Cement termiczny do włosów Stars Hot Lock
Regenerujący cement termiczny Stars Hot Lock tworzy ochronną tarczę, która minimalizuje uszkodzenia termiczne i mechaniczne, a jednocześnie intensywnie wspiera regenerację pasm.
Jak działa?
Chroni przed uszkodzeniami spowodowanymi stylizacją na gorąco.
Formuła wzmacnia włosy na całej długości.
Efekt regeneracji nawet dla bardzo zniszczonych pasm.
Zapewnia wyjątkowy blask z efektem gloss.
Składniki aktywne
Proteiny jedwabiu.
Ekstrakt z liści bambusa.
Ceramidy.
Dla kogo jest ten produkt?
Polecany dla osób z włosami łamliwymi, osłabionymi, poddawanymi częstym zabiegom stylizacyjnym. Idealny do stosowania przed użyciem suszarki, prostownicy czy lokówki.
2 września 2026 o 16:09
Najlepszy produkt po myciu włosów
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Cement odkryłam na tik toku, widziałam dużo pochwał i od razu poleciałam do Rossmanna, ponieważ był to okres, w którym dosłownie nic nie pomagało na moje puszące się włosy. Jestem zaskoczona jego działaniem, używam już kilka miesięcy i jeszcze żaden kosmetyk nie poradził sobie tak z moimi włosami. Jest bardzo wydajny, mi jedno opakowanie starcza na kilka miesięcy, gdzie głowę myje codziennie. Trzeba uważać żeby nie przesadzić, bo niewielka ilość ponad może bardzo obciążyć włosy. Ja na włosy za ramiona nakładam go mniej więcej na ilość „5 zł monety”. Jestem zachwycona, włosy cały dzień są miękkie i wygładzone. Cement nie ma zapachu.
16 lipca 2026 o 9:59
Dobry do codziennej stylizacji
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Kupiłam ten kosmetyk zachęcona bardzo pozytywnymi opiniami na Instagramie. Po kilku tygodniach używania mogę powiedzieć, że jest wydajny, ma przyjemny zapach i nie obciąża włosów. Zdarza mi się nałożyć go trochę za dużo, ale po kilku godzinach produkt się wchłania i włosy nadal wyglądają dobrze.
Na moich niskoporowatych włosach efekt jest raczej subtelny. Włosy są wygładzone, miękkie i bardziej elastyczne. Osobiście wolę efekt bardziej sztywnych i idealnie prostych włosów, dlatego ten kosmetyk nie do końca wpisuje się w moje preferencje. Jeśli jednak ktoś lubi miękkość i naturalną sprężystość włosów, może być z niego bardzo zadowolony.
Jedyny minus to opakowanie. Produkt często rozlewa się po zakrętce, zanim zdążę ją zakręcić, przez co aplikacja jest mniej wygodna.
5 lipca 2026 o 20:49
Szału nie ma
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Kiedyś używałam „cement” innej marki i był mega , chciałam spróbować kosmetyku z niższej półki i trochę się zawiodłam. Nie zauważyłam nic specjalnego odkąd używam tego kosmetyku, dlatego też sporadycznie go używam i cały czas mam tę tubkę. Plusem dla mnie jest to , że przyjemnie pachnie i fajnie się go nakłada, ale niestety ten zapach nie utrzymuje się na włosach.
Zalety:
Aż takich zalet nie zauważyłam, może plusem jest to, że nie było gorzej; ładnie pachnie
7 czerwca 2026 o 17:56
Sypkie włosy i dobra termoochrona
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo lubię ten produkt. Moje włosy po jego użyciu są cudownie sypkie i w ogóle się nie puszą. W styczniu robiłam keratynowe prostowanie i mam wrażenie że ten cement naprawdę super działa i przedłuża ten efekt gładkiej tafli. Zresztą i tak musiałabym używać jakiejś termoochrony bo przy keratynie zawsze trzeba suszyć włosy do zera więc mam idealne rozwiązanie dwa w jednym.
Trzeba tylko trochę uważać z ilością żeby ich niepotrzebnie nie obciążyć. Kosmetyk jest w tubce z której wycieka przez swoją rzadką konsystencję. Odrazu po użyciu trzeba go obrócić do góry nogami. Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem byłaby tu pompka lub opakowanie stojące.
2 czerwca 2026 o 8:03
hit! hit! można brać w ciemno :)
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
To zdecydowanie mój hit w pielęgnacji włosów! Mam włosy rozjaśniane, z tendencją do puszenia się, a dodatkowo niemal codziennie używam suszarki, dlatego dobra ochrona termiczna jest dla mnie bardzo ważna. Ten termiczny cement sprawdza się rewelacyjnie.
