WIZAŻ logo
Żele pod prysznic

Isana Sweet Like Sunshine, Creamy Shower Gel Kremowy żel pod prysznic

5 (6)

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 28 maja 2026 o 7:16
    Lukier w butelce!
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Lubię żele z Isany. Zawsze liczę się z tym, że opakowanie może mi się skończyć w około 2 tygodnie i tym razem też tak było, ale to dlatego, że go sobie po prostu nie żałuję, zwłaszcza przy cenie 4zł. Aktualnie mam trzecie opakowanie, bo moja faza na cytrynki i wisienki powróciła niczym bumerang i chcę wszystko co z nimi związane <3 Żel przyciągnął mnie też uroczą grafiką. Zawsze zachodzę w głowę jak to się marce opłaca, aby stworzyć produkt, wyprodukować dbając o tak urocze detale, a na koniec dać cenę 4zł - kosmos! Konsystencja żelu nie jest zbyt rzadka i nie ucieka z dłoni, za to ma fajny kolor - intensywnie żółty i opalizujący, no ładnie to wygląda, przyznaję. A zapach? Cudowny! Można powiedzieć, że pachnie jak babka cytrynowa, taka wielkanocna, ale można też stwierdzić, że to po prostu świeżo zrobiony lukier, taki prawdziwy na soku z cytryny z cukrem pudrem. Żel pieni się nieźle, ale ja mam i tak zwyczaj podczas prysznica dokładać sobie trochę produktu. Lubię mieć poczucie pachnącej, dobrze umytej skóry i tu takie odczucie jak najbardziej występuje. Skóra po umyciu nie jest wysuszona czy łuszcząca się, ale ja i tak mam zwyczaj coś tam nawilżającego jej podać. Czy polecam? Bardzo! Zwłaszcza dla tych, którzy gustują w owocowych zapachach, lubią słodycze i produkty w niskiej cenie. Well done Isana! <3
    Zalety:
    • cudowny zapach cytryn, idealny na lato
    • dobra, nie za rzadka konsystencja
    • dobrze się pieni
    • niska cena
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 2 maja 2026 o 6:58
    Bardzo przyjemny produkt
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Żel pod prysznic Sweet Like Sunshine to jeden z tych produktów, które od razu przyciągają uwagę swoją nazwą, grafiką i obietnicą wyjątkowego zapachu. Sięgnęłam po niego z ciekawości, ale szybko stał się jednym z przyjemniejszych elementów mojej codziennej pielęgnacji. Opakowanie jest bardzo estetyczne i zdecydowanie przyciąga wzrok. Kolorystyka utrzymana jest w ciepłych, słonecznych tonach, które od razu kojarzą się z latem i beztroską. Grafika jest naprawdę słodka. Butelka ma klasyczny kształt dla żeli tej marki, jest lekko spłaszczona, wykonana z miękkiego plastiku i wyposażona w zamknięcie na klik. Dzięki temu dobrze leży w dłoni i jest wygodna w użyciu, nawet pod prysznicem. Opakowanie można bez problemu postawić do góry dnem pod koniec, aby zużyć produkt do ostatniej kropli. Konsystencja żelu jest kremowa i dość gęsta, co bardzo ułatwia aplikację. Produkt nie spływa z dłoni ani gąbki, tylko przyjemnie otula skórę. Ma lekko mleczną, jasną barwę. Już niewielka ilość wystarcza, aby uzyskać odpowiednią ilość piany. Żel bardzo dobrze się pieni, tworząc miękką, otulającą pianę, która uprzyjemnia kąpiel. Największym atutem tego produktu jest zdecydowanie zapach. To wyjątkowe połączenie słodyczy i świeżości. Wyczuwalne są nuty cytrusowe, które nadają lekkości, przełamane deserową słodyczą przypominającą ciasto lub kremowy deser. Niestety, jak to często bywa w przypadku żeli pod prysznic Isana, nie utrzymuje się długo na skórze. Pod względem działania żel sprawdza się bardzo dobrze. Skutecznie oczyszcza skórę, nie powodując przy tym uczucia ściągnięcia. Po użyciu skóra jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku. Nie zauważyłam przesuszenia ani podrażnień, nawet przy codziennym stosowaniu. To kosmetyk, który łączy przyjemność z funkcjonalnością. Wydajność jest na dobrym poziomie, przy regularnym używaniu opakowanie wystarcza na kilka tygodni. Cena jest bardzo przystępna, co dodatkowo zachęca do zakupu.
