DRYOPE Total Care Balancing to wegańska kuracja do skóry głowy i włosów skłonnych do przetłuszczania, która wspiera ich równowagę, odświeżenie i komfort po myciu. Lekka, wodna formuła pod wpływem ciepła skóry zmienia się w delikatny krem, który łatwo się rozprowadza i nie obciąża włosów.
Zawiera pirokton olaminy oraz kwas mlekowy, które wspierają pielęgnację skóry głowy z tendencją do łupieżu i pomagają utrzymać jej dobrą kondycję. Dodatek pantenolu, biotyny oraz kompleksu ekstraktów roślinnych wspiera równowagę skóry głowy i pomaga utrzymać włosy świeże, lekkie i pełne naturalnego blasku. Obecność mentolu zapewnia przyjemne uczucie odświeżenia i chłodzenia.
Kompleks protein, aminokwasów i olejów roślinnych wspiera wygładzenie i poprawę kondycji włosów, pomagając ograniczyć ich łamliwość i zachować zdrowy wygląd.
Kompozycja zapachowa Apple & Lily łączy świeże nuty zielonego jabłka i akordów wodnych z kwiatowym sercem i ciepłą, otulającą bazą piżma i ambry, pozostawiając uczucie czystości i długotrwałej świeżości.
26 maja 2026 o 14:16
Wydajny produkt
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Używam KWC Total Care Balancing, Apple & Lilly Water Treatment i włosy są miękkie, lekkie oraz mniej się puszą. Plus za świeży, przyjemny zapach który było czuć przez długi czas
25 maja 2026 o 20:29
Idealny do cienkich włosów
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Największą zaletą tej kuracji jest efekt wygładzenia i miękkości bez utraty objętości. Włosy po użyciu są sypkie, lekkie i bardzo przyjemne w dotyku, a jednocześnie wyglądają zdrowiej i bardziej błyszcząco. Produkt świetnie sprawdza się szczególnie przy włosach cienkich, przetłuszczających się lub łatwo obciążających się klasycznymi maskami i odżywkami.
25 maja 2026 o 20:25
Magia w butelce
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Zapach lilii i jabłka otula me włosy przez cały dzień po porannym prysznicu. Kondycja włosa uległa poprawie już po paru użyciach. Skóra głowy jest równie zadbana, jak końcówki włosów, a przez głębokie nawilżenie, tworzą one taflę.
25 maja 2026 o 18:55
Działa i jeszcze raz działa.
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Pierwszy raz miałam do czynienia z takim kosmetykiem. Trzeba było regularności żeby zobaczyć jakikolwiek efekt ale warto było bo moja skóra głowy mi za to podziękowała. Ma wrażenie że włosy też były nawilżone po tym kosmetyku. I znowu napiszę że opakowanie jest duże i starczy na długo a to dla mnie duży plus.
25 maja 2026 o 16:11
Ciekawa opcja
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
To bardzo dziwna dziwność ;) Takiego produktu jeszcze nie miałam. Fajnie, że można użyć pod prysznicem, wetrzeć, robi się krem i jeszcze to robi za odżywkę ;) jakbym miała jeszcze dodać odżywkę czy maskę po tym, to dla moich włosów byłoby za dużo i poszło by na marne działanie kosmetyku.
Nie chłodzi, nie podrażnia, przyjemny krem się robi, który łatwo zmyć, włosy są miłe w dotyku, dobrze się rozczesują.
Mam mnóstwo babyhair i włosy dużo szybciej mi rosną
Bardzo się polubiliśmy i chętnie kupię kolejne opakowanie
25 maja 2026 o 14:22
nie jest to produkt który bym kupiła raczej ponownie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Scalp Care Balancing Apple & Lilly Shampoo bardzo pozytywnie mnie zaskoczył już po pierwszym użyciu. Mam skórę głowy, która szybko się przetłuszcza i czasami pojawia się swędzenie, dlatego zależało mi na czymś oczyszczającym, ale jednocześnie delikatnym. Ten szampon świetnie sobie z tym poradził. Dobrze domywa włosy i skórę głowy, a przy tym nie powoduje przesuszenia ani uczucia ściągnięcia.
