Lekki olejek w żelu ze złotymi drobinkami odżywia i regeneruje włosy, wzmacniając je i zabezpieczając przed łamaniem, rozdwajaniem oraz przesuszeniem. Innowacyjna formuła z peptydami, olejem z awokado i witaminą C sprawia, że włosy stają się miękkie, gładkie i lśniące. Efekt beauty glow i długotrwała ochrona bez obciążenia.
Jak działa?
Regeneruje i wzmacnia końcówki włosów.
Chroni przed rozdwajaniem, łamaniem i przesuszeniem.
Nadaje włosom gładkość i rozświetla.
18 maja 2026 o 19:10
Świetny
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Seria Glow Peptide od neboa to propozycja dla osób, które chcą zadbać o kondycję włosów i przywrócić im zdrowy wygląd.
Formuły oparte na peptydach wspierają odbudowę struktury włosa, wygładzenie oraz nadanie im miękkości i blasku.
Dla kogo sprawdzi się ta linia?
– włosy suche i odwodnione
– włosy zniszczone (np. po koloryzacji, stylizacji)
– włosy łamliwe i osłabione
– włosy wysokoporowate i średnioporowate
To pielęgnacja ukierunkowana na regenerację i wygładzenie, bez efektu obciążenia. Produkty mogą pomóc poprawić wygląd włosów, nadając im bardziej zdrowy i zadbany efekt.
Minimalistyczna estetyka + składniki nastawione na działanie = pielęgnacja, którą warto mieć na oku.
14 maja 2026 o 9:24
Świetny produkt do wygładzenia i zabezpieczenia końcówek ✨
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Olejek w żelu bardzo dobrze sprawdził się na moich suchych i osłabionych końcówkach. Ma przyjemną konsystencję, łatwo rozprowadza się na włosach i nie zostawia ich tłustych ani ciężkich. Po użyciu końcówki wyglądają na gładsze, bardziej zadbane i mniej się puszą. Produkt dobrze zabezpiecza włosy przed przesuszeniem, a przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że końcówki są w lepszej kondycji i wyglądają zdrowiej.
7 maja 2026 o 13:41
Ależ to jest fajne!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
„Olejek w żelu? I że to niby ma działać? No zobaczymy!” - takie miałam myśli i odczucia i cóż - biję się w mą bujną pierś, bo to nie tylko działa - to działa ZAJEFAJNIE!
Ta malutka buteleczka z pompką skrywa w sobie średnio gęsty, pięknie pachnący biały żel, który po roztarciu w dłoniach staje się olejkiem - i który fenomenalnie działa na moje suche i rozjaśniane włosy.
Aplikuję go na dwa sposoby: albo na wilgotne włosy przed suszeniem, albo już po wysuszeniu, celem dodatkowego wygładzenia, nawilżenia i zdyscyplinowania włosów.
Sprawdza się naprawdę dobrze - niweluje puszenie i elektryzowanie, wygładza i dodaje blasku. Końcówki wyglądają o wiele lepiej, a cała fryzura od razu prezentuje się bardziej profesjonalnie - choć u fryzjera już dłuższą chwilę nie byłam 😉
Olejek nie obciąża, choć nie żałuję go sobie - co pokazuje, że jest również bardzo wydajny.
Jestem z niego bardzo zadowolona - to fajna alternatywa dla klasycznych i znacznie cięższych olejków - Neboa ma lżejszą i nieodczuwalną po aplikacji formułę, a chroni i regeneruje równie dobrze, jak tamte. I ten zapach…
Bardzo polecam - dla mnie to game changer! ❤️
5 maja 2026 o 10:09
Innowacja w wykończeniu – blask bez grama tłustości!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mleczne serum, które ratuje końcówki – lekkość i blask!
Biała formuła, która błyskawicznie się wchłania, nie zostawiając lepkiej warstwy.
Świetnie radzi sobie z zabezpieczaniem końcówek przed rozdwajaniem, końcówki są gładkie i nie puszą się pod wpływem ciepła suszarki.
Podbija blask całej serii, sprawiając, że końcówki wyglądają na zdrowsze i baaardzo zadbane.
Wygodna buteleczka z pompką, która dozuje idealną ilość tego „mleczka”.
Daje ochronę i blask w najlżejszej możliwej formie.
Moje końcówki wreszcie są wygładzone i błyszczące :)
4 maja 2026 o 19:57
Lekka ochrona końcówek bez obciążenia
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cienkie, osłabione włosy z tendencją do przetłuszczania u nasady i suche, trochę rozdwojone końcówki, więc zawsze szukam czegoś lekkiego, co je ogarnie bez obciążania 💁♀️
Ten olejek w żelu ma bardzo przyjemną, lekką konsystencję – nie jest tłusty jak klasyczne olejki, bardziej taki żelowo-olejkowy, który szybko się rozprowadza i wchłania. Zapach delikatny, kosmetyczny, zostaje subtelnie na włosach, ale nie przytłacza 🤍
Dobrze wygładza końcówki, sprawia że wyglądają na bardziej zadbane i mniej się puszą. Włosy są miękkie i bardziej „ogarnięte”, bez efektu strąków.
