WIZAŻ logo

Od kiedy używasz produktuNa dzień
    Kupi ponownieTak
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zapach od razu mnie zaskoczył, bo jest jednocześnie waniliowy, ale też przyjemnie orzeźwiający. Za naprawdę śmieszne pieniądze dostaje się perfumy o kosmicznej trwałości. Wyprałam szalik i po praniu nadal było je czuć, a po powrocie z urlopu zapach dalej unosił się w mieszkaniu po prawie miesiącu mojej nieobecności. To totalny hit, jeśli chodzi o trwałość. Ja wyczuwam w nim coś owocowego, trochę cytrusowego, co przełamuje słodycz wanilii, chociaż dla niektórych może być dość intensywny, nawet duszący. Co ciekawe, ja po czasie w ogóle przestaję go na sobie czuć, a osoby z otoczenia nadal wyraźnie go wyłapują, co tylko potwierdza jego moc. Flakon jest elegancki, poręczny i dobrze wygląda na półce. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeśli ktoś szuka taniego zapachu z trwałością jak z wyższej półki.
  • 29 grudnia 2025 o 9:49
    Jak Avon Rare Pearls Platinum
    Kupi ponownieLato
    Od kiedy używasz produktuNa dzień
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mnie się prawdę mówiąc ten zapach średnio podoba. Bardzo przypomina Avon Rare Pearls Platinum natomiast jest trochę mniej wytrawny. Dla mnie wyczuwalne są tutaj takie akordy przypominające jakieś kosmetyki dla dzieci albo aromaty spożywcze dlatego jestem raczej na nie. Kupiłabym je ale za jedną trzecią regularnej ceny (La Rive ma ten sam zapach za 22 zł). Jeśli chodzi o trwałość jest średnia jak wszystkich zapachów z tej firmy – utrzymuje się około trzech godzin. Nie można powiedzieć że są złe ale ponad 70 zł to cena zbyt wygórowana.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
    Lista pór dniaNa wieczór
    Lista pór rokuJesień
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Paradise Vanilla od Lou de Pre to zapach, który od pierwszego psiknięcia potrafi zauroczyć. To nie jest typowa, przesłodzona wanilia – tutaj wanilia łączy się z orientalnym ciepłem i delikatną świeżością, tworząc coś naprawdę wyjątkowego. Pierwsze nuty są otulające, lekko kremowe i zmysłowe, ale po chwili przebija się coś jaśniejszego, świeższego – jak powiew ciepłego powietrza po deszczu w egzotycznym ogrodzie. Zapach rozwija się bardzo harmonijnie, nie jest duszący ani przesadzony. Na ubraniach trzyma się dosłownie dniami, co jak na tę półkę zapachową jest ogromny plus. Na skórze też zostaje długo, ewoluuje powoli, zostawiając piękny, kobiecy ślad. To zapach, który potrafi być zarówno zmysłowy, jak i elegancki – idealny na co dzień, ale też na wieczór. Jeśli lubisz słodkie, orientalne kompozycje z lekką świeżością, Paradise Vanilla to strzał w dziesiątkę
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie

szukaj