Zaawansowana fotoprotekcja i biorewitalizacja skóry dojrzałej
Krem Hialuron Premium Filler SPF 50 definiuje na nowo pojęcie kremu na dzień. Formuła opiera się na synergii wysokiej ochrony przeciwsłonecznej (SPF 50) z kompleksem naprawczym. Kluczowe składniki – egzosomy białkowe, kawior oraz 16 form kwasu hialuronowego – stymulują procesy odnowy komórkowej.
Dodatek karnozyny i prowitaminy D3 działa antyoksydacyjnie i depigmentacyjnie, zapobiegając glikacji białek i starzeniu się skóry pod wpływem światła. Dzięki technologii HIALL-FILLER produkt zapewnia natychmiastową poprawę wolumetrii i wygładzenie mikrorzeźby skóry.
11 sierpnia 2026 o 9:54
Świetny krem, polecam mocno
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Kupiłam z myślą o ochronie przeciwstarzeniowej i nie zawiodłam się. Krem świetnie wygładza strukturę skóry, działa trochę jak dobra baza pod makijaż – podkład rozprowadza się na nim jak marzenie i nie wchodzi w załamania. Najważniejsze, że przy tak wysokiej ochronie (SPF 50) nie zapycha moich porów i nie powoduje niespodzianek na twarzy. Skóra wygląda na wypoczętą i młodszą.
7 sierpnia 2026 o 21:18
Świetna ochrona SPF 50 i pięknie nawilżona skóra
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jestem zachwycona tym produktem! Krem ma niesamowicie przyjemną, aksamitną konsystencję. Mimo wysokiego filtra SPF 50 wchłania się bardzo ładnie i zostawia na skórze taki zdrowy, satynowy blask, który uwielbiam. Kwas hialuronowy robi tu świetną robotę – cera jest nawodniona przez cały dzień, zero uczucia ściągnięcia. Zauważyłam też, że skóra zrobiła się bardziej sprężysta. Plus za higieniczne opakowanie z pompką. Polecam!
23 lipca 2026 o 11:20
Świetny krem pod makijaż z wysokim SPF
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Do tej pory nakładanie kremu przeciwzmarszczkowego, a na to osobnego SPF 50, było dla mnie udręką – wszystko mi się ważyło na twarzy. Ten krem od Jandy to dla mnie strzał w dziesiątkę. Łączy mocne nawilżenie, działanie odmładzające i wysoką ochronę. Po miesiącu stosowania skóra jest super elastyczna, miękka i jakby "wypełniona" od środka, a zmarszczki mimiczne są mniej widoczne. Cudownie wygląda pod makijażem, nie bieli, nie tłuści. Zostanie ze mną na stałe.
13 kwietnia 2026 o 7:24
Super SPF
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jestem fanką świadomej pielęgnacji i skład tego kremu zwalił mnie z nóg. 16 form kwasu hialuronowego i egzosomy to absolutnie najwyższa półka. Moja dojrzała skóra pije ten krem! Mimo tak bogatego składu (masło shea, kawior), konsystencja jest zaskakująco lekka. Uwielbiam to, że mam w jednym słoiczku zaawansowaną kurację odmładzającą i bardzo wysoką ochronę SPF 50. Wart każdej złotówki.
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
8 kwietnia 2026 o 22:13
8/10
Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
Mam bardzo wrażliwą skórę, która często reaguje czerwonymi plamami na filtry przeciwsłoneczne. Tutaj, dzięki prowitaminie D3 i pantenolowi, czuję tylko komfort i nawilżenie. Krem błyskawicznie się wchłania, zostawiając skórę jedwabistą. Podkład wygląda na nim obłędnie – nie roluje się i nie ciemnieje w ciągu dnia. To pierwszy krem z tak wysokim filtrem, który stosuję z autentyczną przyjemnością każdego poranka.
31 marca 2026 o 9:52
Wypoczęta buzia
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Przyznam, że obietnica wygładzenia zmarszczek w kwadrans brzmiała dla mnie jak bajka, ale ten krem naprawdę to robi!
Ta technologia hiall działa jak delikatny wypełniacz, bo skóra pod moimi oczami i na czole staje się wyraźnie gładsza niemal od razu po nałożeniu. Najlepiej widzę to przy patrzeniu na siebie w aparacie telefonu, jakbym nałożyła lekki filtr. Używam go rano i widzę, że twarz wygląda na wypoczętą i po prostu młodszą. Fajny produkt!
19 stycznia 2026 o 20:48
Ochrona przeciwsłoneczna, która pielęgnuje, to jest po prostu świetne!
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo trudno jest znaleźć dobry SPF50, który nie bieli i nie śmierdzi chemią ale Janda stanęła na wysokości zadania. Opakowanie to wygodna buteleczka z pompką- idealna do torebki, żeby mieć ją zawsze przy sobie. Zapach jest bardzo przyjemny, delikatnie perfumowany, ale nie drażniący. Konsystencja tego kremu jest fenomenalna; jest lekka, wręcz emulsyjna, co przy tak wysokim filtrze jest rzadkością.
Uwielbiam go za to, że mimo wysokiej ochrony, zachowuje się jak luksusowy krem nawilżający. Rozprowadza się błyskawicznie, nie zostawia żadnych białych smug i co najważniejsze, nie wyświeca się w ciągu dnia. Moja skóra po nim jest taka "satynowa", wygląda na zadbaną i odmłodzoną. Czuję, że oprócz ochrony, on faktycznie działa przeciwstarzeniowo, bo twarz jest jędrna i dobrze napięta. Myślałam, że 30ml to mało, ale produkt jest wydajny, chociaż przy reaplikacji w ciągu dnia schodzi dość szybko.
Zalety:
wysoka ochrona bez bielenia, bardzo lekka i przyjemna konsystencja, świetnie nawilża i ujędrnia, kompaktowe opakowanie
9 grudnia 2025 o 19:47
Świetnie działa pod makijażem
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Bałam się, że SPF 50 będzie się ważył pod podkładem. Nic z tych rzeczy! Działa jak świetna baza wygładzająca. Skóra jest po nim taka aksamitna, a podkład trzyma się lepiej. Plus za karnozynę w składzie – zauważyłam, że koloryt cery się wyrównał. Bardzo wydajny produkt w świetnej cenie.
3 grudnia 2025 o 17:46
Lekki i nawilżający SPF
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Mam cerę dojrzałą i wymagającą. Większość kremów z filtrem mnie zapychała albo wysuszała. Tutaj mam pełen komfort. Skóra jest nawilżona, a dzięki technologii Hialuron Filler widzę, że owal twarzy się poprawił. Czuję się bezpiecznie wychodząc na słońce, a jednocześnie wiem, że działam przeciwzmarszczkowo. Dla mnie to must-have w kosmetyczce.
24 listopada 2025 o 14:07
Lekki filtr spf, który nie psuje makijażu
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Przez lata unikałam filtrów 50, bo nienawidziłam tego białego filmu i tłustej warstwy, która psuła makijaż. Ten krem Jandy to rewolucja. Wchłania się błyskawicznie, pachnie luksusowo i w ogóle nie czuć, że to tak wysoka ochrona. Stosuję go codziennie rano zamiast zwykłego kremu przeciwzmarszczkowego. Mam poczucie, że chronię skórę przed słońcem, a jednocześnie dbam o jej odmłodzenie. 2 w 1!