ALE ważna rzecz- łatwo przesadzić z ilością.
Jak nałoży się za dużo, włosy mogą się szybko przetłuścić i wyglądać ciężko. Trzeba iść naprawdę minimalnie, wtedy efekt jest super 😊
4 maja 2026 o 16:42
Glow Peptide, Odbudowujący olejek w żelu na końcówki włosów
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Ten olejek w żelu od Glow Peptide to dla mnie absolutny strzał w dziesiątkę, bo w końcu znalazłam produkt, który realnie scala moje rozdwojone końcówki bez robienia z nich tłustych strąków. Ma niesamowicie lekką konsystencję, która błyskawicznie się wchłania i zostawia włosy jedwabiście gładkie oraz lśniące, dzięki czemu wyglądają na znacznie zdrowsze i zadbane. Uwielbiam to, jak dyscyplinuje niesforne pasma i chroni je przed kruszeniem, a przy tym pachnie tak obłędnie, że nakładanie go to moja ulubiona część dnia. To idealne wykończenie fryzury, które daje efekt tafli i sprawia, że końce są miękkie jak nigdy wcześniej.
4 maja 2026 o 11:54
Ratunek dla splątanych włosów i pięknie wygładzone końcówki!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Olejek w żelu z serii Glow Peptide to dla mnie absolutne zaskoczenie i produkt do zadań specjalnych. Moje włosy mają tendencję do plątania się, zwłaszcza po saunie czy basenie, a ten produkt radzi sobie z tym problemem w kilka sekund. Ma bardzo ciekawą, nowoczesną konsystencję olejku w żelu – jest lekki, nie spływa z dłoni i, co najważniejsze, nie obciąża moich cienkich włosów, jeśli nakładam go z umiarem.
Używam go głównie na same końcówki, które po aplikacji stają się niesamowicie miękkie, wygładzone i lśniące. Bardzo ułatwia rozczesywanie, co oszczędza mi sporo czasu i nerwów. Do tego ten zapach subtelny, luksusowy i bardzo przyjemny. Produkt jest wydajny, bo wystarczy odrobina, by zauważyć efekt "tafli". To idealne wykończenie pielęgnacji, które sprawia, że włosy wyglądają na zdrowe i zadbane. Zdecydowanie zostaje ze mną na dłużej!
4 maja 2026 o 7:42
Olejek mocno nawilżający
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Niestety to jedyny produkt, który nie do końca mi podszedł. Miałam wrażenie, że moje końcówki po nim są przetłuszczone i lekko obciążone. Faktycznie potrafi wygładzić i nabłyszczyć włosy, ale łatwo z nim przesadzić i wtedy efekt nie jest już tak fajny.
Od kiedy używasz produktutydzień
3 maja 2026 o 22:53
Ochrona i odbudowa
Kupi ponownieNie
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Wygląda na bardzo fajny i wydajny produkt ochronno-odbudowujący w formie żelu z wygodną pompką. Używałam już tego typu produktów z innych firm i lubię tego typu produkty. Bardzo wydajny, ale niestety u mnie średnio się sprawdził, bo sklejał mi końcówki mimo niewielkiej ilości. Może nieodpowiedni do mojego typu włosów
Ciężko mi stwierdzić. Użyłam kilka razy i niestety poddałam się, bo u mnie się nie sprawdził.
3 maja 2026 o 20:22
Świetny olejek
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Do tej pory z olejkami nie miałam pozytywnych doświadczeń, ponieważ każde obciążały moje końcówki, które wyglądały na przetłuszczone - jednak olejek w żelu Glow Peptide od Neboa odmienił moje zniszczone końcówki włosów. Końcówki wyglądają na zdrowe i wygładzone bez obciążenia. Olejek łatwo się aplikuje i szybko się wchłania. Końcówki nie plączą się i swobodnie opadają na ramiona.
3 maja 2026 o 20:06
Dobre wygładzenie końcówek
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Olejek ma lekką, żelową konsystencję, która nie przetłuszcza, a jednocześnie skutecznie wygładza i zabezpiecza przed rozdwajaniem oraz przesuszeniem. Idealny do codziennego stosowania.
3 maja 2026 o 19:49
Olejek Głów Peptide,olejek na końcówki
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Olejek stosuję tylko na końcówki włosów.Zauważyłam poprawę kondycji moich słabych i rozdwojonych końcówek.Są wyraźnie silniejsze.Ale to może być również zasługa całej uzupełniającej się kuracji,czyli szampon,odżywka i maska.
