WIZAŻ logo
Pianki do mycia twarzy

Eveline Cosmetics Skin Institute, Cica Pharm, Oczyszczająca pianka do mycia twarzy

4,7 (112)
2 hity!

Eveline
allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    5 maja 2026 o 13:07
    🌿 Fajna pianka do codziennego mycia
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ma lekką, puszystą konsystencję i bardzo przyjemnie się nią myje twarz. Dobrze oczyszcza skórę, ale jednocześnie jej nie wysusza i nie mam uczucia ściągnięcia. Używam jej rano i wieczorem i sprawdza się super jako taki podstawowy krok w pielęgnacji. Skóra po niej jest świeża, gładka i wygląda na bardziej uspokojoną.Nie podrażniła mnie i nie zapchała, co dla mnie jest dużym plusem 👍 Nie jest to produkt, który zmyje mocny makijaż solo, ale do codziennego oczyszczania albo jako drugi etap jak najbardziej na tak.
    Zalety:
    • delikatna dla skóry
    • dobrze oczyszcza bez wysuszania
    • przyjemna, lekka pianka
    • nie podrażnia
    Wady:
    • nie radzi sobie z mocnym makijażem
  • 23 kwietnia 2026 o 5:45
    Bardzo fajna pianka
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Pianka super sprawdza się do domycia makijażu. Konsystencja nieco gęstsza ale super się rozprowadza. Opakowanie produktu świetne. Wydajny, starcza na długo.
    Zalety:
    • Wydajny, fajne opakowanie
  • 31 marca 2026 o 23:17
    Nie jest to taka pianka, jakiej oczekuję
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Kilka produktów z linii Cica otrzymałam w prezencie, z czego się bardzo ucieszyłam, bo lubię Eveline, a zwłaszcza jestem zawsze ciekawa nowych linii. Zużyłam już esencję, a także tę piankę i muszę przyznać, że nie jestem tą linią zachwycona... Opakowanie: podobnie, jak w przypadku esencji - tutaj będą same pochwały, bo nie mam w tej kwestii nic do zarzucenia. Klasyczna tuba zamykana na zatrzask. Szczelna, lekka, wygodna - nic nie przecieka, a kosmetyk dobrze się dozuje. Szata graficzna bardzo w moim guście - prosta, czytelna, minimalistyczna i elegancka. Lubię czerń, beż i srebrzyste akcenty, więc podoba mi się to, co widzę na półce w łazience :) Zapach: o ile esencja, mówiąc wprost, pachniała nieprzyjemnie, tak pianka nie pachnie wcale. Kosmetyk bezzapachowy, a ja lubię pięknie pachnące produkty. Z dwojga złego, jeśli ma nieprzyjemnie pachnieć, to już lepiej niech nie pachnie wcale, więc ta kwestia u mnie przejdzie. Działanie: pianka do mycia twarzy? Co widzimy słysząc o takim produkcie? Bo ja widzę buteleczkę z pompką, kosmetyk o konsystencji wody, który po aplikacji zmienia się w gęstą, puszystą pianę, jak bitą śmietana. Tutaj przy pierwszym użyciu nastąpiła lekka konsternacja :D Z tubki wypływa coś o perłowym kolorze i konsystencji pasty do zębów. Niemal w ogóle się nie pieni - co to za pianka XD Co ciekawsze, w trakcie używania tego produktu, kupiłam sobie piankę do golenia Eveline ze śluzem ślimaka i ona wygląda identycznie XD No cóż... Gdy już się otrząśniemy z szoku, jakim jest konsystencja to wtedy jest nienajgorzej - myje, bez problemu się spłukuje, a cera aż skrzypi podczas mycia. Po osuszeniu jest czyściutka, świeża i nie ma uczucia ściągnięcia. Więc w sumie robi to, co należy, tylko nie jest to kosmetyk w żaden sposób przyjemny i zachęcający do regularnego stosowania. Skład ma ładny, radzi sobie z porannym myciem po nocy i to tyle. Ponownego zakupu absolutnie nie planuję - na rynku jest mnóstwo fajnych żeli, szkoda czasu.
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 29 marca 2026 o 14:18
    Pianka z Cica dla wrażliwej cery
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Piankę kupiłam w drogerii internetowej, gdyż nigdzie nie mogłam zdobyć jej stacjonarnie. Za opakowanie 125ml zapłaciłam 25zl. Znajduje się ona w wygodnej tubce zamykanej na klik. Konsystencja jest gęsta, kremowa, która po połączeniu z wodą tworzy delikatną piankę. W składzie znajdziemy m.in ekstrakt ze śluzu ślimaka, egzosomy Cica, aloes czy olejek z drzewa herbacianego. Produkt dokładnie usuwa resztki makijażu i wszelkie zanieczyszczenia pozostawiając cerę gładką, miękką, nawilżoną i przyjemną w dotyku. Nie powoduje uczucia ściągnięcia czy lepkości. Pianka regeneruje i odbudowuje barierę ochronną, łagodzi podrażnienia zapewniając uczucie ukojenia i świeżości. Nie podrażnia, nie uczula. Jest bezzapachowa. Idealna dla wrażliwej i wymagającej cery.
    Zalety:
    • Skład
    • Nawilżenie
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    14 listopada 2025 o 10:56
    Delikatna pianka zadba o delikatną skórę
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Oczyszczająca pianka do mycia twarzy Eveline Cosmetics Skin Institute Cica Pharm to produkt, który zrobił na mnie naprawdę duże wrażenie. Jej lekka, puszysta konsystencja sprawia, że mycie twarzy staje się przyjemnym rytuałem, a nie obowiązkiem. Doskonale usuwa zanieczyszczenia i resztki makijażu, nie powodując uczucia ściągnięcia ani podrażnień. Formuła wzbogacona o składniki kojące, takie jak ekstrakt z Cica, aktywnie łagodzi zaczerwienienia i wspomaga regenerację skóry. Po użyciu skóra jest wyraźnie miękka, nawilżona i przyjemnie gładka, a codzienna pielęgnacja staje się prostsza i bardziej komfortowa. Pianka świetnie sprawdza się zarówno rano, jako odświeżenie, jak i wieczorem, jako delikatne oczyszczenie po całym dniu. Regularne stosowanie pomaga utrzymać cerę w zdrowym, promiennym stanie, co dla mnie jest ogromnym plusem. To produkt, który naprawdę łączy skuteczność oczyszczania z pielęgnacją i ochroną delikatnej skóry.

szukaj