Po umyciu włosy są lekkie, świeże i odbite od nasady, co bardzo mi się podoba, bo wiele szamponów do skóry głowy obciąża moje włosy. Dodatkowo produkt ma bardzo przyjemny zapach – świeży, lekko jabłkowy i długo wyczuwalny na włosach. Zauważyłam też, że przy regularnym stosowaniu skóra głowy mniej mnie swędzi i wolniej się przetłuszcza.
Na plus zaliczam również wydajność, bo niewielka ilość wystarcza do dokładnego umycia włosów. Moim zdaniem to świetny szampon do codziennej pielęgnacji, szczególnie dla osób z problematyczną skórą głowy. Na pewno chętnie do niego wrócę i mogę go polecić dalej.
25 maja 2026 o 13:30
Lekkość, gładkość i odświeżenie włosów
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Total Care Balancing Apple & Lilly Water Treatment bardzo przypadł mi do gustu. Mam cienkie włosy, które łatwo się plączą i czasem są przesuszone na końcach. Produkt ma lekką, wodnistą konsystencję, szybko się rozprowadza i działa niemal od razu. Zapach jest świeży, delikatny i bardzo przyjemny. Po użyciu włosy są gładsze, miękkie, bardziej lśniące i łatwiejsze do rozczesania. Nie zauważyłam obciążenia ani szybszego przetłuszczania. Opakowanie jest wygodne i pozwala łatwo dozować produkt.
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
25 maja 2026 o 12:18
Świetny krok w rutynie pielęgnacyjnej
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Polecam dany produkt, redukuje łupież i oczyszcza skórę głowy bez uczucia ściągnięcia ani dyskomfortu.
Zapach ma neutralny i nie przeszkadzający, robi to co ma robić.
Konsystencja wodnista, opakowanie w miarę wygodne
25 maja 2026 o 11:46
Jeszcze lepsze oczyszczenie w kilka minut
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Konsystencja dość gęsta, ale z wodą dobrze się rozprowadza. Dla mnie miły, lekki zapach. Najważniejsze że po zastosowaniu czuć skórę odświeżoną. Włosy nie sa tłuste, wręcz jeszcze lepiej odświeżone. Nie zauważyłam poprawy z gęstości włosów, wzmocnieniu ani nowych baby hair
25 maja 2026 o 11:42
Świetnie nawilża i wygładza włosy
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam włosy długie, lekko przesuszone na końcach i skłonne do puszenia. Total Care Balancing Apple & Lilly Water Treatment bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Produkt ma lekką, wodnistą konsystencję i przyjemny, świeży zapach jabłka oraz kwiatów. Po nałożeniu łatwo rozprowadza się na włosach i już po pierwszym użyciu zauważyłam, że włosy stały się bardziej miękkie, gładkie i błyszczące. Nie obciąża fryzury ani nie powoduje szybszego przetłuszczania. Opakowanie jest wygodne i wydajne. Świetnie sprawdza się szczególnie wtedy, gdy włosy potrzebują szybkiego odświeżenia i wygładzenia. Chętnie będę do niego wracać.
25 maja 2026 o 11:36
Total Care Balancing, Apple & Lilly Water Treatment
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Total Care Balancing, Apple & Lilly Water Treatment okazał się bardzo przyjemnym produktem do pielęgnacji włosów. Ma delikatny, świeży zapach jabłka i lilii, który długo utrzymuje się na włosach. Produkt sprawia, że włosy stają się miękkie, gładkie i bardziej błyszczące już po pierwszym użyciu. Nie obciąża włosów, a jednocześnie pomaga je wygładzić i ułatwia rozczesywanie. Zauważyłam również, że włosy wyglądają zdrowiej i są bardziej nawilżone. Preparat jest wygodny w użyciu i dobrze sprawdza się jako szybki element codziennej pielęgnacji, dlatego chętnie sięgnę po niego ponownie.