3 maja 2026 o 19:41
Efekt wow, ale ostrożnie z ilością
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam włosy cienkie, suche na długości, z tendencją do rozdwojone suchych końcówek, które bardzo łatwo się obciążają, dlatego do takich produktów podchodzę ostrożnie. Ten olejek w żelu pozytywnie mnie zaskoczył, ale ma jeden ważny „warunek” stosowania. Przede wszystkim dobrze wygładza końcówki, nadaje im miękkość i delikatny połysk, bez efektu tłustych, sklejonych pasm, ale tylko przy odpowiedniej ilości. U mnie dosłownie odrobina (mniej niż pół pompki) w zupełności wystarcza. Pełna porcja z pompki zdecydowanie obciąża włosy i sprawia, że tracą lekkość. Konsystencja jest ciekawa bardziej żelo-kremowa niż typowy olejek, dzięki czemu łatwo rozprowadza się na włosach. Zapach przyjemny, nienachalny, kwiatowy, ladnie utrzymuje się na wlosach. Najlepiej sprawdza mi się na lekko wilgotnych włosach, gdzie pomaga je wygładzić i ułatwia stylizację.
To dobry produkt do cienkich włosów, ale pod warunkiem bardzo oszczędnego używania. Przy większej ilości łatwo o efekt przeciążenia. Jest przez to bardzo wydajny. Jestem w trakcie pierwszego opakowania, ale mam wrażenie, że włosy trochę mniej się elektryzują. Super pomysł jeśli zakładasz wałki, lub papiloty na noc, rano loki są miękkie i gładkie, bez postrzepionych końcowek.
Wydajność
konto usunięte
3 maja 2026 o 19:36
Świetne wygładzenie bez obciążenia
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cienkie, osłabione włosy z suchymi końcówkami i ten olejek w żelu bardzo dobrze się u mnie sprawdził. Ma lekką, przyjemną konsystencję, łatwo się rozprowadza i nie skleja włosów. Końcówki po użyciu są gładsze, miękkie i wyglądają zdrowiej. Produkt ma delikatny zapach i wygodne opakowanie. Duży plus za to, że nie obciąża włosów <3
Polecam!
3 maja 2026 o 19:09
Malutki, ale za to fajniutki!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Moje włosy ostatnio potrzebują mocnego odbudowania i ochrony przed czynnikami zewnętrznymi i mam wrażenie, że ten produkt jest wręcz dla mnie stworzony.
Małe, poręczne opakowanie sprawia, że możemy je zabrać wszędzie ze sobą i w razie potrzeby dołożyć na włosy w ciągu dnia, bo absolutnie ich nie obciąża. Sprawia za to, że stają się bardziej lśniące i miękkie, wręcz lejące i nie można się powstrzymać przed ich dotykaniem.
Ewidentnie jest to produkt, który sprawdza mi się w stu procentach!
Cała ta seria ma bardzo ciekawe składniki, które wspierają odbudowę włosów i sprawiają, że zniszczenia powstają na nich zdecydowanie rzadziej.
Jedyne do czego mogę się przyczepić to sama nazwa "olejek w żelu".
Dla mnie jest on bardziej kremowym produktem.
3 maja 2026 o 19:02
Idealne wykończenie – wygładzone końcówki bez tłustego efektu
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Bardzo ciekawy produkt – lekka, żelowa formuła sprawia, że nie obciąża włosów i nie powoduje efektu przetłuszczenia. Świetnie wygładza końcówki, nadaje im miękkość i lekki połysk. Włosy wyglądają bardziej zadbane i są mniej podatne na puszenie. Sprawdza się zarówno na mokre, jak i suche włosy. To dobry produkt do codziennego wykończenia fryzury
3 maja 2026 o 18:03
Świetne wygładzenie bez obciążania włosów
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cienkie włosy z tendencją do przesuszonych i rozdwajających się końcówek, dlatego długo szukałam produktu, który je zabezpieczy, ale jednocześnie nie obciąży fryzury. Ten olejek w żelu bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ma lekką, żelowo-olejkową konsystencję, która łatwo rozprowadza się na włosach i szybko się wchłania.
Już po pierwszych użyciach zauważyłam, że końcówki są bardziej wygładzone, miękkie i wyglądają zdrowiej. Produkt dobrze dyscyplinuje puszące się końce, dodaje im blasku i sprawia, że włosy wyglądają na bardziej zadbane. Duży plus za to, że nie skleja pasm i nie daje tłustego efektu, nawet przy cienkich włosach.
Zapach jest bardzo przyjemny, delikatny i długo utrzymuje się na włosach. Opakowanie z wygodnym dozownikiem pozwala łatwo odmierzyć odpowiednią ilość produktu. To świetna opcja dla osób, które chcą zadbać o końcówki i zabezpieczyć je przed dalszym przesuszaniem czy łamaniem.
3 maja 2026 o 17:58
Wygodna aplikacja
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Buteleczka z pompką przez co super się alplikuje. Olejek ma super konsystencję przez co nie jest tłusty. Włosy po pierwszym użyciu wydają się na odżywione i zdrowsze. Nie skleja i nie obciąża końcówek