WIZAŻ logo

• 17 lutego 2026 o 9:27
    stosuję regularnie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten krem naprawdę mnie zaskoczył swoją skutecznością. Ma przyjemnie gęstą konsystencję, a jednocześnie w ogóle nie jest ciężki. Wchłania się w skórę w kilka chwil i pozostawia ją wyraźnie gładszą oraz nawilżoną przez cały dzień. Stał się nieodłączną częścią mojej pielęgnacji i naprawdę nie potrafię się bez niego obejść.
  • 8 grudnia 2025 o 13:30
    Krem chłodzący
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Ujędrnianie i lifting skóry w jednym produkcie! Krem do twarzy Miya Cosmetics poprawia teksturę skóry, redukuje widoczność zmarszczek i przebarwień. Odpowiedni dla każdego rodzaju cery.
  • 7 grudnia 2025 o 16:53
    Recenzja kremu Miya Cosmetics
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Odżywczy krem regenerujący Miya Cosmetics to bogaty, intensywnie nawilżający produkt, który świetnie sprawdza się przy cerze suchej, odwodnionej lub wymagającej regeneracji. Ma kremową, przyjemną konsystencję, szybko się wchłania, a jednocześnie pozostawia komfortową warstwę, która chroni skórę przed utratą wilgoci. Dzięki składnikom takim jak peptydy i ekstrakty roślinne krem poprawia elastyczność skóry, wzmacnia barierę hydrolipidową i wygładza drobne nierówności. Przy regularnym stosowaniu skóra staje się miękka, bardziej jędrna i promienna
  • 5 grudnia 2025 o 11:08
    Miya Cosmetics myAGEblocke
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Po przetestowaniu Miya Cosmetics myAGEblocker mogę śmiało powiedzieć, że to jeden z najlepszych kremów regenerujących, jakie miałam okazję używać. Konsystencja jest lekka, ale jednocześnie świetnie odżywia i nawilża skórę. Już po kilku dniach zauważyłam, że skóra stała się bardziej elastyczna, wygładzona i promienna. Krem szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, dzięki czemu idealnie sprawdza się zarówno na dzień pod makijaż, jak i na noc. Bardzo podoba mi się również naturalny skład oraz delikatny, przyjemny zapach. Po dłuższym stosowaniu widzę realną poprawę w wyglądzie skóry – jest bardziej wypoczęta, a drobne linie mniej widoczne. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka skutecznej, lekkiej, ale jednocześnie odżywczej pielęgnacji z efektem regeneracji.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    5 grudnia 2025 o 7:37
    Intensywna regeneracja i zauważalne wygładzenie skóry
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam skórę suchą i wrażliwą, dlatego szukałam kremu, który nie tylko nawilży, ale też ukoi podrażnienia. myAGEblocker od Miya Cosmetics okazał się świetnym wyborem. Ma lekką, kremowo-jedwabistą konsystencję, która szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Zapach jest delikatny i nienachalny. Po kilku dniach zauważyłam wyraźne wygładzenie skóry, lepsze nawilżenie i mniejszą szorstkość. Opakowanie jest poręczne i higieniczne, a krem dobrze współpracuje z makijażem. To produkt, po który z przyjemnością sięgam codziennie.

szukaj