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
25 maja 2026 o 10:49
W porządku
Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Na plus zapach produktu, ale dla moich włosów i skory nic poza tym, mocno obciążające włosy, uczucie brudnych włosów. Nie polubiłam się z tym produktem w przeciwieństwie do jego drugiej wersji, która jest genialna.
25 maja 2026 o 8:20
Total Care Balancing, Apple & Lilly Water Treatment
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam włosy cienkie, z tendencją do przetłuszczania się u nasady i przesuszania na długości. Total Care Balancing Apple & Lily Water Treatment testowałam przez kilka tygodni i okazał się bardzo ciekawym uzupełnieniem mojej pielęgnacji. Produkt ma lekką, wodnistą konsystencję, zupełnie inną niż tradycyjne odżywki czy maski. Dzięki temu łatwo rozprowadza się na włosach i nie obciąża ich nawet przy częstym stosowaniu.
Zapach jest świeży, owocowo-kwiatowy, z wyraźnie wyczuwalnymi nutami jabłka i lilii. Jest przyjemny i relaksujący podczas aplikacji, ale nie utrzymuje się przesadnie długo na włosach. Opakowanie jest poręczne i wygodne w użyciu, a aplikator pozwala precyzyjnie nanieść produkt na długość włosów.
Największą zaletą produktu jest szybkie działanie. Już po pierwszym użyciu włosy stały się wyraźnie gładsze, bardziej miękkie i łatwiejsze do rozczesania. Water treatment nie pozostawia tłustej ani ciężkiej warstwy, dlatego dobrze sprawdzi się także u osób z cienkimi włosami, które łatwo obciążyć.
Produkt świetnie sprawdza się wtedy, gdy zależy mi na szybkim efekcie wygładzenia i odżywienia bez konieczności nakładania ciężkiej maski na kilkanaście minut. To dobre rozwiązanie dla osób poszukujących lekkiej, a jednocześnie skutecznej pielęgnacji, która poprawia wygląd włosów już po kilku minutach. Chętnie sięgnę po niego ponownie.
24 maja 2026 o 21:47
Przyjemna niespodzianka
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Ten produkt jest zaskakujący, szczególnie dla moich włosów. Z jednej strony wydają się nieco cięższe, ale przynajmniej nie są napuszone, a z drugiej nie są po użyciu oklapnięte, nie wyglądają na tłuste.
Zapach i konsystencja - jestem na tak
24 maja 2026 o 21:45
Lekka i skuteczna
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Dziękuję za możliwość wzięcia udziału w teście.
Kto by pomyślał, że kuracja jest tak skuteczna? Wygląda jak woda( aż mam skojarzenia ze stosowaną w dzieciństwie wodą brzozową). A jednak ta " woda " działa. Nie obciąża włosów, nie powoduje ich szybszego przetłuszczania się. Koi za to skórę głowy, sprawia że swędzenie i łuszczenie ( mój problem od czasu ospy przebytej w dzieciństwie) po prostu znika.
Stosuję kurację nie tylko na skórę głowy, ale również na całą długość włosów..Produkt sprawia, że moje długie i wysokoporowate włosy zyskują na miękkości. Stają się też fladze , mocniejsze i milsze w dotyku. Łatwiej je też ułożyć, gdyż zmniejsza się ich puszenie.
I to wszystko bez jakiegokolwiek obciążenia!
Jestem wlosomaniaczką i wydawało mi się, że dobrze wiem, co służy moim włosom. A jednak kuracja pozytywnie mnie zaskoczyła. Woda zwykła i niezwykła, która koi, wygładza i zmiękcza, która działa zarówno na skórę głowy jak i całą długość włosów..Polecam i daję pięć gwiazdek.
