Liquid Miracle Mgiełka Utrwalająco-Pielęgnująca do Makijażu z serii Celebrity Skin to wielofunkcyjny spray do twarzy, który skutecznie utrwala makijaż, jednocześnie zapewniając skórze codzienną dawkę pielęgnacji i nawilżenia.
Ultralekka, niewyczuwalna formuła otula cerę delikatną mgiełką, przedłużając trwałość makijażu nawet do 16 godzin i nadając skórze zdrowy, naturalny blask. Mgiełka działa jak niewidoczna warstwa ochronna, która stabilizuje makijaż i zapobiega jego ścieraniu w ciągu dnia. Optycznie wygładza powierzchnię skóry, redukuje efekt pudrowości oraz sprawia, że makijaż wygląda świeżo i promiennie przez wiele godzin.
Dzięki inspiracji koreańską pielęgnacją produkt wspiera efekt glass skin - gładkiej, świetlistej i zadbanej cery. Za pielęgnacyjne działanie odpowiada kompleks składników aktywnych wspierających kondycję skóry. PDRN pomaga stymulować procesy regeneracyjne i poprawia elastyczność, natomiast fermenty z CICA działają kojąco oraz wzmacniają naturalną barierę ochronną skóry. Ceramidy odbudowują warstwę lipidową i ograniczają utratę nawilżenia, zapewniając komfort nawet podczas wielogodzinnego noszenia makijażu. Mleczko ryżowe wygładza i zmiękcza skórę, poprawiając jej strukturę oraz promienny wygląd, a kofeina wspiera mikrokrążenie i pomaga zredukować oznaki zmęczenia.
Regularne stosowanie mgiełki pomaga utrzymać równowagę mikrobiomu oraz chroni skórę przed przesuszeniem i negatywnym wpływem czynników zewnętrznych. Liquid Miracle Celebrity Skin doskonale sprawdza się zarówno jako baza przygotowująca skórę przed makijażem, jak i jego utrwalające wykończenie. Przywraca cerze świeżość w ciągu dnia, poprawia komfort skóry i sprawia, że makijaż wygląda lekko, naturalnie oraz profesjonalnie od rana do wieczora. Idealna dla każdego typu cery, również wrażliwej i wymagającej.
10 czerwca 2026 o 13:11
Eveline Cosmetics Celebrity Skin All Day Makeup Lock Liquid Miracle
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Produkt pozytywnie mnie zaskoczył. Używam go zarówno jako bazy pod makijaż, jak i mgiełki utrwalającej. Daje efekt świeżej, lekko rozświetlonej skóry bez nadmiernego błyszczenia. Makijaż wygląda bardziej naturalnie, a podkład mniej osadza się w suchych miejscach. Atomizer rozpyla delikatną mgiełkę, która nie zostawia dużych kropli na twarzy. Za tę cenę jest to bardzo udany produkt wielofunkcyjny.
7 czerwca 2026 o 13:33
Cudo
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Zacznę od tego, że produkt ma świetny atomizer, który nie pluje cieczą tylko fajnie i równomiernie ją dozuje. Ślicznie pachnie, ale nie dusi tym zapachem, co też według mnie jest ogromnym plusem.
Przechodząc do efektów to mgiełka bardzo dobrze utrwala makijaż i świetnie pozbywa się pudrowości z twarzy, ale daje też dość mocny efekt glow (dla mnie jest to zdecydowanie zaleta, ale jak ktoś nie lubi takiego efektu to raczej nie będzie zadowolony z tego produktu). Ponadto ze względu na obecność ceramidów, PDRN, mleczka ryżowego i ekstraktu z wąkrotki azjatyckiej, mgiełka daje bardzo fajny, lekki, ale długo utrzymujący się efekt nawilżenia. Nie zostawia efektu maski i nie klei się. Nie sprawia również, że makijaż się rozpływa albo ciastkuje. Z drogeryjnej półki cenowej jest to zdecydowanie mój faworyt <3
5 czerwca 2026 o 11:24
Setting Mist Celebrity Skin Eweliny kosmetycznej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Jest to najlepiej utrwalająca mgiełka z drogerii. Testuję od kilku tygodni i wydłuża ona trwałość mojego makijażu o kilka godzin. Oprócz tego pielęgnuje skórę dzięki dodanym do niej składnikom PDRN, mleczka ryżowego, wąkrotki azjatyckiej i ceramidów. Nie pozostawia uczucia klejącej się warstwy na makijażu ponieważ wysycha do ładnego matu. Kolejnym plusem jest atomizer który równomiernie rozpyla produkt na całą twarz. Produkt sprawdzi się osobom które szukają połączenia pielęgnacji i utrwalenia makijażu.
4 czerwca 2026 o 17:30
Oczekiwałam czegoś lepszego
Kupi ponownieNie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Tak bardzo, jak lubię tę kolekcję, tak ten utrwalacz sprawdził się u mnie niestety średnio. Używałam go intensywnie kilkanaście razy i za każdym razem miałam wrażenie, że makijaż wygląda po nim przeciętnie.
Przy obecnych upałach zdecydowanie nie radzi sobie z mocniejszym makijażem, być może sprawdzi się przy bardzo lekkim, codziennym makeupie, ale przy bardziej trwałym efekcie już niestety niekoniecznie.
Szczerze mówiąc, bardziej polecam dołożyć trochę pieniędzy i kupić zielony fixer od NYX albo ELF, u mnie sprawdzają się zdecydowanie lepiej.
