WIZAŻ logo

4,7 (107)
3 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    5 maja 2026 o 17:09
    Płynna keratyna do włosów zniszczonych
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Produkt w sprayu, który można stosować na wilgotne lub suche włosy. Działa głównie jako lekka kuracja wzmacniająca i ochrona przed uszkodzeniami mechanicznymi. Nie obciąża włosów, ale też nie daje widocznego efektu regeneracji.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 5 maja 2026 o 12:08
    Szybkie wygładzenie i ochrona bez spłukiwania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam włosy długie, suche i podatne na puszenie, szczególnie na końcach, dlatego często sięgam po produkty bez spłukiwania, które ułatwiają ich ogarnięcie. Płynna keratyna Cameleo Expert Anti Damage ma lekką, mgiełkową formułę i wygodny spray, dzięki czemu szybko się ją aplikuje na wilgotne lub suche włosy. Nie obciąża pasm, co jest dla mnie dużym plusem. Po użyciu włosy stają się wyraźnie gładsze, bardziej miękkie i mniej się puszą. Zauważyłam też łatwiejsze rozczesywanie oraz delikatny połysk, przez co wyglądają na zdrowsze i bardziej „ogarniete”. Produkt daje też efekt wygładzenia i ochrony przed stylizacją na ciepło, co sprawdza się przy codziennym używaniu prostownicy czy suszarki. Formuła z keratyną ma wspierać odbudowę i wzmacnianie włosów zniszczonych.  Myślę, że najlepiej sprawdzi się u osób z włosami suchymi, zniszczonymi, matowymi lub puszącymi się, które potrzebują szybkiego efektu wygładzenia bez obciążenia. Przy bardzo delikatnych lub łatwo przeciążających się włosach warto używać ostrożnie i w małej ilości.
  • 4 maja 2026 o 20:46
    Płynne złoto dla moich końcówek – ratunek bez obciążania!
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Moje włosy są cienkie, wysokoporowate i bardzo podatne na uszkodzenia mechaniczne, zwłaszcza podczas rozczesywania. Zawsze obawiałam się produktów z keratyną, które mogłyby je „przeproteinować”, ale produkt Cameleo Expert Formuła płynnej keratyny jest niezwykle lekka, co jest jej największą zaletą. Stosuję ją na wilgotne włosy po myciu i jestem zachwycona tym, jak ułatwia rozczesywanie – szczotka sunie po pasmach bez żadnego oporu. Konsystencja wodnej mgiełki sprawia, że kosmetyk dociera wszędzie, nie tworząc przy tym nieestetycznych strąków. Zapach jest świeży, bardzo profesjonalny i długo utrzymuje się na włosach, co daje poczucie świeżości jak po wyjściu od fryzjera. Najbardziej doceniam to, że produkt realnie wzmacnia strukturę włosa. Po kilku tygodniach zauważyłam, że końcówki mniej się rozdwajają i są wyraźnie bardziej elastyczne. Opakowanie z atomizerem działa bez zarzutu, rozpylając idealną dozę płynu. To świetny, budżetowy produkt, który robi dokładnie to, co obiecuje producent. Dla moich zniszczonych pasm to obecnie punkt obowiązkowy w codziennej pielęgnacji. Gorąco polecam każdej Wizażance szukającej lekkiej regeneracji!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 4 maja 2026 o 20:08
    Widoczne wygładzenie i blask bez obciążenia
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam włosy farbowane, cienkie na końcach i skłonne do puszenia, dlatego zależało mi na produkcie, który je wygładzi, ale nie obciąży. Płynna keratyna Cameleo Expert Anti Damage ma lekką, płynną formułę w sprayu, dzięki czemu łatwo się ją aplikuje i równomiernie rozprowadza na włosach. Stosuję ją na wilgotne włosy przed suszeniem. Już po kilku użyciach zauważyłam, że włosy są gładsze, bardziej błyszczące i wyglądają na zdrowsze, szczególnie na długościach i końcówkach. Najbardziej widoczny jest efekt wygładzenia – włosy mniej się puszą i łatwiej się układają. Dużym plusem jest to, że produkt nie obciąża włosów i nie powoduje ich przetłuszczania. Zapach jest delikatny i przyjemny. Przy bardzo zniszczonych włosach warto łączyć z maską, ale jako szybkie wygładzenie i poprawa wyglądu włosów sprawdza się bardzo dobrze.
  • 4 maja 2026 o 20:03
    Zapach w sprayu ratunkowy
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Płynna keratyna to coś naprawdę fajnego, jest wygodna w użytkowaniu, nie skleja włosów. Szybka i łatwa aplikacja. Zapach nie jest drażniący, bardzo miły i delikatny, włosy gładkie. Opakowanie jest małe dzięki czemu można je łatwo transportować dzięki czemu mogę używać jej nawet na wyjazdach co jest dużym plusem.

szukaj