WIZAŻ logo
Kremy na noc

Hdrey Laboratories Collagen 9D x Cu x PDRN, Rich Cream Odbudowujący krem przeciwzmarszczkowy na noc z kolagenem, peptydem miedziowym i PDRN

1 hit!

Hdrey
HDRÈY - Odbudowujący krem przeciwzmarszczkowy na noc z kolagenem, peptydem miedziowym i PDRN 50ml

• 25 lutego 2026 o 21:17
    Kolagen i PDRN - luksusowa regeneracja skóry
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Testując ten krem na własnej skórze, od razu poczułam różnicę - skóra jest bardziej jędrna, gładka i promienna. Jako makijażystka i właścicielka salonu beauty, zwracam szczególną uwagę na skład, a tu prawdziwym bohaterem jest PDRN - wyjątkowy składnik wspomagający regenerację skóry na poziomie komórkowym, stymulujący odbudowę i poprawiający elastyczność. W połączeniu z kolagenem i miedzią daje efekt, który widać od razu i który utrzymuje się przy codziennej pielęgnacji. Krem idealnie sprawdza się pod makijaż - działa jak luksusowa baza, która przygotowuje skórę, odżywia i dba o jej zdrowie od środka. To kosmetyk, który łączy profesjonalne działanie regeneracyjne z komfortem codziennej pielęgnacji.
  • 18 lutego 2026 o 8:10
    Zaskoczył mnie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    zaskoczył mnie swoją skutecznością – skóra po nim jest miękka, nawilżona i wygląda zdrowiej. Stosuję go rano i wieczorem i czuję, że dostarcza skórze potrzebnych składników odżywczych, nie pozostawiając przy tym tłustego filmu. Zauważam też, że koloryt skóry jest bardziej jednolity, a jej struktura gładsza. Idealny dla dojrzałej skóry, która oczekuje widocznych efektów.
  • 6 stycznia 2026 o 12:29
    Gęsty i treściwy
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem kolagenowy marki HYDREY to produkt o bogatej, treściwej i gęstej konsystencji, która zapowiada intensywną pielęgnację. Jego formuła sprawia, że aplikacja daje uczucie komfortu i odżywienia. Jako osoba z mieszaną skórą 35+ i widocznymi zmarszczkami, miałam mieszane odczucia. Krem doskonale wygładzał powierzchnię skóry, sprawiając, że drobne linie stawały się mniej widoczne. Dzięki swojej konsystencji świetnie sprawdzał się jako baza pod makijaż – makijaż układał się równomiernie i długo się trzymał. Jednak efekt był dla mnie zbyt matowiący. Pomimo treściwej formuły, nie czułam, aby dostarczał skórze wystarczającego nawilżenia w suchszych partiach (policzki, okolice oczu). Skóra po aplikacji była gładka, ale bez pożądanego przeze mnie zdrowego, nawilżonego blasku. Myślę, że ten krem to świetny wybór dla osób ze skórą tłustą lub mieszaną, które preferują matowe wykończenie i szukają kremu o właściwościach silnie wygładzających, który jednocześnie będzie idealną bazą pod makijaż. Dla skóry mieszanej 35+, potrzebującej intensywnego nawilżenia i lekkiego glow’u, może nie być wystarczająco odżywczy. Jeśli szukasz głównie efektu wygładzenia i matowego finiszu – warto go przetestować.
  • 5 / 5
    5 stycznia 2026 o 15:40
    Głęboko nawilżający krem — efekt młodszej skóry
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    KWC Collagen 9D x Cu x PDRN Rich Cream to bogaty, odżywczy krem, który naprawdę robi różnicę w codziennej pielęgnacji. Ma gęstą, luksusową konsystencję, która świetnie sprawdza się na noc — skóra po jego użyciu jest miękka, napięta i wyraźnie bardziej nawilżona. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam też, że drobne linie wyglądają łagodniej, a cerze brakuje mniej blasku. Skład z kolagenem, miedzią i PDRN daje wrażenie intensywnej regeneracji — krem nie jest lekki, ale świetnie działa w okresie chłodniejszej pogody lub na suchą skórę. Dobrze się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy.
  • 4 stycznia 2026 o 18:15
    Innowacyjna regeneracja i luksusowe wykończenie – mój ratunek dla cery!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Jako posiadaczka cery wymagającej regeneracji, jestem zachwycona działaniem HDRÈY Collagen 9D. Krem ma masełkowatą, ale niezwykle komfortową konsystencję, która szybko się wchłania. Dzięki połączeniu kolagenu, miedzi i PDRN skóra już po kilku dniach stała się wyraźnie bardziej sprężysta, ujędrniona i „nasycona” wilgocią. ​Zapach jest delikatny i luksusowy, a opakowanie bardzo eleganckie. Produkt nie zapycha moich porów i świetnie koi wszelkie przesuszania. To idealny wybór dla osób szukających zaawansowanej pielęgnacji przeciwstarzeniowej, która daje efekt zdrowej, wypoczętej cery. Na pewno kupię go ponownie!

szukaj