kolor wyszedł głęboki, równomierny i z delikatnym połyskiem. W pierwszych dniach po farbowaniu włosy wyglądały zdrowo i były miękkie w dotyku. Farba dobrze pokryła siwe włosy, nie było widocznych prześwitów. Dołączona odżywka zrobiła swoje - po spłukaniu włosy były wygładzone i łatwe do rozczesania.
Po około 2–3 tygodniach zauważyłam lekkie wypłukiwanie koloru, głównie na końcówkach. To raczej normalne przy farbach drogeryjnych. Na plus zasługuje fakt, że kolor nie zmatowiał całkowicie i nie zrobił się rudy, co czasem zdarza się przy brązach.
Podsumowując farba Schwarzkopf Creme Supreme w odcieniu ciemny brąz sprawdziła się bardzo dobrze. Jest łatwa w użyciu, daje naturalny kolor, dobrze pokrywa siwe włosy i nie niszczy mocno struktury włosa. To dobra opcja do domowej koloryzacji w rozsądnej cenie.
7 października 2025 o 20:07
Kolor taki jak na pudełku
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
W zestawie znajdziemy serum przygotowujące, krem koloryzujący, utleniacz i niebieską maskę 🩵
Serum ma żelową, przezroczystą konsystencję i piękny zapach – idealne do zabezpieczenia włosów przed farbowaniem.
Farba ma przyjemny zapach, łatwo się rozprowadza i nie spływa. Po godzinie trzymania kolor wyszedł dokładnie taki, jak na opakowaniu – chłodny, popielaty blond 😍
Po zmyciu farby użyłam maski z zestawu – cudowny zapach, włosy miękkie, gładkie i błyszczące ✨
Nie zabarwiła skóry, nie podrażniła, a siwe włosy pokryła super (choć pigment trochę szybciej się z nich wypłukał).
Zaskoczenie? Jedno opakowanie wystarczyło mi na całe, bardzo długie włosy! 🥰
7 października 2025 o 18:52
Super produkt do samodzielnego farbowania
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Szybko i sprawie pomalowałam sama włosy, po zmyciu farby i nałożeniu maseczki włosy były miękkie i „nie śmierdziały” farbą.
Mam jasne blond włosy, po nałożeniu tej farby wyszedł taki kolor jaki chciałam, nie za ciepły, nie za zimny
7 października 2025 o 18:26
Idealna koloryzacja w domowym zaciszu!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Farba o kremowej konsystencji i przyjemnym zapachu. Nie podrażnia skóry głowy, nie powoduje uczucia swędzenie. Produkt bardzo prosty w użyciu, a dzięki butelce z aplikatorem nakładanie farby to sama przyjemność. Włosy po farbowaniu są miękkie w dotyku, gładkie i lśniące. Farba idealnie pokrywa siwe włosy, które wyglądają na zadbane i zdrowe.