WIZAŻ logo

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    9 stycznia 2026 o 14:54
    Świetny produkt
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Dla mnie to świetny produkt, jeśli zależy Ci na codziennym, widocznym usprawnieniu kondycji skóry bez ciężkich formuł czy tłustych kremów. Jedyną uwagę mam do tego, że jeśli masz wyjątkowo suchą cerę, może być konieczne dodanie dodatkowego serum lub odżywczego kremu pod spód rano albo wieczorem, bo sam krem liftingujący raczej skupia się na napięciu i wygładzeniu niż na superodżywieniu. Poza tym dla mnie działa bardzo ładnie i chętnie zużyję kolejne opakowanie.
  • 7 stycznia 2026 o 7:18
    ✨ujędrnienie i młodszy wygląd skóry ✨
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem ma przyjemną, lekko hydrożelową konsystencję, która łatwo rozprowadza się na skórze i dobrze się wchłania. Nie zostawia tłustej warstwy, dzięki czemu świetnie nadaje się zarówno pod makijaż, jak i jako ostatni krok wieczornej pielęgnacji. Produkt dobrze rozprowadza się na twarzy i szyi, co ułatwia codzienne stosowanie. Krem intensywnie nawilża i poprawia ogólną gładkość cery W mojej opinii kosmetyk ten świetnie sprawdza się jako element codziennej pielęgnacji przeciwstarzeniowej –
  • 2 stycznia 2026 o 13:58
    Boski krem liftingujący
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Użytkowanie produktu – rano po oczyszczeniu twarzy oraz po nałożeniu serum Barwa – pudrowy róż Konsystencja – lekka formuła, nie klejąca się Zapach – wyczuwalny, delikatny, dla mnie idealny Opakowanie produktu – szklany słoiczek z odkręcaną przykrywką Efekty – mocne nawilżenie i odżywienie skóry Ogólna ocena produktu – Dla mnie idealny krem na dzień. Lekka konsystencja kremu ułatwia jego rozprowadzenie na twarzy. Nie marze się i szybko się wchłania. Dobrze współgra z podkładami i kemami BB, nie roluje się, co dla mnie jest istotne. Po nałożeniu czuć jego przyjemny zapach, a skóra jest mocno nawilżona, odżywiona. Nie podrażnia skóry, nawet przy niedoskonałościach. Skóra jest delikatna. Czy jestem zadowolona z zakupu i kupie ponownie? Tak, jestem bardzo zadowolona z produktu. A ten zapach jest oszałamiający.
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    2 stycznia 2026 o 11:04
    Dla cery przesuszonej - idealny
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Bardzo lubię ten krem. Mam cerę przesuszoną, zwłaszcza zimą - i to jest idealny czas na ten bogaty, odżywczy krem. Efekt nawilżenia i natłuszczenia utrzymuje się długo. I mimo, że mam skłonność do suchych skórek, to utrzymał on moją cerę w dobrej kondycji. Stosuję go nawet pod makijaż. Jest on nieco lepki, co sprawia, że zastygające podkłady dobrze się trzymają, a jednocześnie nie wysuszają skóry. Nie wiem czy latem nie będzie to dla mnie za ciężki krem - sprawdzę to. W sezonie jesień - zima - jest dla mnie wspaniałym opatrunkiem i ochroną. Aha.. czuję jeszcze duże wygładzenie - coś co zdarzało mi się doświadczać przy koreańskiej pielęgnacji.
  • 1 stycznia 2026 o 19:33
    Krem Liftingujący pod oczy Biotanioe
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem liftingujący pod oczy jest w plastikowej tubce o złoto-srebrnej grafice.Krem jest biały,delikatny o przyjemnym zapachu.Dobrze się rozprowadza i wchłania. Jest wydajny. Po zastosowaniu skóra jest nawilżona i elastyczną.Mam skórę twarzy,dojrzałą, suchą z podkowami pod oczami a po zastosowaniu kremu czuję ulgę ,wyraźne spłycenie zmarszczek i kurzych łapek.Z produktu tego na pewno będę korzystać.

szukaj