WIZAŻ logo

allegro

• 20 maja 2026 o 20:17
    Mój hit roku za grosze
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Muszę zacząć od tego, że jak za taką cenę, to ten korektor to cudo. Kosztuje niewiele, a jakością i wykończeniem bije na głowę produkty z o wiele wyższej półki cenowej. Ja mam go w odcieniu 160, który idealnie pasuje do mojej karnacji – nie jest ani za różowy, ani za żółty, po prostu świetnie wyważony. To, co ten produkt robi z okolicą pod oczami, to jest jakaś magia. Korektor idealnie wygładza skórę, nie pozostawiając suchej skóry ani brzydkich, suchych skórek, co przy mojej kapryśnej cerze jest niesamowicie ważne. Formuła ma w sobie coś nawilżającego, dzięki czemu skóra wygląda świeżo, promiennie i zdrowo przez cały dzień. Kosmetyk ładnie wtapia się w skórę i genialnie scala z podkładem czy pudrem, nie tworząc efektu ciężkiej maski ani odcinającej się plamy. Krycie jest bardzo optymalne – ładnie maskuje oznaki zmęczenia po nieprzespanej nocy, a jednocześnie wygląda niesamowicie naturalnie. Jeśli chodzi o trwałość, mam do niego tylko jedną, małą uwagę. Jedynie co, to delikatnie wchodzi mi w zmarszczki pod oczami. Ale będąc szczera – z każdym korektorem miałam taki problem przez to po prostu, że mam delikatne zmarszczki, także przyzwyczaiłam się do tego. Taka już uroda mojej okolicy pod oczami i żaden produkt tego magicznie nie wyprasuje. Dla mnie to żaden minus, bo problem jest banalny do rozwiązania – wystarczy, że doklepie gąbeczką i już jest dobrze. Po przypudrowaniu lekkim pudrem wygląda nienagannie przez wiele godzin. Jeśli szukacie czegoś lekkiego, wygładzającego i super taniego, to musicie go przetestować!
    Zalety:
    • Genialny stosunek ceny do jakości
    • Przepięknie bluruje i optycznie wygładza strukturę skóry pod oczami
    • Nie wysusza delikatnej okolicy wokół oczu i nie podkreśla suchych partii twarzy
    • Świetnie łączy się z naturalną strukturą skóry oraz innymi kosmetykami, dając bardzo naturalny efekt
    Wady:
    • Produkt ma tendencję do wchodzenia w zmarszczki mimiczne w ciągu dnia (choć jest to łatwe do skorygowania gąbeczką)
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    16 maja 2026 o 13:22
    Fajny korektor
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam od niedawna lecz jest on naprawdę fajny. Wzięłam najjaśniejszy kolor i jest bardzo jasny, nawet za jasny na mnie, a posiadam bardzo bladom cerę i nigdy nie mogę znaleźć swojego odcienia. używam pod oczy wygląda fajnie też dosyć się trzyma na skórze. Kupię go jeszcze w innym kolorze ;)
  • 15 maja 2026 o 18:50
    Kryje nieźle, ale dla mnie za suchy
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Lubię nawilżające korektory, moja skóra od oczami dzięki nim nie wygląda na suchą. Ten powyższy dorzuciłam do koszyka online za kilkanaście złotych. Opakowanie z wygodnym, wygiętym aplikatorem w kształcie łezki. Na 1 raz korektora nabiera się sporo wiec nakładam korektor niemal samą końcówką, żeby nie przesadzić z ilością potem ewentualnie dobudowuje. Mam kolor 50, to jasny beż, mam wrażenie, że tonacja jest neutralna w kierunku cieplejszej. Na mojej jasnej, ale nie bladej skórze wygląda ok. Kryje, nieznacznie rozjaśnia. Jeśli chodzi o formułę liczyłam, że będzie mniej sucha, a bardziej kremowa. Fakt nie jest tępa, ale moim zdaniem jak na obietnice nawilżającego korektora to trochę za sucha. Nie mam problemu z aplikacją pod warunkiem, że przed makijażem nałożę więcej nawilżającego kremu lub serum pod oczy. Wklepuje palcem bo wtedy efekt jest naturalniejszy. W kwestii efektów krycie ma niezłe, jak na drogeryjny produkt. Kamufluje, kryje z grubsza cienie. To nie jest na szczęście ten typ, że można dokładać w nieskończoność a krycia nie widać. 1 warstwa jak na potrzeby mojego dziennego makijażu wystarczy. Czasami pokuszę się o małe dobudowanie ale z racji na dość suche wykończenie rzadko. A poza tym na tą 1 warstwę wygląda uczciwe ok i zadowalająco. Oprócz krycia, delikatnie wygładza, jednak brakuje mi w nim efektu takiego naturalnego, nawilżonego wykończenia. W załamania na szczęście nie wchodzi, w kwestii trwałości też większego zarzutu nie mam. Nie kruszy się w ciągu dnia, nie blednie, nie wyciera się. Podsumowując niezły codzienny korektor, jeśli komuś zależy na dobrym drogeryjnym kryciu. Dla mnie za suche wykończenie. Wolę bardziej kremowe produkty.
    Zalety:
    • wygodny aplikator
    • niska cena
    • dobrze kryje jak na drogeryjny produkt
    • lekko wygładza
    Wady:
    • jest za suchy, u mnie sprawdza się wyłącznie na kremie nawilżającym bądź serum
  • 16 kwietnia 2026 o 14:28
    Opinia
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Korektor bomba przysięgam jak za taką cenę nie spodziewałam się czegoś takiego ja mam odcień 130 i jest idealny krycie ma duże a raczej to jest żadko spotykane w korektorkach
    • Krycie
  • 14 kwietnia 2026 o 11:58
    Świetny korektor w niskiej cenie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ostatnio zrobiło się głośno o tym produkcie, więc kiedy akurat mój poprzedni korektor się skończył postanowiłam przetestować tę nowość. Niestety nigdzie nie mogłam znaleźć odcienia 100, który idealnie pasowałby do mojej jasnej karnacji, dlatego zdecydowałam się na dwa odcienie- 70 i 120. Korektor posiada kremową konsystencję, która łatwo się blenduje, ale dosyć szybko zastyga, dlatego trzeba sprawnie z nim pracować. Po zastygnięciu daje delikatnie satynowe wykończenie i faktycznie lekko wygładza skórę pod oczami, nie powodując przy tym jej przesuszenia. Krycie jest średnie, ale w codziennym makijażu w zupełności wystarczające. W ciagu dnia mam jednak wrażenie, że stopniowo znika ze skóry, ale można mu to wybaczyć. Podsumowując, to jeden z ciekawszych korektorów w swojej kategorii cenowej i zdecydowanie warto go przetestować.

szukaj