WIZAŻ logo

Etat Pur The Rich Cream Nawilżający bogaty krem do twarzy i szyi

4,9 (107)
2 hity!

• 15 lutego 2026 o 15:14
    Bogaty krem który wreszcie nawilży twoją skórę
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    To, czego zwykle nie lubię w kremach, czyli gęstość, dłuższe wchłanianie, brak zapachu... okazał się najlepszą stroną tego kremu. Fakt, chwilę się wchłania, ale mimo tego nie pozostawia na skórze tłustego filmu, czego nie znoszę. Gęsta formuła kremu pozwala na głębokie, trwałe nawilżenie skóry, która już po pierwszych kilku aplikacjach jest trwale nawilżona i ukojona. Jeśli nie lubisz takiej formuły na dzień, to krem idealnie się sprawdzi do stosowania na noc, szczególnie zimą.
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • 11 lutego 2026 o 6:36
    Naprawdę działa!
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    The Rich Cream testowałam regularnie przez ponad dwa miesiące, stosując go rano i wieczorem. Mam cerę suchą w kierunku mieszanej, z tendencją do odwodnienia i okresowej wrażliwości (zwłaszcza zimą), dlatego od kremu oczekuję intensywnego nawilżenia, ukojenia i poprawy elastyczności. Już od pierwszego użycia zachwyciła mnie konsystencja, jest gęsta, treściwa, ale jednocześnie aksamitna i zaskakująco dobrze się rozprowadza. Nie zostawia tłustej, ciężkiej warstwy, tylko otulającą, komfortową powłokę. Przy mojej suchej skórze wchłania się niemal całkowicie, pozostawiając efekt miękkości i subtelnego glow. Zapach jest bardzo delikatny i niedrażniący, praktycznie go nie ma, co dla mnie jest dużym plusem. Po kilku tygodniach zauważyłam wyraźną poprawę nawilżenia i sprężystości skóry. Zniknęło uczucie ściągnięcia, a makijaż zaczął wyglądać lepiej, podkład nie podkreślał suchych skórek. Skóra stała się bardziej wygładzona, jakby wypełniona od środka. Przy dłuższym stosowaniu dostrzegłam też poprawę kolorytu i ogólnej kondycji cery, wyglądała na bardziej wypoczętą i zadbaną. Opakowanie jest minimalistyczne, solidne i bardzo estetyczne. Minusem może być cena, ale przy wydajności produktu (wystarczy niewielka ilość) oraz efektach, jakie daje, dla mnie jest to inwestycja warta rozważenia. Poleciłabym go szczególnie osobom z cerą suchą, odwodnioną i dojrzałą, które szukają bogatego, regenerującego kremu. Przy cerze tłustej może okazać się zbyt ciężki, ale dla skóry spragnionej odżywienia to prawdziwy kocyk na twarz.
  • 10 lutego 2026 o 9:21
    Skuteczny i przyjemny w użyciu krem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    The Rich Cream od Etat Pur to krem, który świetnie koi skórę i wyraźnie łagodzi podrażnienia. Ma przyjemną, otulającą konsystencję, dobrze się wchłania i nie obciąża skóry. Sprawdzą sie zarówno w pielęgnacji nocnej jak i dziennej, także pod makijaż. Bardzo dobrze nawilża i odżywia skórę, dając długotrwałe uczucie komfortu. Jest wydajny, a regularnie stosowany poprawia ogólną kondycję cery. Używałam wielu kremów odżywczych, ale ten zdecydowanie należy do jednych z najlepszych i na pewno do niego wrócę.
  • 9 lutego 2026 o 21:27
    Bogaty krem !
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem odżywczy dla mnie strzał w dziesiątkę! Skóra świetnie nawilżona bez tłustego wykończenia. Ma delikatny zapach. Konsystrncja idealna.Ten krem jest świetnym produktem dla skóry wrażliwej Polecam.
  • 9 lutego 2026 o 19:08
    Intensywne odżywienie i ratunek dla suchej skóry! 💧✨
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Moja cera: 39 lat, wymagająca regeneracji, z tendencją do uczucia ściągnięcia i szarości. Ten krem to prawdziwe „otulenie” dla twarzy. Stosowałam go przez 30 dni i stał się idealnym dopełnieniem mojej codziennej rutyny, zwłaszcza przy jednoczesnym używaniu składników aktywnych. Działanie i komfort Już po pierwszej aplikacji czuć ogromną ulgę. Krem natychmiastowo niweluje uczucie ściągnięcia, pozostawiając skórę wyraźnie nawilżoną i odżywioną. Po miesiącu regularnego stosowania zauważyłam, że twarz stała się znacznie bardziej miękka i elastyczna. Skóra nie jest już tak „papierowa” w dotyku, za to stała się sprężysta i wygląda na bardzo zadbaną. Konsystencja i zapach Mimo swojej bogatej formuły, krem bardzo łatwo się rozprowadza i jest niezwykle wydajny – niewielka ilość wystarcza na twarz i szyję. Zapach jest neutralny, typowo apteczny, co osobiście bardzo mi odpowiada, bo kojarzy się z czystym i bezpiecznym składem, a nie drażniącymi perfumami. Plusy: ✅ Głębokie nawilżenie: Skutecznie likwiduje suchość i uczucie dyskomfortu. ✅ Poprawa elastyczności: Skóra jest sprężysta i miękka w dotyku. ✅ Wydajność: Dobrze się rozprowadza, nie trzeba nakładać go dużo. ✅ Idealny przy retinolu: Świetnie regeneruje barierę ochronną skóry. Minusy: ❌ Ze względu na bogatą konsystencję, trzeba chwilę odczekać z makijażem (ale to cecha kremów odżywczych). Podsumowanie: To solidny, konkretny krem dla osób, których skóra potrzebuje czegoś więcej niż lekkiego nawilżenia. Przywrócił mojej cerze komfort i zdrowy wygląd. Zdecydowanie wart polecenia, szczególnie dla cery 35+!

szukaj