Produkt bardzo łatwo się nakłada, nie obciąża włosów i nie pozostawia tłustej czy lepkiej warstwy. Po wysuszeniu włosy są wyraźnie gładsze, mniej się puszą i wyglądają na zdrowsze oraz bardziej zadbane. Dodatkowym atutem jest przepiękny zapach, który długo utrzymuje się na włosach i sprawia, że ich pielęgnacja staje się jeszcze przyjemniejsza.
Zdecydowanie jeden z tych produktów, do których chętnie wracam!
1 czerwca 2026 o 11:42
Stars Hot Lock, Termiczny cement do włosów
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Stars Hot Lock Termiczny Cement do Włosów skutecznie chroni włosy przed wysoką temperaturą podczas stylizacji. Włosy po użyciu są gładkie, miękkie i mniej podatne na puszenie. Produkt nie obciąża pasm, a fryzura wygląda zdrowo i utrzymuje się dłużej. To świetny wybór dla osób regularnie korzystających z suszarki lub prostownicy.
2 maja 2026 o 16:12
Najlepsza termoochrona
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Cement termiczny do włosów to najlepsza termoochrona jaką miałam do tej pory. Kupiłam sobie 2 opakowania na zapas choć produkt jest bardzo wydajny. Włosy po nim są lejące, nie mają puchu w sobie i wydają się zdrowsze i zadbane.
30 kwietnia 2026 o 10:17
Dobra ochrona włosów przy prostowaniu 🔥
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Po użyciu włosy są gładsze, bardziej miękkie i mniej puszą się od wilgoci. Mam wrażenie, że końcówki są mniej przesuszone niż wcześniej.
Produkt ma lekką konsystencję, nie obciąża włosów i nie skleja ich. Wystarczy niewielka ilość, więc jest całkiem wydajny. Dodatkowo ma przyjemny zapach, który długo utrzymuje się na włosach.Najbardziej podoba mi się to, że po prostowaniu włosy wyglądają naturalnie, są sypkie i mają ładny połysk. Jak na razie ze stars 2 z lepszych termoochron, których używałam 😊
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
25 kwietnia 2026 o 16:43
Efekt tafli i włosy pod pełną kontrolą
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Stars Hot Lock Termiczny Cement do Włosów to totalny hit, który naprawdę potrafi zaskoczyć. Podchodziłam do niego sceptycznie, szczególnie po tylu poleceniach, ale już po pierwszym użyciu wiedziałam, że zostanie ze mną na dłużej.
Mam włosy, które po suszeniu często żyją własnym życiem — odstające baby hair, puszenie i brak wygładzenia to u mnie codzienność. Po zastosowaniu tego produktu wszystko wygląda zupełnie inaczej. Włosy są idealnie gładkie, miękkie i wyglądają jak tafla lodu.
Największe wrażenie robi efekt prostych pasm — fryzura wygląda niemal jak po użyciu prostownicy, ale bez nadmiernego obciążenia. Wszystko zostaje na swoim miejscu, a włosy wyglądają na bardziej zadbane i ujarzmione.
Duży plus również za zapach — bardzo przyjemny, świeży i wyczuwalny przez długi czas po użyciu. To jeden z tych produktów, po których włosy pachną jeszcze wiele godzin po stylizacji, co dodatkowo potęguje efekt świeżości.
To produkt, który naprawdę robi różnicę już po pierwszym użyciu i świetnie sprawdza się przy niesfornych, puszących się włosach. Jeśli marzysz o gładkiej fryzurze bez walki z odstającymi włoskami, zdecydowanie warto go wypróbować.
16 kwietnia 2026 o 20:10
Cement stars
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Mam wlosy suche, puszące się. Kupilam cement od stars, bo widzialam wiele polecajek. Byłam sceptycznie nastawiona, bo przy moich wlosach ciężko znaleźć dobry kosmtyk. Byłam w szoku jak moje wlosy wyglądały po pierwszym użyciu, były miekkie, sypkie, błyszczące. Cement jest w formie gęstego kremu, łatwo się rozprowadza, nie zostawia tłustych włosów ani przyklapniętych. Bardzo go polecam.
18 marca 2026 o 19:10
Cudo!
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
To jeden z tych produktów, do których wracam bez zastanowienia — naprawdę go uwielbiam. U mnie jest zaraz za Olaplex, co mówi samo za siebie.
Po latach rozjaśniania i mocnym zniszczeniu włosów musiałam całkowicie zrezygnować z zabiegów fryzjerskich i skupić się na regeneracji. I właśnie wtedy ten „cement” okazał się strzałem w dziesiątkę. Włosy stały się wyraźnie bardziej wygładzone, mniej się łamią i wyglądają zdrowiej — jakby były zabezpieczone przed dalszymi uszkodzeniami.
Świetnie sprawdza się przy stylizacji na ciepło — mam wrażenie, że realnie chroni włosy, a jednocześnie ich nie obciąża. Po użyciu są miękkie, sypkie i bardziej zdyscyplinowane. Do tego dochodzi piękny zapach, taki „jak po wyjściu od fryzjera”, który długo utrzymuje się na włosach.
