WIZAŻ logo
Róże do policzków

Rimmel Multi Tasker, Turbocharged Glow Liquid Illuminator Rozświetlający róż do twarzy w płynie

4,7 (38)
11 hitów!

allegro

• 12 czerwca 2026 o 6:27
    zbyt szybko zastyga
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam kolor 02 Rosy Rebel - piękny ciemnobrzoskwiniowy, idealny dla osób, które lubią róże w ciepłych odcieniach. Drobinki rozświetlające są widoczne, ale nie są to wielkie kawały brokatu, tylko raczej subtelna perła. Bardzo mi się to podoba. Efekt jest bardzo trwały nawet bez przypudrowania. Mam trochę problem z aplikacją. Nakładając aplikatorem bezpośrednio na twarz i wklepując pędzlem lub gąbeczką efekt jest zbyt intensywny. Kiedy nakładam najpierw na wierzch dłoni i nabieram pędzlem lub gąbeczką to efekt jest zbyt subtelny. Ponadto produkt dosyć szybko zastyga, więc trzeba szybko z nim pracować, żeby nie zostawić sobie plam. Chyba musze jeszcze się nauczyć. Będę próbować, ponieważ kolor i wykończenie są mega.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    8 kwietnia 2026 o 14:05
    Ten produkt to dla mnie absolutne odkrycie tego roku!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Szukałam czegoś, co nada mojej twarzy świeżości bez efektu ciężkiej maski i Multi Tasker robi to idealnie. Ma cudowną, lekką konsystencję, która niemal wtapia się w skórę. Najbardziej uwielbiam w nim to, że nie zjada podkładu pod spodem i nie robi plam – nawet przy nakładaniu palcami. Daje przepiękny, 'mokry' blask, który wygląda bardzo naturalnie, jakby moja cera była po prostu świetnie nawilżona. Idealny do codziennego makijażu do pracy, kiedy chcę wyglądać na wypoczętą. Na pewno kupię kolejne opakowanie!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 8 kwietnia 2026 o 13:46
    super produkt, idealny na ciepłe dni
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten róż to naprawdę świetny produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Ma lekką, płynną konsystencję, dzięki czemu bardzo łatwo się rozprowadza i nie robi plam. Już niewielka ilość wystarcza, żeby uzyskać świeży, promienny efekt na policzkach. Kolor jest piękny i delikatny, ale jednocześnie dobrze widoczny i łatwy do stopniowania.
    Zalety:
    • delikatny trwały wydajny naturalny
  • 2 kwietnia 2026 o 23:02
    Naturalny glow i świeży efekt – idealny rozświetlający róż na co dzień
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Szczerze mówiąc, Rimmel Multi Tasker Turbocharged Glow Liquid Illuminator totalnie mnie zaskoczył. Spodziewałam się czegoś przeciętnego, a to naprawdę daje piękny efekt na skórze. Używam go głównie jako rozświetlający róż i wygląda bardzo świeżo – taki zdrowy, lekko mokry glow, bez nachalnych drobinek. Skóra wygląda jak „naturalnie promienna”, a nie jak obsypana brokatem. Duży plus za to, że można stopniować efekt – jedna warstwa daje delikatny rumieniec, a druga już bardziej „wow”. Fajnie się rozprowadza, czy to palcami, czy gąbeczką – nie robi plam i ładnie stapia się z podkładem. Na plus też to, że nie podkreśla aż tak tekstury skóry, co przy tego typu produktach nie zawsze jest oczywiste. Jedyny minus? Trzeba uważać z ilością, bo łatwo przesadzić i zrobić za dużo glow. No i przy tłustej cerze może się szybciej świecić, więc wtedy lepiej lekko przypudrować. Ogólnie – bardzo przyjemny produkt na co dzień, szczególnie jeśli lubisz efekt świeżej, rozświetlonej skóry. Ja chętnie po niego sięgam
  • 2 kwietnia 2026 o 13:15
    Sztos
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Rimmel Multi-Tasker Turbocharged Glow Liquid Illuminator to bardzo ciekawy kosmetyk, który łączy w sobie funkcję różu i rozświetlacza. Produkt ma lekką, płynną konsystencję, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i dobrze wtapia w skórę. Daje naturalny, świeży efekt rozświetlenia, który sprawia, że cera wygląda zdrowo i promiennie.

szukaj