28 maja 2026 o 5:30
Mgiełka dobrze odświeża makijaż i pomaga przedłużyć jego trwałość.
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Eveline Cosmetics Celebrity Skin, Liquid Miracle, All Day Makeup Lock, Priming & Setting Mist to ciekawa propozycja dla osób, które lubią produkty 2w1. Mgiełka dobrze odświeża makijaż i pomaga przedłużyć jego trwałość bez uczucia ciężkości czy lepkości na skórze.
Po użyciu makijaż wygląda bardziej świeżo i naturalnie, a skóra zyskuje delikatny glow. Na plus zasługuje też wygodny atomizer, który rozpyla produkt równomiernie i nie zostawia mokrych plam na twarzy.
Formuła została wzbogacona o składniki pielęgnujące, takie jak ceramidy, Centella Asiatica czy PDRN, dzięki czemu mgiełka nie tylko utrwala makijaż, ale również daje komfort skórze w ciągu dnia. Zapach jest delikatny i nie przeszkadza podczas aplikacji.
Produkt dobrze sprawdzi się szczególnie u osób, które chcą połączyć utrwalenie makijażu z lekką pielęgnacją i efektem świeżej, wygładzonej skóry.
25 maja 2026 o 21:02
Miłe zaskoczenie od Eveline
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo dobrze utrwala makijaż, ale potrzebuje chwili, żeby wyschnąć. Na początku lepiej nie przesadzać z ilością produktu, bo przy większej ilości długo zastyga. Poza tym efekt mnie zadowala :)
Zalety:
Wygodne opakowanie Lekki na twarzy Dobra cena do jakości
5 maja 2026 o 8:23
Lekka, pielęgnująca mgiełka, która naprawdę utrwala makijaż
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Używam jej zarówno na koniec makijażu, jak i czasem w ciągu dnia, żeby odświeżyć twarz.
Bardzo podoba mi się, że skóra po niej wygląda bardziej świeżo i promiennie, a makijaż ładnie się scala i nie wygląda ciężko. Dodatkowy plus za to, że nie daje uczucia ściągnięcia i jest przyjemna w użyciu.Ogólnie jestem z niej zadowolona bardzoooo fajnie utrwala 😊
1 maja 2026 o 22:33
Jako jeden z niewielu mnie przekonał
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Przeważnie nie korzystałam z takich wynalazków. Produkty, które używałam wcześniej trochę mnie zraziły, dlatego nie byłam przekonana również do tego. Jednak już po pierwszym użyciu było inaczej. Nie odrzucił mnie zapach, łatwo i przyjemnie się rozpyla. Nie pozostawia filmu na twarzy. Pięknie się wtapia w makijaż i pomaga go utrwalić. Często produkty tej marki są na promocji, więc cena też satysfakcjonująca.
Zalety:
Cena, obietnica producenta, brak nieprzyjemnego zapachu
24 kwietnia 2026 o 8:20
Niesamowity
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Ten spray naprawdę trzyma makijaż w ryzach sprawdza się nawet podczas upalnych dni i nie pozwala, by podkład się rozmazał. Czuć przyjemną lekkość, a skóra ani nie błyszczy się nadmiernie, ani nie matuje się bez życia. Zawsze mam go pod ręką, gdy potrzebuję szybkiego odświeżenia przed wyjściem.
22 kwietnia 2026 o 19:58
Najlepszy spray
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Zaczęłam korzystać z tego produktu ponieważ przekonał mnie wygląd opakowania + bardzo lubię markę Eveline.
Plusy: utrzymuje się tyle ile obiecuję nam Marka, ma fajną przyjemną formułę, nie rozmywa makijażu tylko nawilża skórę i błyskawicznie się wchłania. Bardzo dobry aplikator. Starcza na długo, jestem pozytywnie zaskoczona.
21 kwietnia 2026 o 21:03
Odkrycie!
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Kupiłam z potrzeby kiedy skończył się mój wysokopółkowy spray. Szczerze? Miło się zaskoczyłam.
PLUSY
+ cena, promocje są często
+ wydajny produkt
+ bardzo fajny atomizer
MINUSY
brak
6 kwietnia 2026 o 9:01
Prawie dała radę:D
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Mam cerę mieszaną (tłusta strefa T, normalne policzki), używam różnych podkładów, różnych kremów BB i ta mgiełka radziła sobie dobrze. Ma za mocny zapach jak dla mnie, trzeba uważać by nie było jej za dużo, bo po prostu rozpuści makijaż (ja tak raz skończyłam z plamą na policzku). Utrwala makijaż, nie jakoś mega, ale na tyle by sam mi nie schodził z nosa, brody. U mnie niestety po niej "pęka" makijaż podczas ruchu, jak bez niej nie mam problemu z tym, że przy uśmiechaniu podkład się zbiera w załamaniu skóry to po niej taki problem istnieje, ale jak już wcześniej napisałam to wygląda jak pęknięcie jakieś warstwy, tak samo mam w okolicach brody, najlepsze określenie do tego co się dzieje to dla mnie "pękanie":D
19 marca 2026 o 2:17
Hit!
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
Świetny produkt! Doskonale utrwala makijaż na cały dzień, a przy tym pielęgnuje skórę. Lekka mgiełka, przyjemny zapach i zero uczucia ciężkości zdecydowanie polecam!