WIZAŻ logo

4,9 (222)
6 hitów!

allegro

• 9 lipca 2026 o 21:13
    Kolejna fantastyczna nowość od OnlyBio!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie mogłam się powstrzymać i oczywiście kupiłam wszystkie trzy nowości od OnlyBio cxyli Repair, Gloss i Volume. Na pierwszy ogień poszła wersja Repair i już po pierwszych użyciach wiedziałam, że był to bardzo dobry wybór! Odżywka, jak przystało na kosmetyki OnlyBio, znajduje się w bardzo wygodnym opakowaniu- tubie, które ułatwia wydobycie produktu do samego końca. Ma gęstą, kremową konsystencję, dzięki czemu świetnie rozprowadza się na włosach i nie spływa z nich podczas aplikacji. Na uwagę zasługuje również skład. Znajdziemy w nim m.in. olej makadamia, olej arganowy oraz proteiny mleczne. Połączenie, które świetnie sprawdza się w pielęgnacji włosów potrzebujących regeneracji i wzmocnienia. Ogromnym atutem jest także zapach moim zdaniem dosyć, perfumowy…bardzo przyjemny - elegancki. Co dla mnie ważne, utrzymuje się na włosach jeszcze długo po ich wysuszeniu :) Efekty bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Włosy były wyraźnie bardziej ujarzmione, dociążone i pełne blasku. Wyglądały zdrowo, były miękkie w dotyku i przyjemnie się układały. Z odżywki korzystało mi się naprawdę świetnie i już wiem, że z przyjemnością przetestuję również szampon oraz maskę z tej serii. Jeśli pozostałe produkty będą działały równie dobrze, zapowiada się kolejna bardzo udana linia od OnlyBio.
    Zalety:
    • działanie
    • skład
  • 25 czerwca 2026 o 8:16
    odżywka równie dobra jak maska
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Only Bio przoduje w ilości kosmetyków wypuszczanych do włosów. I trzeba też przyznać, że są to produkty przeważnie dobre. Jestem pozytywnie zaskoczona, bo ta odżywka jest równie dobra jak maska. Przeważnie odżywki dają trochę słabszy efekt. Moim włosom naprawdę przysłużyła się cała gama produktów z serii REPAIR. -wydajna -ładnie pachnie -przystępna cena (zwłaszcza w częstych promocjach w drogeriach Rossmann) -ułatwia rozczesywanie -nie obciąża -nabłyszcza -skleja rozdwojone i suche końce
  • 13 maja 2026 o 20:40
    Regeneracja włosów
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywka regeneruje włosy , nawet włosy suche po zastosowaniu produktu są miękkie i odżywione, posiada olej arganowy który moje włosy uwielbiają, proteiny zawarte pomagają w odporności na uszkodzenia.
    Zalety:
    • Regeneracja,wzmocnienie ,olej arganowy
    Wady:
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 10 maja 2026 o 18:32
    Odżywka która daje efekt wow
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Odżywka OnlyBio jest rewelacyjna. Po nałożeniu na włosy wygładza je, można je łatwo rozczesac, włosy są miękkie i odżywione. Przy regularnym stosowaniu włosy zdecydowanie wyglądają na zdrowsze, gladsze i są lśniące. Odżywka jednocześnie nie obciąża włosów i ich nie przetłuszcza. Jest świetna i czuję że zaprzyjaźnimy się na dłużej
  • 9 maja 2026 o 16:49
    Czemu dopiero teraz przecież to hit
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Używałam odżywek różnych firm i w różnych przedziałach cenowych, tą dostałam w prezencie i nie spodziewałam się takiego efektu. Mam włosy rozjaśnione, wysokoporowate a ta odżywka robi więcej niż się spodziewałam w tym budżecie. Włosy są wygładzone, wzmocnione, nawilżone i bardzo ładnie i łatwo dają się stylizować. Jestem na wielkie tak. Mam nadzieję że zostanie w ofercie marki w innym wypadku będę zmuszona wykupić całe zapasy
    • Nie obciąża
    • Wygładza