WIZAŻ logo

Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Testuję od jakiegoś czasu suplementy od Salvitis i zapowiadają się naprawdę super. Widzę poprawę w kondycji i piracie włosów, jak i kondycji paznokci, które przeżywały przez chwilę swój gorszy czas. Myślę, że kupię ten suplement ponownie, aby zobaczyć jak zachowa się przy dłuższym użytkowaniu
  • 17 grudnia 2025 o 22:42
    Widoczna poprawa kondycji włosów i paznokci przy regularnym stosowaniu
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Stosowałam Salvitis Hair Skin Nails regularnie przez kilka tygodni. Mam włosy cienkie, skłonne do łamliwości oraz okresowego wypadania, a także paznokcie podatne na kruszenie. W trakcie kuracji zauważyłam, że włosy wypadają w mniejszej ilości i stały się mniej łamliwe, szczególnie na końcówkach. Paznokcie są wyraźnie mocniejsze i rzadziej się rozdwajają. Jeśli chodzi o skórę, jest mniej sucha i wygląda na bardziej wypoczętą, choć efekt jest subtelny i pojawia się stopniowo. Suplement jest wygodny w stosowaniu i nie powodował u mnie dolegliwości. Uważam, że przy regularnym i dłuższym stosowaniu może przynieść jeszcze lepsze efekty. Chętnie sięgnę po kolejne opakowanie.
  • 17 grudnia 2025 o 20:19
    Suplementacja kapsułkami przyniosła pozytywne efekty.
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Kapsułki mieszczą się w ciemnym słoiczku. Stosuje się je dwie na dobę, co nie uważam,żeby było uciążliwe... Mam suchą skórę, problem z łamliwością paznokci i wypadającymi włosami. Suplementacja jest dla mnie bardzo ważną,bo lubię się wspierać produktami z dobrym składem...I taki jest właśnie produkt Salvitis Hair Skin Nails. Po miesiącu regularnego stosowania zauważyłam: ☆ polepszenie się kondycji skóry, ☆ mniejsze wypadanie włosów, ☆ twardą płytkę paznokci, ☆ mocniejsze,lśniące włosy, Polecam
  • 17 grudnia 2025 o 19:36
    Pomaga zachować zdrowe włosy, skórę i paznokcie :)
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Po miesiącu stosowania Salvitis Hair Skin Nails jestem naprawdę bardzo zadowolona. Już po kilku tygodniach zauważyłam wyraźną poprawę kondycji włosów – są mocniejsze, mniej wypadają i zaczęły szybciej rosnąć. Paznokcie stały się twardsze, przestały się rozdwajać i wyglądają zdrowiej niż wcześniej. Skóra również na plus – bardziej nawilżona, gładka i promienna. Suplement jest łatwy w stosowaniu i nie powodował u mnie żadnych skutków ubocznych. Zdecydowanie polecam, bo efekty są naprawdę widoczne po miesiącu regularnego stosowania.
  • 17 grudnia 2025 o 17:06
    Poprawia nawilżenie skóry i zapobiega łamliwości paznokci, ale na włosy nie wpłynął
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Często suplementuje szczególnie w okresie jesiennym produkty na wzmocnienie skóry, włosów i paznokci dlatego ciekawa byłam jak się sprawdzi ten powyższy. Markę i sam produkt miałam okazję poznać dzięki Klubowi Recenzentki, bardzo dziękuję. Kapsułki są nie duże, i bardzo łatwe w połknięciu, nie mają żadnego posmaku, więc ich łykanie było dla mnie bezproblemowe. Przyznam, że przypadł mi do gustu skład tych kapsułek, oprócz kolagenu rybiego, suplement zawiera również kwas hialuronowy, aminokwasy, a także witaminy i cynk. Bardzo zróżnicowany i kompleksowy skład. Jeśli chodzi o efekty, to działanie suplementu zauważyłam głównie na skórze, stała się bardziej miękka, pod placami jakby bardziej jędrniejsza i nawodniona. Jednak trudno mi się odnieść do obietnicy producenta, że suplement przywraca skórze blask ponieważ nic takiego nie zauważyłam. Paznokcie obecnie są w dobrej kondycji, są mniej podatne na złamanie, jednak w kwestii włosów na chwilę obecną nie odnotowałam jakieś znaczącej zmiany. Podsumowując to dobry suplement szczególnie jeśli chodzi o poprawę nawilżenia skóry i ochronę paznokci. W przyszłości rozważę być może ponowną suplementację.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Zobacz także inne Skóra, włosy, paznokcie

szukaj