WIZAŻ logo

Tołpa Dermo Face, Enzyme, Pad Jelly Peel, Esencja w płatkach 3 enzymy

4,8 (110)
1 hit!

• 23 sierpnia 2026 o 15:26
    Złuszczający hit! Cera jest gładka, czysta i promienna
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Te płatki enzymatyczne z Tołpy to cudowny produkt w codziennej lub cotygodniowej pielęgnacji! Forma nasączonych płatków jest niezwykle wygodna – sięgam po jeden, przecieram twarz i gotowe, bez brudzenia rąk i skomplikowanych zabiegów. Efekt wygładzenia jest wyczuwalny od razu. Skóra po użyciu staje się niesamowicie miękka, odświeżona, a pory są odczuwalnie oczyszczone. Regularnie stosowane świetnie radzą sobie z zaskórnikami i wyrównują strukturę skóry, nie podrażniając jej przy tym ostrymi drobinkami. Dodatkowy plus za cudowny, zapach ananasa! Zdecydowanie zostaje ze mną na stałe!
    Zalety:
    • Genialne wygładzenie: Enzymy błyskawicznie złuszczają martwy naskórek, pozostawiając skórę miękką, gładką i odświeżoną.
    • Wygodna forma płatków: Dobrze nasączone płatki (pads) sprawiają, że aplikacja jest szybka, higieniczna i bezproblemowa.
    • Redukcja zaskórników: Regularne stosowanie pomaga oczyszczać pory i widocznie zmniejsza niedoskonałości.
    • Przyjemny, owocowy zapach: Charakterystyczny dla serii 3 enzymy, tropikalny aromat zapachowy (ananas), który uprzyjemnia pielęgnację.
    • Bezpieczny dla skóry: Nie zawiera ostrych drobinek (złuszczanie enzymatyczne), dzięki czemu nie podrażnia i nie rysuje naskórka.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    23 czerwca 2026 o 20:05
    Delikatny peeling i gładka skóra już po pierwszym użyciu
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę mieszaną, miejscami skłonną do przesuszeń i szukałam produktu, który skutecznie złuszczy martwy naskórek bez podrażniania skóry. Enzyme Pad Jelly Peel bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Płatki są dobrze nasączone esencją, wygodne w użyciu i nie powodują uczucia pieczenia. Po zastosowaniu skóra była wyraźnie gładsza, bardziej miękka i wyglądała na odświeżoną. Zauważyłam też, że kolejne kosmetyki pielęgnacyjne lepiej się wchłaniały. Dużym plusem jest delikatne działanie enzymów, dzięki czemu produkt nadaje się również do regularnego stosowania. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne, a sam produkt wydajny. To świetna alternatywa dla mocniejszych peelingów mechanicznych. Chętnie będę do niego wracać i mogę polecić osobom, które chcą uzyskać efekt wygładzonej i promiennej skóry bez podrażnień.
  • 20 czerwca 2026 o 6:14
    Peel, Esencja w płatkach 3 enzymy
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Peel, Esencja w płatkach 3 enzymy to ciekawy produkt dla osób szukających delikatnego, ale skutecznego złuszczania. Formuła z enzymami pomaga wygładzić skórę, poprawić jej wygląd i dodać jej świeżości bez uczucia podrażnienia. Płatki są wygodne w użyciu i pozwalają na szybkie wykonanie zabiegu pielęgnacyjnego. Po regularnym stosowaniu skóra wydaje się bardziej miękka, gładsza i lepiej przygotowana na kolejne etapy pielęgnacji. Na plus zasługuje również komfort aplikacji oraz brak mocnego efektu ściągnięcia po użyciu. Minusem może być cena w stosunku do wydajności, szczególnie przy częstym stosowaniu. Mimo to produkt sprawdzi się u osób, które preferują łagodne peelingi enzymatyczne zamiast mocniejszych kwasów czy peelingów mechanicznych. Ocena: 4/5.
  • 17 czerwca 2026 o 6:18
    Delikatne, ale skuteczne złuszczanie w wygodnej formie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cerę mieszaną z tendencją do przesuszeń i czasem wrażliwą, dlatego do peelingów enzymatycznych podchodzę ostrożnie. Dermo Face Enzyme Pad Jelly Peel pozytywnie mnie zaskoczył – działa delikatnie, ale naprawdę skutecznie wygładza skórę. Płatki są dobrze nasączone esencją, nie wysychają podczas użycia i wygodnie się ich używa. Konsystencja esencji jest lekko żelowa, dzięki czemu produkt nie spływa z twarzy. Zapach jest subtelny i niedrażniący. Po kilku użyciach zauważyłam, że skóra jest gładsza, bardziej miękka i wygląda świeżej. Dobrze radzi sobie z drobnymi suchymi skórkami i lekkim zmatowieniem cery, ale nie powoduje pieczenia ani zaczerwienienia. Duży plus za to, że można go stosować bez mocnego tarcia skóry. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne, płatki łatwo się wyjmuje. To dobry wybór dla osób szukających łagodnego peelingu enzymatycznego do regularnego stosowania, szczególnie przy cerze mieszanej, normalnej lub wrażliwej.
  • 16 czerwca 2026 o 16:23
    Bardzo polecam
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Delikatne złuszczanie i wyraźnie gładsza skóra Mam cerę mieszaną, skłonną do niedoskonałości i okresowego przesuszenia. Esencję w płatkach 3 Enzymy stosuję od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolona z efektów. Płatki są dobrze nasączone produktem, dzięki czemu aplikacja jest szybka i wygodna. Esencja ma delikatny, przyjemny zapach, który nie jest drażniący. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że skóra stała się gładsza, bardziej miękka i wygląda na świeższą. Produkt delikatnie złuszcza martwy naskórek, nie powodując przy tym podrażnień ani uczucia pieczenia. Dodatkowo pomaga wyrównać koloryt skóry i sprawia, że cera wygląda bardziej promiennie. Opakowanie jest praktyczne, a płatki nie wysychają nawet po dłuższym czasie użytkowania. To świetny produkt dla osób, które szukają skutecznego, ale jednocześnie łagodnego sposobu na poprawę kondycji skóry.

szukaj