WIZAŻ logo
Odżywki do włosów

OnlyBio Hair in Balance, OnlyBio x E. Wedel, Berry Xmas, Pawełek Wiśniowy, Odżywka bez spłukiwania

4,5 (4)

allegro

• 15 maja 2026 o 11:56
    Włosy po niej były bardziej miękkie, gładsze..
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ta odżywka bez spłukiwania ma bardzo przyjemny, słodki zapach, który od razu kojarzy się z wiśniowym deserem. Używałam jej głównie po myciu na wilgotne włosy i dobrze ułatwiała rozczesywanie. Włosy po niej były bardziej miękkie, gładsze i mniej spuszone, ale bez efektu obciążenia. Na plus jest lekka formuła i wygodny atomizer, który równomiernie rozpyla produkt. Przy bardzo suchych końcówkach może być jednak trochę za słaba i trzeba dołożyć coś bardziej odżywczego. Zapach jest intensywny na początku, więc nie każdemu może pasować. Nie zauważyłam spektakularnej regeneracji, ale jako codzienny produkt wygładzający sprawdza się naprawdę dobrze. Fajna opcja do szybkiego odświeżenia i ogarnięcia włosów po myciu.
  • 14 maja 2026 o 21:49
    Lekka odzywka, ale zapach… nie mój
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywka ma wygodne opakowanie z atomizerem i lekką, mleczną konsystencję, która dobrze rozprowadza się na włosach. Nie obciąża ich i pomaga trochę wygładzić długość oraz ułatwić rozczesywanie. Najlepiej sprawdzała mi się nakładana na wilgotne końcówki przed suszeniem. Po użyciu włosy były bardziej miękkie i mniej się puszyły, chociaż nie zauważyłam jakiegoś dużego efektu regeneracji. To raczej taki podstawowy produkt do codziennego używania niż mocno odżywcza kuracja. Zapach jest słodki i faktycznie całkiem przyjemny, ale mimo wszystko nie trafił w mój gust. Jest dość intensywny i długo utrzymuje się na włosach, przez co momentami był dla mnie trochę męczący. Jednak nie przepadam za jedzeniowymi zapachami. Poza tym odżywka działa całkiem poprawnie i dobrze sprawdza się do szybkiego wygładzenia włosów.
    Wady:
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 4 maja 2026 o 18:04
    Najbardziej apetyczna odżywka, jaką miałam!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Odżywka od OnlyBio x E.Wedel (edycja Berry Xmas) to coś obłędnego i mój ostatni krok w pielęgnacji włosów! Jeśli kochacie Pawełka wiśniowego, to ten zapach na pewno go wam przypomni. Dla mnie ten zapach jest obłędny - słodki, autentyczny i na szczęście nie "chemiczny", jednym słowem bardzo apetyczny. Aplikacja produktu jest bardzo przyjemna, wygodna, bo za pomocą atomizera, który rozpyla mgiełkę. Ja używam produkt na wilgotne włosy, zapach zostaje mną na jakiś czas na włosach (które suszę za pomocą suszarki), więc jest to po prostu bardzo przyjemne odczucie. Produkt ułatwia rozczesywanie włosów, bo zawsze po umyciu mam problem by je rozczesać szczotką, są mocno skołtunione, szorstkie i splątane a odżywka daje mi możliwość rozczesać je w swobodny sposób, bez szarpania. Produkt nie obciąża ich, formuła nie jest tłusta, jest lekka. Produkt jest wydajny, ja używam go na moje długie włosy, które są po nim miękkie i sypkie, pomaga mi je ujarzmić i lekko stają się gładsze. Ta odżywka to dla mnie zbawienie!
    Zalety:
    • pięknie odwzorowany zapach
    • ułatwia rozczesywanie
    • nie obciąża
  • 29 kwietnia 2026 o 20:38
    Idealna odżywka
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Niestety już niedostępna odżywka ale zasługuje naprawdę na wyróżnienie. Mam nadzieję że jeszcze wróci ponownie na święta. Używałam jej jako dopełnienie mojej pielęgnacji włosów. Najpierw odżywka pod prysznicem a po wyjściu ta oto bez spłukiwania + wcierka i serum na końcówki. Bardzo wygładza i włosy po niej są miękkie oraz łatwo je rozczesać. Po wysuszeniu włosy są gładkie i błyszczące. Odżywka też pięknie pachnie - ten zapach kojarzy mi się z tymbarkiem jabłko-wiśnia. Konsystencja jest lekka przez co odżywkę dobrze rozprowadza się po włosach. Przy okazji jest też wydajna. Na pewno bym kupiła następne opakowanie. Giga polecajka !
    Zalety:
    • Wygładza
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Błyszczące włosy
    • Przyjemna aplikacja