WIZAŻ logo

• 6 czerwca 2026 o 18:33
    Jest okej
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Po kilku tygodniach stosowania kremu Skinow Architekt Skóry jestem bardzo zadowolona z efektów. Krem ma przyjemną, bogatą konsystencję, ale jednocześnie dobrze się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Już po kilku aplikacjach zauważyłam, że moja skóra stała się bardziej nawilżona, miękka i przyjemna w dotyku. Największą zaletą produktu jest dla mnie uczucie komfortu i regeneracji. Cera wygląda na bardziej wypoczętą, jest mniej podatna na przesuszenie, a jej koloryt wydaje się bardziej wyrównany. Krem świetnie sprawdza się zarówno na dzień, jak i na noc, a dodatkowo dobrze współpracuje z makijażem. Doceniam również wydajność produktu niewielka ilość wystarcza do pokrycia całej twarzy. To kosmetyk, do którego chętnie będę wracać i który mogę polecić osobom szukającym skutecznego kremu wspierającego odbudowę i poprawę kondycji skóry.
  • 2 czerwca 2026 o 10:03
    Krem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Skinow Architekt Skóry to krem, który zdecydowanie zasługuje na uwagę. Już po kilku użyciach skóra stała się bardziej wygładzona, elastyczna i przyjemnie miękka w dotyku. Krem świetnie nawilża, koi i daje uczucie komfortu przez cały dzień. Ma przyjemną konsystencję, szybko się wchłania i nie obciąża cery, dzięki czemu idealnie sprawdza się zarówno na dzień, jak i na noc. Bardzo podoba mi się efekt zdrowej, promiennej skóry, jaki pozostawia po regularnym stosowaniu
  • 17 maja 2026 o 9:51
    Polecam
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW perfumerii
    Skinow „Architekt Skóry” to krem, który zdecydowanie wyróżnia się na tle klasycznych produktów regenerujących – zarówno pod względem formulacji, jak i działania wielopoziomowego. Już po kilku dniach stosowania można zauważyć poprawę komfortu skóry: lepsze nawilżenie, większą elastyczność i wyraźne wyciszenie zaczerwienień. Formuła ma bogatą, ale dobrze wyważoną konsystencję – otulającą, lecz niewywołującą efektu ciężkości czy nadmiernego obciążenia skóry. Największym atutem kremu jest jego zaawansowany skład oparty na biotechnologicznych składnikach aktywnych. Obecność egzosomów z żeń-szenia fermentowanego oraz czynników wzrostu (m.in. EGF, IGF-1 i VEGF) sprawia, że produkt działa nie tylko powierzchniowo, ale wspiera procesy regeneracyjne skóry na poziomie komórkowym. Bardzo dobrze wypada również połączenie resweratrolu z systemem peptydowego nośnika, które skutecznie wspiera ochronę antyoksydacyjną i redukcję stresu oksydacyjnego. Na uwagę zasługuje także obecność niacynamidu, pantenolu oraz niskocząsteczkowego kwasu hialuronowego, dzięki którym krem intensywnie nawilża, wzmacnia barierę hydrolipidową i poprawia teksturę skóry bez efektu zapchania. Produkt dobrze sprawdza się zarówno przy cerze odwodnionej i wrażliwej, jak i skłonnej do podrażnień po zabiegach kosmetologicznych czy kuracjach dermatologicznych. Po regularnym stosowaniu skóra wygląda na bardziej napiętą, wygładzoną i wyraźnie spokojniejszą. To kosmetyk, który nie daje wyłącznie chwilowego efektu „glow”, ale realnie poprawia kondycję skóry w dłuższej perspektywie. Szczególnie doceniam fakt, że mimo bardzo aktywnej formuły krem pozostaje komfortowy nawet dla bardziej wymagającej cery
  • 14 marca 2026 o 18:59
    Świetny krem odbudowujący
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten krem odkryłam w momencie, kiedy moja skóra była zmęczona zimą i wiecznym ogrzewaniem. Już po pierwszym otwarciu opakowania poczułam bardzo subtelny, elegancki zapach, który kojarzył mi się z profesjonalnymi gabinetami kosmetologicznymi. Konsystencja jest gęsta i otulająca, ale jednocześnie zaskakująco dobrze się rozprowadza. Wystarczy naprawdę niewielka ilość, aby pokryć całą twarz. Najbardziej polubiłam moment aplikacji wieczorem. Kiedy delikatnie wmasowuję krem w skórę, mam wrażenie jakby cera dosłownie go wypijała. Nie zostawia tłustej warstwy, tylko miękkie, satynowe wykończenie. Rano twarz wygląda na bardziej wypoczętą, a skóra sprawia wrażenie gęstszej i spokojniejszej. Po kilkunastu dniach stosowania zauważyłam, że zaczerwienienia są mniej widoczne, a struktura skóry wydaje się gładsza. Makijaż też zaczął wyglądać lepiej, ponieważ krem wyraźnie wygładził powierzchnię cery. Mam wrażenie, że to kosmetyk, który działa powoli, ale bardzo konsekwentnie. Najbardziej doceniam w nim to, że daje efekt takiej komfortowej, odbudowanej skóry. Nie jest to spektakularne napięcie w stylu natychmiastowego liftingu, raczej uczucie, że cera odzyskuje równowagę i zdrowy wygląd.Dla mnie to krem idealny na moment, kiedy skóra jest zmęczona, odwodniona albo potrzebuje spokojnej regeneracji. Taki kosmetyczny reset dla twarzy.

szukaj