WIZAŻ logo

1 hit!

• 5 kwietnia 2026 o 19:55
    Świetny produkt
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten spray poleciła mi fryzjerka i jest to świetny produkt profesjonalny. Spray co prawda nie jest najtańszy ale dzięki niemu mam pewność że moje włosy są zabezpieczone przed wysoką temperaturą. Używam go zarówno przed suszeniem włosów suszarką ale też w gorące i słoneczne dni jako ochrona przeciwsłoneczna. Włosy są po nim wyraźnie w lepszej kondycji- mniej się łamią, nie kruszą się, wyglądają zdrowiej. Dodatkowo spray nie obciąża włosów, nie przetłuszcza i nie daje efektu tłustych włosów. Spray ma wygodny dyfuzor i ładna butelkę. Zdecydowanie polecam
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    2 kwietnia 2026 o 12:47
    Cudowny zapach
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    To zdecydowanie najlepszy spray termoochronny, jaki kiedykolwiek miałam! Przepięknie pachnie i faktycznie chroni włosy przed wysoką temperaturą, zgodnie z obietnicami producenta. Po jego użyciu moje włosy wyglądają i pachną jak po wyjściu z salonu fryzjerskiego. Są zdecydowanie gładkie, lśniące i zadbane. Jedyny minus to opakowanie. Przy pielęgnacji włosów w końcowym etapie buteleczka z produktem wysuwa mi się z dłoni co uniemożliwia wygodne aplikowanie produktu na włosy
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 1 kwietnia 2026 o 18:44
    Lekka mgiełka termoochronna idealna na co dzień
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam włosy cienkie, średnioporowate, które łatwo obciążyć, dlatego wybór produktu termoochronnego jest dla mnie bardzo ważny. Ta mgiełka pozytywnie mnie zaskoczyła swoją lekkością – ma wodnistą konsystencję w formie sprayu, który równomiernie rozprowadza produkt na włosach bez efektu sklejenia. Zapach jest delikatny, świeży i nienachalny, co sprawia, że produkt dobrze sprawdza się w codziennym użytkowaniu. Używam jej przed suszeniem i stylizacją prostownicą i zauważyłam, że włosy są po niej gładsze, bardziej miękkie i mniej podatne na puszenie. Dodatkowo nie tracą objętości, co często zdarzało się przy innych produktach tego typu.
  • 29 marca 2026 o 14:33
    Ale tak właściwie to co ona robi?
    Kupi ponownieNie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Nie jest to nic, co by rzuciło mnie na kolana - oj nie. Od mgiełki termoochronnej wymagam - o dziwo! - termoochrony oraz choćby minimalnej pielęgnacji. Tutaj nie ma niczego z powyższych - i w moim odczuciu to absolutnie dyskwalifikuje ten produkt. Nie będę używać czegoś, co nie działa i w efekcie przyczynia się do pogorszenia kondycji włosów - nie i już! Ale - do brzegu! Do plusów zaliczam: + Poręczne i funkcjonalne opakowanie z porządnym atomizerem. + Bardzo ładny zapach. + Brak obciążania włosów nawet przy większej ilości. Minusy? Na pewno totalny brak ochrony - zauważyłam, że po każdorazowym suszeniu i stylizacji z użyciem tej mgiełki moje włosy wyglądały średnio - spuszone, suche i bez życia. Na ten moment moim włosom szykuje się regeneracyjny zabieg u fryzjera - bo tak mnie ta mgiełka załatwiła. Dodajmy do tego wysoką cenę regularną i brak podstawowej funkcji, jaką jest ochrona przed szkodliwym działaniem wysokiej temperatury i mamy zwycięzcę w kategorii Wypad Do Kosza - mój osobisty tytuł nadawany wszystkim beznadziejnym kosmetykom. Ogólnie rzecz biorąc - jestem na nie. Nie, nie i nie. Ta mgiełka to słabizna pod każdym względem, a brak ochrony i w efekcie pogorszenie stanu moich włosów to gwóźdź do trumny tego cudaka. Nie polecam absolutnie - chyba, że w prezencie dla wrednej koleżanki ;).
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 26 marca 2026 o 17:00
    Niewidzialna tarcza dla moich włosów – lekka i skuteczna ochrona!
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Jako osoba, która regularnie używa suszarki i prostownicy, długo szukałam idealnej termoochrony. Mgiełka Lightweight 220 Heat Protective Mist okazała się strzałem w dziesiątkę. Moje włosy są z natury cienkie i łatwo je obciążyć, ale ten produkt jest niezwykle lekki – praktycznie nie czuć go na pasmach, co jest dla mnie kluczowe. ​Konsystencja i zapach: Mgiełka ma postać delikatnego sprayu, który rozpyla się równomiernie, nie sklejając włosów. Zapach jest bardzo świeży, profesjonalny i sprawia, że codzienna stylizacja jest o wiele przyjemniejsza. Opakowanie z atomizerem działa bez zarzutu i pozwala na precyzyjną aplikację. ​Działanie: Produkt świetnie zabezpiecza włosy przed wysoką temperaturą (nawet do 220 stopni!). Po stylizacji końcówki nie są suche ani sztywne, wręcz przeciwnie – włosy są sypkie, gładkie i pięknie lśnią. Zauważyłam też, że produkt delikatnie ułatwia rozczesywanie i zapobiega puszeniu się pasm w ciągu dnia. To idealne rozwiązanie dla każdej Wizażanki, która chce dbać o kondycję włosów bez utraty ich objętości. Zdecydowanie polecam ten produkt!

szukaj