Gracja, Kolagenowy krem odżywczy
1 HIT!
100 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiUnikalne połączenie składników kremu, wzbogacone kolagenem i elastyną, które łatwo przenikają w głąb skóry uelastycznia i wygładza zmarszczki oraz wpływa na poprawę jej witalności. Preparat nawilża i napina cerę, jednocześnie modelując owal twarzy. Krem odżywczy z elastyną przeciw zmarszczkom, przeznaczony jest do codziennej pielęgnacji wrażliwych okolic oczu, twarzy, szyi i dekoltu. Regularne stosowanie kremu sprawia, że skóra jest odpowiednio odżywiona, gładka i elastyczna, a twarz odzyskuje świeży, młodzieńczy wygląd. Produkt bardzo dobrze się wchłania i stanowi doskonałą kurację dla skóry zniszczonej promieniami słonecznymi. Polecany do każdego typu skóry w tym suchej, skłonnej do podrażnień, szorstkiej z objawami utraty jędrności i elastyczności.
Cechy produktu
- Pojemność
- 50 – 100ml
- Rodzaj
- uniwersalne
Znasz skład tego produktu? Dodaj go do naszej bazy i twórz z nami KWC!
Recenzje 1
5 /5 HIT!
2 czerwca 2015, o 01:08
Kupi ponownie
Używa produktu od: nie określono
absolutny hit! :D
Krem, którym jestem zaaachwycona! :D
Absolutna przyjemność używania go - cudownie miła w dotyku konsystencja, delikatny zapach, łatwa i przyjemna (przez tę miłą konsystencję) aplikacja na skórę.
Krem doskonale się wchłania, świetnie nawilża, i też odżywia skórę - skóra mi nie wysycha natychmiast po wchłonięciu się kremu, jest nawilżona i odżywiona cała noc/dzień.
Bardzo dobry też na dzień pod makijaż, bo szybko się wchłania, zabezpiecza skórę, nie warzy podkładu.
Doskonały krem za bardzo przystępną cenę.
Używałam kilku kremów z tej serii. Z tych, które miałam w użyciu - tym jestem zachwycona! :D Pozostałe mają gęstszą konsystencję, również dobrze działają, ale ten zachwyca i działaniem i przyjemnością jaką jest używanie go :)
Kupiłam z tej serii po jednym z różnych rodzajów, dlatego ten konkretny na razie zużyłam 1. Ale z pewnością kupię ten krem ponownie i polecam go przyjaciółkom.
Używam tego produktu od: zużyłam go w miesiąc
Ilość zużytych opakowań: 1
produktów113