WIZAŻ logo
Kremy na dzień

L'Oréal Paris Revitalift Filler, Hyaluron Plumping Aqua Fluid SPF30 Lekki nawilżający krem z filtrem SPF30

4,9 (204)
3 hity!

allegro

• 19 maja 2026 o 6:48
    Lekki fluid SPF, który dobrze sprawdza się na co dzień
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę mieszaną w kierunku odwodnionej, ze skłonnością do przesuszonych partii i okazjonalnym błyszczeniem strefy T. Revitalift Filler Hyaluron Plumping Aqua Fluid SPF30 okazał się dla mnie ciekawym połączeniem lekkiego kremu nawilżającego i ochrony przeciwsłonecznej. Ma bardzo płynną, lekką konsystencję – faktycznie przypomina wodnisty fluid i szybko się wchłania, nie zostawiając tłustej warstwy. Na skórze daje przyjemne uczucie nawilżenia i lekkiego „wypełnienia”, a przy regularnym stosowaniu cera wygląda bardziej świeżo i wygładzenie jest zauważalne. Produkt zawiera kwas hialuronowy i niacynamid oraz SPF30, więc dobrze sprawdza się rano pod makijaż.
  • 11 maja 2026 o 14:50
    Piękne rozświetlenie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Fluid jest niezwykle lekki, idealnie nadaje się pod makijaż. Do tego pięknie pachnie i cudownie się rozprowadza. Do tego ta piękna mała buteleczka, po prostu urocza. Ładnie rozświetla, wygładza.
  • 11 maja 2026 o 13:57
    Lekki SPF idealny pod makijaż
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę mieszaną i często problem z tym, że kremy z filtrem są ciężkie albo rolują się pod makijażem. Ten fluid bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ma lekką, wodnistą konsystencję, szybko się wchłania i nie zostawia tłustej warstwy. Skóra po aplikacji wygląda na bardziej nawilżoną i wygładzoną, a jednocześnie nie świeci się nadmiernie w ciągu dnia. Duży plus za komfort noszenia – praktycznie nie czuć go na twarzy. Dobrze współpracuje z podkładem i nie zapycha porów. Zapach jest delikatny i szybko się ulatnia. Opakowanie wygodne, idealne do torebki. SPF 30 sprawdza się na co dzień, szczególnie w mieście. Jedyny minus to dość wysoka cena w regularnej sprzedaży, ale sam produkt jest bardzo wydajny. Chętnie wrócę do niego ponownie.
  • 11 maja 2026 o 13:57
    Lekki fluid nawilżający, który nie obciąża skóry
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Lekka, wodnista konsystencja fluidu Revitalift Filler Hyaluron Plumping Aqua Fluid SPF30 szybko się wchłania, nie zostawiając tłustego filmu ani białych śladów. Dobrze nawilża skórę mieszaną, daje lekkie „filling” i plump efekt, a filtr SPF30 działa bez podrażnień. Zapach jest delikatny i przyjemny, opakowanie higieniczne z pompką. Idealny na lato i pod makijaż. Polecam!
  • 11 maja 2026 o 13:49
    Lekki, nawilżający fluid idealny na co dzień
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę mieszaną, skłonną do odwodnienia i czasem zapychania, dlatego szukałam lekkiego kremu na dzień z filtrem. Ten aqua fluid od L’Oréal pozytywnie mnie zaskoczył. Konsystencja jest bardzo lekka, wręcz wodnista, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy ani białego filmu. Świetnie sprawdza się pod makijaż, nic się nie roluje.Po kilku dniach stosowania zauważyłam, że skóra jest bardziej miękka i nawilżona, a przy regularnym używaniu wygląda na gładszą i bardziej „wypełnioną”. Duży plus za obecność SPF30, dzięki temu mogę ograniczyć ilość produktów w porannej pielęgnacji. Zapach jest delikatny, kosmetyczny i szybko się ulatnia. Opakowanie wygodne, choć trzeba uważać przy dozowaniu, bo produkt jest bardzo płynny. Dla mojej cery mieszanej to bardzo dobry wybór na cieplejsze dni, nie obciąża i nie zapycha. Przy bardzo suchej skórze może być za lekki jako jedyny krem. Ogólnie polecam osobom szukającym lekkiego nawilżenia i ochrony przeciwsłonecznej w jednym.

szukaj