Ogromnym plusem jest też cena — jak na działanie i efekty, które daje, jest naprawdę bardzo przystępna. Dla mnie to produkt, który pomógł uratować włosy w najgorszym momencie i do dziś jest stałym elementem mojej pielęgnacji.
10 marca 2026 o 17:09
Uwielbiam!!
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Najlepsza termoochrona jaką używałam. Ma dość gęsta konsystencję, dzięki czemu nie trzeba nakładać jej w ogromnej ilości i opakowanie starcza na bardzo długo. Fajnie się rozprowadza na mokrych włosach i pięknie pachnie. Po wysuszeniu włosów suszarką, włosy są gładkie, wygładzone i bardzo się błyszczą. Zdecydowanie polecam, sama dokupiłam kolejne 2 opakowania na zapas.
2 marca 2026 o 20:30
Dobra termoochrona
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Pierwszy raz spotkałam się z nazwą "cement do włosów". Nie ukrywam, że spojrzałam na ten produkt sceptycznie. Zmotywowana promocja w drogerii, zakupiłam ten produkt aby przetestować. Zdecydowanie na mój wybór wpłynęła cena produktu. Okazało się, że bardzo miło się zaskoczyłam! Mam bardzo długie włosy, które traktuje codziennie prostownica. Ten produkt okiełznał moje suszone włosy i zrobił efekt tafli. Jestem z niego bardzo zadowolona i już kupiłam 2 opakowania na zapas, korzystając z promocji 🥰
12 lutego 2026 o 11:08
Idealny przed prostownica i suszarka
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Cement termiczny Starf to jeden z tych produktów, które naprawdę robią robotę przy stylizacji na ciepło. Widać różnicę już po pierwszym użyciu — włosy są wyraźnie gładsze, bardziej ujarzmione i mają taki zdrowy, miękki połysk, a nie efekt przesuszonej szczoty po prostownicy.
28 stycznia 2026 o 16:54
Dobry produkt
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Produkt rzeczywiście wygładza i nabłyszcza włosy. W moim przypadku kręconych, bardzo puszących sie włosów pomaga w stylizacji na szczotkę. Minimalizuje puszenie i kręcenie włosów, ale niestety nie zapobiega temu całkowicie, a wobec wilgoci niestety nie ma szans. Cena jest bardzo dobra w stosunku do jakości. Myślę, ze dobrze sie sprawdza w ochronie włosów, bo pokrywa je rzeczywiście powłoczką, widać to po mokrych włosach. Jednocześnie nie skleja, ani nie powoduje, że są tłuste, tylko idealnie dociąża, lecz trzeba uwazać z ilością. Ja na włosy dosyć długie, ale nie gęste, używam ilości mniejszej niż orzech włoski na połowę włosów. Kiedyś dałam wiecej i zrobiły sie tłuste strąki, więc można przesadzić. Jedyną kwestią, która mi nie odpowiada jest zapach. Jest naprawdę mocny, wręcz taki perfumowany. Żałuję, że nie powąchałam przed zakupem. Aczkolwiek nie jest to jakiś brzydki zapach, ale trzeba mieć to na uwadze. Podsumowując bardzo dobry produkt z rzeczywiście zauważalnym efektem na włosach.
14 stycznia 2026 o 20:40
Świetny produkt
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
To naprawdę działa. Jedno zastosowanie i włosy są pełne blasku i jędrności. Nie spodziewałam się, aż takich dobrych efektów. Produkt wydaje się bardzo wydajny, niewielka ilość pozwala na uzyskanie dobrego wrażenia.
Zalety:
Konsystencja, wydajność, działanie
Wady:
Cena, chociaż przy okazyjnym stosowaniu nie jest aż tak wysoka
29 grudnia 2025 o 20:47
Termoochrona i ujarzmienie w jednym
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Skuszona nazwą zakupiłam ten produkt i muszę przyznać, że sprawdza mi się naprawdę dobrze, ponieważ :
- zapewnia termoochronę,
-wygładza włosy,a końcówki to już w ogóle,
-nabłyszcza,
-sprawia, że włosy dobrze się rozczesują.
Dodatkowo, jest bardzo wydajny i pięknie pachnie.
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
14 grudnia 2025 o 9:39
Game changer!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Ten produkt bardzo mnie pozytywnie zaskoczył. Włosy po nim są gładkie, błyszczące i wyglądają na zadbane, a przy stylizacji czuć, że są lepiej chronione. Nie skleja, nie obciąża i nie zostawia tłustej warstwy. Końcówki wyglądają zdrowiej, a fryzura po prostowaniu czy suszeniu trzyma się dużo lepiej. Zdecydowanie warto po niego sięgnąć.