WIZAŻ logo
Balsamy do demakijażu

Eveline Cosmetics Skin Institute, Cica Pharm, Emulsja myjąca do demakijażu i oczyszczania twarzy

4,6 (110)

Emulsja 🧴
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Produkt błyskawicznie rozpuszcza makijaż. Lekka formuła, nie podrażnia twarzy. Produkt bezzapachowy. Podoba mi się densign produktu. Wystarcza na bardzo długo.
    Zalety:
    • Nie podrażnia, lekka formuła, bezzapachowy
  • 21 kwietnia 2026 o 8:18
    Najbardziej udany produkt z serii
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Lubię markę Eveline, zarówno jeśli chodzi o kosmetyki do makijażu, jak i pielęgnacji. Dostałam w prezencie kilka produktów z linii Cica i o ile pianką i esencją nie byłam zachwycona, tak emulsja sprawdziła się całkiem przyzwoicie. Nie jest to może kosmetyk, który zachwyca przyjemnością użytkowania, ale jest skuteczny i ma dobry skład. Opakowanie: podoba mi się szata graficzna tej serii. Beżowe tło, czarne napisy i subtelne srebrne elementy. Nie jest krzykliwa, ale jest bardzo wyrazista, widać ją na sklepowych półkach i w łazience, do tego wygląda elegancko i schludnie. Dla mnie super :) W kwestii technicznej też jest ok - wygodna tuba z miękkiego plastiku. Wszystko prawidłowo się dozuje i nie zapycha. Zapach: o ile esencja i pianka nie pachniały zbyt ładnie, tutaj emulsja jest po prostu bezzapachowa. Nie pachnie niczym, przypomina mi w tej kwestii apteczne dermokosmetyki. Działanie: kosmetyk ma biały kolor i konsystencję mleczka do demakijażu. Ma bardzo ładny skład - bez substancji pieniących, na drugim miejscu jest gliceryna, zaraz za nią aloes i olejek migdałowy, a dalej jest jeszcze kilka innych wyciągów. Kosmetyk zachowuje się jak typowe mleczko/emulsja do twarzy - nie pieni się, delikatnie otula skórę podczas mycia. Nie stosowałam do demakijażu, więc się nie wypowiem, ale jako kosmetyk do porannego mycia twarzy jak najbardziej się nadał. Cera jest oczyszczona, świeża, delikatna. Nie ma mowy o uczuciu ściągnięcia czy dyskomforcie, czuję się po umyciu komfortowo, skóra nie jest przesuszona, szczególnie doceniłam to zimą. Kosmetyk wydajny, tani, drogeryjny - zdecydowanie najbardziej podpasował mi z całego zestawu.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    14 listopada 2025 o 10:56
    Delikatne oczyszczanie i pielęgnacja skóry
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Emulsja myjąca Eveline Cosmetics Skin Institute Cica Pharm świetnie sprawdza się do codziennego oczyszczania twarzy. Jest bardzo łagodna, nie podrażnia skóry i dobrze usuwa resztki makijażu oraz zanieczyszczenia. Formuła wzbogacona o składniki kojące, takie jak ekstrakt z Cica, pozostawia skórę miękką i nawilżoną. Produkt nie wysusza, dzięki czemu jest odpowiedni nawet dla skóry wrażliwej i skłonnej do podrażnień. Regularne stosowanie sprawia, że cera wygląda świeżo, czysto i zdrowo.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    11 listopada 2025 o 21:53
    Oczyszcza, domywa delikatny makijaż, nie podrażnia
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Emulsja Eveline Cica Pharm spełnia obietnice producenta w dużej mierze — oczyszcza skutecznie, jednocześnie pozostawia skórę przyjemną w dotyku, bez dyskomfortu. To solidny produkt w dobrej cenie, szczególnie jeśli skóra potrzebuje ulgi i delikatności. Jeśli jednak regularnie używasz bardzo trwałego makijażu oczu lub potrzebujesz czegoś stricte „oczyszczającego” dla bardzo tłustej cery – trzeba być świadomym, że może nie być całkowicie wystarczająca w jednej warstwie. Jeśli bym miała ocenić — ocena: 4.5/5 — bardzo dobry wybór w swoim segmencie cenowym.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 11 listopada 2025 o 0:17
    Idealny pierwszy krok pielęgnacji!
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moja skóra jest wyjątkowo miękka i gładka, bez uczucia ściągnięcia. Emulsja ma delikatną, kremową konsystencję, która świetnie rozpuszcza makijaż i zanieczyszczenia, a przy tym naprawdę koi skórę. Po każdym myciu cera jest nawilżona i uspokojona, jak po lekkim zabiegu pielęgnacyjnym. Widać, że formuła jest przemyślana i naprawdę działa. Zauważyłam też poprawę elastyczności i zdrowego blasku skóry po kilku dniach stosowania. To produkt, który idealnie łączy skuteczność z delikatnością i stał się moim niezbędnikiem w codziennej pielęgnacji. Zdecydowanie polecam każdej osobie, która szuka łagodnego, ale skutecznego produktu do demakijażu.

szukaj