WIZAŻ logo
Palety do makijażu

Hebe Professional, Master Define, Face & Eye Palette Paleta do makijażu twarzy i oczu

4,9 (7)
3 hity!

• 2 sierpnia 2026 o 13:59
    Świetna i kompletna paletka na co dzień oraz w podróż!
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jako posiadaczka cery mieszanej oraz bardzo jasnej karnacji, szukałam funkcjonalnego kosmetyku do szybkiego, codziennego makijażu. Ta paletka sprawdziła się u mnie naprawdę dobrze. Zgodnie z zapowiedziami, kosmetyki są lekkie i jedwabiste. Bardzo łatwo się blendują, gładko wtapiają w skórę i nie tworzą plam. Neutralny róż ze subtelnym błyskiem ślicznie ożywia cerę, a rozświetlacz daje piękny, efektowny blask. Jeśli chodzi o bronzery, dla mnie ich odcienie są w porządku i ładnie ocieplają jasną karnację. Warto jednak zauważyć, że oba mają raczej ciepłe tony, więc osoby szukające typowo chłodnego, szarawego konturowania mogą być nieco zaskoczone opisem producenta. Trwałość na mojej mieszanej skórze jest bez zarzutu, makijaż wygląda estetycznie przez cały dzień. Największym plusem jest dla mnie fakt, że w jednym opakowaniu mam aż 4 produkty. To genialne rozwiązanie na wyjazdy, bo pozwala zaoszczędzić sporo miejsca w kosmetyczce.
    Zalety:
    • Piękny róż i rozświetlacz (róż ma twarzowy, neutralny odcień, a rozświetlacz daje śliczny, estetyczny blask)
    • Świetna formuła
    • Wszystko w jednym (4 produkty w 1 paletce, co oszczędza miejsce i czyni ją idealną na wyjazdy)
    • Dobra pigmentacja dla jasnych karnacji (Odcienie są wystarczająco delikatne, by nie zrobić sobie nimi krzywdy przy bardzo bladej skórze, ale pozwalają na budowanie krycia)
    Wady:
    • Trudne do otwarcia opakowanie
    • Ciepłe tonacje obu bronzerów
  • 21 czerwca 2026 o 11:25
    Dobra baza w kosmetyce
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Róż dostosowany do chłodnej urody.pigment jest dobry.kontur nie wygląda trupio.cieply brazera używam na oko.roswietlacz też nie odbiega jakością.za ta cenę dobra do podróży jak i na co dzień.
    Zalety:
    • Pigment
    • Lusterko
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    17 kwietnia 2026 o 12:39
    Perfekcyjna
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ta paleta to mistrzostwo świata, dlaczego kupiłam ją tak późno? Dwa piękne bronzery jeden chłodniejszy, drugi cieplejszy. Róż przepiękny, idealny oraz rozświetlacz, którego nie widać z kosmosu. To jak te produkty się rozcierają na skórze, to jakaś bajka. Cena w promocji za cztery produkty baaardzo korzystna! Bardzo polecam.
  • 26 marca 2026 o 19:13
    Naturalny glow i wygodne konturowanie w jednym – idealna na co dzień!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam tę paletkę trochę z ciekawości i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona. Kolory są bardzo uniwersalne – idealne do codziennego makijażu, ale da się też nimi zrobić coś bardziej wyrazistego. Najbardziej podoba mi się rozświetlacz, daje piękny, naturalny glow bez efektu „taniej drobiny”. Bronzer ma ładny odcień, nie robi plam i łatwo się go rozciera, a róż dodaje świeżości i wygląda bardzo dziewczęco. Duży plus za to, że produkty dobrze się blendują i nie znikają od razu z twarzy. Wszystko bardzo ładnie się ze sobą scala na twarzy, dzięki czemu makijaż wygląda spójnie i świeżo. Opakowanie jest estetyczne i poręczne, lusterko w środku to też fajny dodatek – sprawdza się np. w podróży. Minusy? Może dla bardzo jasnych cer niektóre odcienie mogą być lekko za ciepłe, ale u mnie to nie problem. Dodatkowo uważam, że to paletka, którą trudno sobie zrobić krzywdę – nawet przy szybszym makijażu wszystko wygląda dobrze.
    Zalety:
    • ładne, naturalne wykończenie (glow)
    • łatwe blendowanie
    • kolory dobrze się ze sobą scalają
    • nie robi plam
    • uniwersalne odcienie na co dzień
    • wygodna paletka
    • trudno zrobić nią „krzywdę”
    Wady:
    • odcienie mogą być lekko za ciepłe dla bardzo jasnej cery
    • średnia trwałość przy bardzo tłustej skórze
    • rozświetlacz może być za delikatny dla fanek mocnego efektu
  • 6 lutego 2026 o 20:28
    Cudowna
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Paleta jest po prostu świetna, kolory mi odpowiadają, nakładanie bezproblemowe, może i wzorowana na innej, ale mi to nie przeszkadza bo jest naprawde bardzo dobra. Jestem w niej zakochana :)
    Zalety:
    • Piękna, bezproblemowe używanie
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full

Zobacz także inne Palety do makijażu

szukaj