WIZAŻ logo

• 3 czerwca 2026 o 23:25
    Brzoskwiniowy blask
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Ten lotion od Miya ma w sobie coś, co od razu poprawia nastrój. Konsystencja jest lekka, kremowo‑żelowa, rozprowadza się jak miękkie mleczko i szybko stapia się ze skórą. W momencie aplikacji pojawia się subtelne rozświetlenie — nie brokat, nie perła, tylko taki zdrowy, brzoskwiniowy glow, jak po krótkim spacerze w słońcu. Zapach jest ciepły, owocowy, ale nie przesadzony. Bardziej jak świeżo przekrojona brzoskwinia niż perfumeryjna nuta. To sprawia, że aplikacja jest naprawdę przyjemna, trochę jak mały rytuał poprawiający humor. Po chwili skóra wygląda na gładszą, bardziej elastyczną i lekko ocieploną kolorem. Beta‑karoten daje taki efekt „zdrowej skóry”, który nie wygląda sztucznie. Lubię to, że lotion nie zostawia tłustej warstwy — skóra jest miękka, nawilżona, ale sucha w dotyku. Idealny na lato, kiedy chcę czegoś lekkiego, co jednocześnie upiększa. Najbardziej podoba mi się to, że efekt jest naturalny i budujący pewność siebie. Skóra wygląda po prostu lepiej: świeżej, promienniej, bardziej „mojej”. To taki produkt, który daje szybki efekt glow bez wysiłku.
  • 26 maja 2026 o 7:08
    Przyjemny lotion do twarzy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Uwielbiam tego typu lekkie produkty. Mam bardzo dużo pieprzyków i piegów, przy użyciu tego produktu zauważyłam że są one bardziej widoczne co bardzo mnie cieszy. Skóra po nim była bardzo rozświetlona i stanowiła świetny podkład pod inne kosmetyki. Zaskoczyłam się wydajnością ponieważ mam wrażenie że ten kosmetyk nie ma dna a nie jest wcale duży. Zapach jest lekki i przyjemny nie przeszkadzał mi w użyciu tego produktu.
  • 26 maja 2026 o 3:57
    Naturalny blask
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Ten Lotion mogę polecić każdemu kto potrzebuje subtelnego rozświetlenia na twarzy i zachować naturalny piękny blask . Idealnie sprawdzi się pod makijaż . Pięknie wybije blask przy pełnym makijażu .
  • 25 maja 2026 o 12:00
    Boskie glow
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Po kilku tygodniach używania zestawu Miya mogę powiedzieć, że największe wrażenie zrobił na mnie rozświetlający lotion z beta-karotenem. Skóra po nim wygląda bardzo zdrowo i promiennie — daje efekt „skin glass”, czyli tafli gładkiej, nawilżonej i naturalnie rozświetlonej cery. Lotion świetnie wyrównuje koloryt, dodaje skórze świeżości i sprawia, że twarz wygląda na wypoczętą nawet bez makijażu. Dodatkowo dobrze współpracuje z innymi kosmetykami pielęgnacyjnymi i nie obciąża skóry. Opakowanie z super dozownikiem. Podsumowując — lotion z beta-karotenem zdecydowanie zostaje ze mną na dłużej za efekt zdrowej, rozświetlonej skóry i piękne wykończenie typu skin glass.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    25 maja 2026 o 11:22
    Piękny efekt glow bez makijażu
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Lotion ma lekką, aksamitną konsystencję i bardzo przyjemnie rozprowadza się na skórze. Daje subtelny, złocisty efekt glow, dzięki czemu skóra wygląda świeżo, zdrowo i promiennie. Mam skórę normalną, czasem lekko przesuszoną, i produkt dobrze ją zmiękcza oraz wygładza. Nie tworzy efektu maski, szybko się wchłania i ładnie wygląda także bez makijażu. Zapach jest delikatny, a opakowanie wygodne w użyciu.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj