Paleta cieni Selfglow łączy nowoczesne formuły i uniwersalne odcienie, które podkreślają naturalne piękno i subtelny blask. Miękka, aksamitna konsystencja ułatwia blendowanie i gwarantuje trwałość przez cały dzień, a neutralna kolorystyka pasuje niemal do każdego typu urody. Do formuły cieni został dodany olej z pachnotki, znany ze swoich właściwości łagodzących i regenerujących, a całość wzbogacona została ekstraktem z piwonii, który nie tylko wspiera pielęgnację skóry powiek, ale także nadaje cieniom delikatny, kwiatowy zapach.
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
20 kwietnia 2026 o 12:15
Nude Paese SELFGLOW - piękno i jakość w jednym
Kupi ponownieNie wiem
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Paleta cieni do powiek Nude Paese SELFGLOW totalnie mnie zachwyciła. Lubię ładne rzeczy, a estetyczne opakowania kosmetyków mają dla mnie duże znaczenie - tutaj wszystko się zgadza. Paletka wygląda luksusowo i zdecydowanie wyróżnia się na tle innych.
Najważniejsza jest jednak jakość i na szczęście również pod tym względem się nie zawiodłam. Kolory są naturalne, idealne do codziennego makijażu - dokładnie takie, jakie lubię i najczęściej wybieram. Cienie bardzo ładnie się ze sobą łączą, nie tworzą plam i pozwalają uzyskać spójny, estetyczny efekt.
17 kwietnia 2026 o 6:26
Paletka wygląda przepięknie i jakość jest super !
Kupi ponownieTak
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Zachwyciło mnie opakowanie tej paletki więc postanowiłam kupić.
Jestem zachwycona jakością tych cieni, super się nimi pracuje, dobrze się trzymają. Jestem zadowolona. Posiada wszystko to, czego wymagam od paletki.
11 lutego 2026 o 19:01
Piękna paleta!
Kupi ponownieTak
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Kupiłam tę paletę, żeby mieć uniwersalne, neutralne kolory do codziennego makijażu, i muszę przyznać – spełniła większość moich oczekiwań.
Opakowanie i pierwsze wrażenie
Paleta wygląda elegancko i minimalistycznie. Nie jest ciężka, więc wygodnie się ją nosi w kosmetyczce. Lusterko w środku jest praktyczne, a sama konstrukcja wydaje się solidna. Już samo otwarcie sprawia wrażenie produktu nie „budżetowego”, tylko trochę bardziej luksusowego.
Kolory i pigmentacja
Paleta zawiera 9 odcieni nude – od jasnych beżów, przez ciepłe brązy, po złota i delikatne różowe tony. Kolory są naturalne, więc świetnie nadają się do codziennego makijażu, ale też można nimi zrobić lekkie smoky eye na wieczór.
Pigmentacja jest średnia, co wcale nie jest minusem – łatwo stopniować kolor, więc nawet początkujący mogą zrobić subtelny efekt. Cienie matowe są miękkie, ale czasem lekko się osypują, natomiast te metaliczne ładnie błyszczą i trzymają się powieki kilka godzin bez bazy.
Konsystencja i blendowanie
Cienie są aksamitne w dotyku i bardzo przyjemne do nakładania. Blendowanie jest łatwe – kolory ładnie się łączą, nie powstają plamy ani smugi. Metaliki najlepiej nakładać palcem lub gąbeczką, bo pędzel czasem zbiera mniej produktu.
Zalety:
Uniwersalne, neutralne kolory, które pasują prawie do każdej okazji
Łatwe w blendowaniu i stopniowaniu intensywności
Eleganckie opakowanie
Dobra jakość w stosunku do ceny
Wady:
Metaliki czasem się osypują
Trwałość bez bazy mogłaby być lepsza
Pigmentacja nie jest tak mocna jak w paletach premium