24 maja 2026 o 19:10
Nawilżenie i lekkość
Kupi ponownieNie wiem
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Dryope Total Care Balancing Apple & Lilly Water Treatment to produkt o formule, która bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Testowałam go razem z szamponem z tej samej serii i od pierwszego użycia bardzo polubiłam ten duet.
Sama kuracja ma ciekawą konsystencję przypominającą lekko olejkową wodę. Najczęściej najpierw wylewałam ją na dłonie i dopiero rozprowadzałam na włosach, ale czasami aplikowałam ją też bezpośrednio na włosy i skórę głowy. W kontakcie ze skórą produkt przyjemnie się nagrzewa i lekko gęstnieje, co daje bardzo ciekawe i komfortowe odczucie podczas używania.
Najważniejsze jest jednak działanie. Kuracja naprawdę świetnie nawilża włosy i sprawia, że po użyciu są miękkie, sypkie, lejące i pięknie lśniące. Widać, że są dobrze odżywione, ale jednocześnie produkt w ogóle ich nie obciąża, co w moim przypadku ma ogromne znaczenie. Mam cienkie, kręcone włosy z tendencją do szybkiego przetłuszczania się i bardzo wiele odżywek, nawet tych reklamowanych jako lekkie, sprawia, że włosy szybciej tracą świeżość i stają się przyklapnięte. Tutaj kompletnie tego nie zauważyłam.
Właśnie za tę lekkość najbardziej doceniam tę kurację. Efekt nawilżenia i wygładzenia jest naprawdę widoczny, ale bez uczucia ciężkości na włosach. Jak dla mnie formuła jest bardzo przemyślana i momentami wręcz wydaje się trochę rewolucyjna, szczególnie dla osób z włosami łatwo obciążającymi się.
Zapach jest bardzo przyjemny i praktycznie taki sam jak w szamponie z tej serii. Nie utrzymuje się długo na włosach, ale samo działanie produktu zdecydowanie to rekompensuje.
24 maja 2026 o 18:59
Lekka pielęgnacja i przyjemny efekt wygładzenia
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Po doświadczeniu z szamponem z tej samej serii podchodziłam do tego produktu z pewną ostrożnością, ponieważ moja skóra głowy okazała się dość wrażliwa. Przy stosowaniu Water Treatment unikałam więc kontaktu produktu ze skórą głowy i nakładałam go głównie na długość włosów.
Mam włosy średnioporowate, ze skłonnością do przesuszania końcówek i puszenia, dlatego zależy mi przede wszystkim na wygładzeniu bez obciążenia. Produkt ma lekką, płynną konsystencję i przyjemny, świeży zapach. Bardzo łatwo rozprowadza się na włosach i już niewielka ilość wystarcza na jedno użycie.
Po zastosowaniu włosy były miękkie, bardziej błyszczące i łatwiejsze do rozczesania. Zauważyłam również mniejsze puszenie oraz bardziej gładkie wykończenie fryzury.
Dużym plusem jest to, że produkt nie obciążył moich włosów i nie sprawiał, że szybciej się przetłuszczały. Myślę, że może dobrze sprawdzić się u osób szukających lekkiego produktu wygładzającego do codziennej pielęgnacji.
24 maja 2026 o 18:49
Kuracja wodna Total Care Balancing
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Kuracja wodna Total Care Balancing to produkt, który po użyciu zamienia się w emulsję, co mile mnie zaskoczyło. Z każdym użyciem włosy zyskują na wyglądzie- są nawilżone, sypkie, łatwo się rozczesują. Skóra głowy przestaje swędzieć, a łupież powoli zanika. Duży plus za pojemność (300ml).
Szampon wraz z kuracją wodną tworzą doskonałe uzupełnienie. Wystarczy regularność, by zobaczyć efekty. Produkty pozostaną ze mną na dłużej.