  • 1 maja 2026 o 15:42
    Cytrynowe ciasto!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Zacznę od tego, że żele pod prysznic marki Isana znam i lubię. W związku z tym często kupuję nowe, limitowane zapachy żeli pod prysznic. Zapach tego żelu kojarzy mi się z ciastem cytrynowym. Jest naprawdę bardzo słodki, a zarazem cytrusowo odświeżający. Bardzo przyjemnie się go używa. Niestety zapach jest nietrwały. Jedynie czuć go podczas mycia. Cena jak zawsze bardzo niska. Stosunek jakości do ceny jak najbardziej w porządku. Buteleczka typowa dla tej marki. Tym razem z przesłodką grafiką króliczka z jeżykiem. Zdecydowanie mi się podoba. Sam żel w kolorze ciemno żółtym, gęsty, dobrze się pieni. Nie podrażnił mnie, dobrze domywa. Mam suchą skórę, ale nie dostrzegłam przesuszenia. Bardzo wydajny, używam od miesiąca, a została jeszcze połowa butelki. Podsumowując, jeden z moich ulubionych zapachów. Zdecydowanie polecam.
    • nie podrażnia
    • fajne opakowanie
  • 1 maja 2026 o 7:59
    Przyjemny żel do mycia
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To bardzo przyjemny żel pod prysznic który daje uczucie czystości i komfortu podczas mycia ma kremową formułę dzięki czemu skóra po kąpieli nie jest nieprzyjemnie ściągnięta a sam proces mycia jest delikatny i przyjemny największym plusem jest zdecydowanie zapach bo jest bardzo ładny słodki i „letni” dzięki czemu kąpiel robi się bardziej relaksująca i przyjemna dlatego łatwo go polubić
    Zalety:
    • Żel dobrze oczyszcza skórę z zanieczyszczeń i sebum jednocześnie nie wysuszając jej dzięki kremowej formule skóra po użyciu jest miękka i bardziej komfortowa w dotyku ma przyjemny zapach który długo utrzymuje się na ciele i daje uczucie świeżości produkt dobrze się pieni i jest wydajny dzięki czemu wygodnie się go używa na co dzień dodatkowo sprawia że kąpiel jest bardziej przyjemna i relaksująca oraz pozostawia skórę gładką i zadbaną
  • 30 kwietnia 2026 o 20:26
    Uwielbiam limitowane serie od Isany 😍
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ciężko się oprzeć kiedy z półki z żelami pod prysznic 'spogląda' zajączek z jeżem w bajkowej scenerii. To zapowiedź/obietnica czegoś wyjątkowego. I faktycznie jest wyjątkowy. Konsystencja standardowo dość gęsta o żółtym kolorze. Pachnie słodkimi ciastkami i to tak intensywnie, później jeszcze chwilę się utrzymuje ten cukierkowo- ciasteczkowy zapach na skórze, a w łazience to już calkiem jak w dobrej cukierni 😁 pieni się dobrze ale wydajność jak to w przypadku Isany średnia. Przestałam się już tego czepiać bo cena 3 zł (zakupilam w promocji 2+1 gratis), a nawet i regularna cena ok 5 zł to naprawdę grosze w tych czasach więc nic mi tu nie przeszkadza ;) Żel delikatnie nawilża, bez szalu ale przede wszystkim nie wysusza co jest bardzo istotne w przypadku mojej skóry, która jest przesuszona i wrażliwa. Nawilzenia generalnie od żelu nie wymagam bo to nie jego funkcja ale najwazniejsze, że spelnia funkcję myjącą bo oczyszcza bardzo dobrze. Mam nadzieję, ze mimo limitowanej edycji przy okazji świąt wielkanocnych ten żel powróci na półki bo mój zapas się kończy, a chętnie będę do niego powracać. Polecam <3
    Zalety:
    • przeurocze opakowanie,
    • zapach słodko- ciasteczkowy,
    • nie wysusza,
    • dobrze oczyszcza,
    Wady:
    • czasowa dostępność,

szukaj