WIZAŻ logo

myBuddy x Wizaz.pl, Serum olejkowe do ust

4,9 (150)
3 hity!

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    31 lipca 2026 o 23:48
    pielęgnujący, komfortowy, przepiękny zapach i efekt
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Mam bardzo suche usta i lubię testować nowe kosmetyki do ich pielęgnacji. Serum olejkowe otrzymałam w paczce z kosmetykami jako nagrodę za wyróżnioną opinię. Wcześniej nie znałam ani marki, ani samego produktu więc nie miałam wobec niego żadnych oczekiwań. Po pierwszym użyciu nie zrobil na mnie jakiegoś wrażenia i odłożyłam go do kosmetyczki. Po jakimś czasie wróciłam do niego zupełnie przypadkiem i od tamtej pory się z nim nie rozstaje- używam go rano i wieczorem podczas pielęgnacji, a takze w ciagu dnia. Testuje aktualnie też polaczenie tego produktu z masełkiem ceramidowym oraz peelingiem ujędrniającym z tej samej serii. Największą zaletą tego serum jest polaczenie pięknego efektu z pielęgnacją. Na ustach wygląda jak luksusowy błyszczyk, ale nie zachowuje się jak większość błyszczyków. Ma bardzo lekką formułę, w ogóle się nie klei (nawet do włosów co jest praktycznie niespotykane wiec wielki plus za to) i jest niewyczuwalny na ustach. Produkt wygląda pięknie solo jak i z konturówką. Daje mocny, ale bardzo naturalny połysk bez drobinek. Usta wyglądają na wygładzone, bardziej nawilżone i optycznie pełniejsze. I żeby nikt mnie źle nie zrozumiał z określeniem pełniejsze- to nie jest typowy efekt powiększenia z pieczeniem czy mrowieniem, tylko ten produkt po prostu sprawia, że usta wyglądają zdrowiej i bardziej swieżo. Bardzo podoba mi się również jego działanie pielęgnacyjne. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam ze usta są bardziej miękkie i wygładzone. Wieczorem nakładam grubszą warstwę, a rano nadal są z świetnej kondycji. Nawet kiedy połysk stopniowo znika, na ustach pozostaje przyjemna warstwa ochronna i uczucie komfortu. Na co dzień sprawdza się świetnie, choć przy bardzo mocno spękanych ustach sięgnęłabym bo cos bardziej treściwego. Do codziennej pielęgnacji i utrzymywaniu ust w dobrej kondycji jest jednak naprawdę bardzo dobry. Ogromnym plusem jest również zapach i smak. Słodki, malinowo-cukierkowy, ale jednocześnie delikatny i niedrażniący. To jeden z tych produktów, których używanie po prostu sprawia przyjemność. Trwałość również pozytywnie mnie zaskoczyła. Połysk utrzymuje się długo, dobrze znosi picie i całkiem nieźle radzi sobie również po jedzeniu. Nawet kiedy część produktu się zetrze, usta nadal pozostają miękkie i wyglądają dobrze. Moją uwagę zwrócił również aplikator który jest w formie pędzelka. Jest miękki, precyzyjny i bardzo wygodny w użyciu, a jedno zanurzenie spokojnie starcza na aplikację. Samo opakowanie jest niewielkie, poręczne i dobrze się zamyka. Może nie wygląda bardzo luksusowo, ale jest praktyczne i nic z niego nie wycieka. To produkt, który z czasem całkowicie mnie do siebie przekonał. Łączy piękny efekt, komfort noszenia i pielęgnację, dlatego zdecydowanie jest lepszy od większości klasycznych olejków czy błyszczyków, które używałam. Z przyjemnością kupię kolejne opakowanie jak skończę obecne.
    Zalety:
    • najpiękniejszy połysk
    • nie klei się (nawet do włosów)
    • wygładza i zmiękcza usta
    • bardzo komfortowy
    • efekt optycznie pełniejszych ust
    • cudowny zapach
    • wygodny aplikator
    Wady:
    • przy mocno zniszczonych ustach bardziej sprawdza się inne produkty
  • 11 czerwca 2026 o 7:02
    Idealne serum do ust na co dzień
