WIZAŻ logo

4,9 (112)
2 hity!

Bodyland.pl

• 13 maja 2026 o 9:17
    Cudo zamkniete w małym opakowaniu
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Używam odcienia 01 like magic i to moj totalny hit. Warto na początku dodać, ze nie jestem fanką kolorowych produktów na ustach u siebie a dzieki temu produktowi w połączeniu z konturówka w idealnym odcieniu moich ust wyglądają na powiększone i zdecydowanie przykluwaja uwage. Jak to nawilza, Ewelina cos Ty zrobila! Cena niska, trwałość jak na taki produkt dla mnie mega ale najważniejsze dla mnie jest to, ze błyszczy pięknie, nie podkreśla suchych skórek a wręcz przeciwnie nawilza usta i wyglada obłędnie!
    Zalety:
    • Nawilżenie ust
    • Błysk
    Wady:
    • Nie zauważyłam
  • 31 stycznia 2026 o 22:07
    Rewelacja
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Produkt zakupiony w Rossmann zamknięty w klasycznym opakowaniu posiadam dwie wersje klasyczny o naturalnym blasku oraz drobinami. Obie wersję mają słodki zapach lekko żelowa konsystencję dobrze nawilżają usta. Wariant klasyczny bez drobin 04 Red jasna czerwień Wariant błyszczący 01 Celebrity Lips jasny beż z srebrnymi drobinkami.
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Piękne kolory
    • Dostępny dwa warianty naturalny blask oraz z drobinkami.
  • 20 grudnia 2025 o 13:30
    Jak on nawilża! ❤️
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Te olejki są niesamowite, zwłaszcza wariant z drobinkami (01 Like Magic). Łączą w sobie pielęgnację i makijaż - są stosunkowo lekkie i nietłuste, a przy tym zadziwiająco jak na tę formułę trwałe. Aplikację uprzyjemnia nam słodki i apetyczny zapach, a komfort zapewnia brak smaku i doskonałe nawilżenie, jakie ten olejek daje. Wspaniale wygładza usta, zmiękczając je i chroniąc przed pierzchnięciem i pękaniem. Efekt na ustach jest naprawdę zjawiskowy - maksymalny blask i optyczne powiększenie, cudo! Olejek łatwo się nakłada dzięki dużej i miękkiej gąbeczce, a przezroczyste i co ważne - szczelne! - opakowanie umożliwia nam kontrolowanie zużycia i noszenie kosmetyku przy sobie. I do tego ta cena - na każdą kieszeń. Podsumowując - jestem zadowolona i z całą pewnością zakup powtórzę, zwłaszcza wersji drobinkowej. Olejek pielęgnuje usta, prezentuje się efektownie i jest dość trwały, a przy tym niedrogi. Warto go poznać - a jeśli już to zrobicie, to…niewykluczone, że zakochacie się w nim tak samo, jak ja ❤️
  • 14 grudnia 2025 o 19:11
    Recenzja high gloss lip oil serum
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Produkty wyglądają na ustach bardzo świeżo i naturalnie. Co najważniejsze nie czułam lepkości po pomalowaniu ust. Produkty mają dużą gamer kolorystyczną i idealnie pasują z ciemniejszą konturówką. Wypróbowałam także na pomadkę i efekt był zadowalający. Konsystencja trochę gęściejsza niż olejek ale to na plus.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    11 grudnia 2025 o 22:39
    Moje lekarstwo na spierzchnięte usta w dodatku z efektem wow
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam suche usta nawet w okresie letnim, więc nie chcę nawet mówić co dzieję się z nimi zimą, gdy powietrze jest tak ziębiące.. Moje suche usta potrzebują stałej regeneracji i pielęgnacji, a ten olejek-serum ratuje mnie w chwilach mrozu i zimna a dodatkowo pięknie wygląda. To, co mi dał, to natychmiastowa i długotrwała poprawa nawilżenia. Efekt soczystych ust z piękną, lustrzaną taflą jest obłędny! Uzależniałam się od tego efektu i mam każdy w oddzielnej torebce, aby mieć go zawsze przy sobie i jeden dodatkowo w aucie. Wygodny i duży aplikator sprawia, że używanie go to czysta przyjemność. Doceniam też to, że kolor subtelnie dopasowuje się do naturalnego odcienia ust. To połączenie efektu błyszczyka z odżywczymi właściwościami serum jest moim nowym ulubieńcem. Opakowanie jest bardzo eleganckie z detalami złota ale widać też zawartość. Naprawdę to mój wybawiciel zimą dzięki swoim cudownym właściwościom moje usta wyglądają nienagannie.

szukaj