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    myBuddy x Wizaz.pl Serum olejkowe do ust dostałam jako prezent za najlepszą opinie tygodnia i od tamtego czasu mam je ze sobą wszędzie. Jego największym plusem jest konsystencja, coś wspaniałego. Bardzo odżywcza i bardzo przyjemna dla ust, a mimo to nie jest ciężka i tłusta, czego się obawiałam po słowie olejkowe w nazwie produktu. Dzięki aplikatorowi w postaci pędzelka aplikacja jest szybka, precyzyjna i miła, ja osobiście preferuję tę formę. Można byłoby jedynie pomyśleć o tym, aby nie trzeba było go maczać, a bardziej coś na zasadzie przekręcania końcówki, a produkt sam by leciał. Jednak to taka sugestia zgodna z moimi upodobaniami nie wpływające na moją ogólną ocenę. Serum ma cudowny zapach, bardzo intensywny, naturalny, owocowy i słodki. Dla mnie zapach idealny. Wiem, że smaku raczej nie powinnam tu oceniać, ale mogłabym go nosić cały dzień z uwagi na ten posmak leśnych owoców. Zaskoczył mnie skład tego produktu, spodziewałam się raczej identycznych składników co w masełku ceramidowym, a tu niespodzianka kompletnie inna kompozycja. Już na pierwszych pozycjach w skladzie emolienty w postaci stearynianu etyloheksylu oraz bis-diglyceryl polyacyladipate-2 zapewnia to wygładzenie, zmiękczenie i ochronę przed wysuszeniem. Na szczecie listy znajdziemy również poliizobuten, czyli polimer tworzący ochronną warstwę na powierzni warg. Diizostearynian poliglicerolu-3 odpowiada za wyjątkową konsystencję tego serum. W składzie masa odżywczych olejów: arganowy, makadamia, jojoba, rycynowy i migdałowy. Prawdziwa odżywcza bomba. Sterole z granatu i witamina E ochraniają barierę warg. W składzie niestety podobnie jak w całej linii, długa lista zapachów mogących wywołać podrażnienia. Bardzo polecam to serum jako opcje na co dzień. Jest bezbarwne, pięknie pachnie, sprawia, że usta się ładnie błyszczą bez uczucia klejącej warstwy. Uwielbiam i napewno kupię następne opakowanie.
  • 2 czerwca 2026 o 9:33
    Może być
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Poręczne opakowanie z fioletową szatą graficzną zakończone aplikatorem z pędzelkiem. Formuła jest olejowa, ale nie lepi się i posiada mocno owocowy zapach. W składzie znajdziemy 5 naturalnych olejków, sterole z granatu i peptydy. Ładnie wygładza usta i je pielęgnuje. Sprawia, że są bardziej jędrne i wyglądają na pełniejsze. Delikatnie nawilża. Wydajność całkiem niezła. Jako dodatek do pielęgnacji jak najbardziej, ale samodzielnie średnio. Może być.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 1 czerwca 2026 o 13:02
    Przepięknie pachnie i pielęgnuje usta
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    myBuddy x Wizaz.pl Serum olejkowe do ust to produkt, który pozytywnie zaskakuje zarówno działaniem pielęgnacyjnym, jak i przyjemnością stosowania. Już od pierwszej aplikacji uwagę zwraca jego obłędny zapach, który sprawia, że sięganie po serum staje się prawdziwą przyjemnością. Formuła doskonale nawilża i odżywia usta, pozostawiając je miękkie, gładkie i komfortowe przez długi czas. Serum skutecznie redukuje uczucie suchości oraz poprawia kondycję delikatnej skóry ust, nadając im zdrowy i zadbany wygląd. Dodatkowym atutem jest piękny połysk, który subtelnie podkreśla usta bez efektu nadmiernej lepkości. Produkt świetnie sprawdza się zarówno jako codzienna pielęgnacja, jak i jako błyszczące wykończenie makijażu. To doskonałe połączenie skutecznego nawilżenia, komfortu noszenia i atrakcyjnego efektu wizualnego.
  • 9 maja 2026 o 14:53
    Idealne w pakiecie, ale i osobno
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Peeling otrzymałam w prezencie od wizazpl za co serdecznie dziękuję ❤️ akurat szukałam produktów na spierzchnięte usta, więc prezent wpasował się idealnie 🤩 Serum zamknięte w fioletowym opakowaniu. Wygodna forma aplikacji za pomocą pędzelka Idealne jako samodzielny produkt nawilżający, który nakładam przed wyjściem z domu, ale też nawilżenie ust po peelingu zostawiając serum na noc. Lubie też nakładać cienką warstwę na konturówkę, usta wtedy mają ładny kolor i są super nawilżone. Bardzo Wydajny i precyzyjny. Delikatny zapach owoców leśnych.
    Zalety:
    • Aplikator