WIZAŻ logo

4,9 (111)
4 hity!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    11 sierpnia 2026 o 7:06
    Absolutny hit i my new favorite! Kocham, kocham, kocham.
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Uwielbiam ten krem! Posiadając cerę mieszaną, zawsze kurczowo trzymałam się matu i bałam się czegokolwiek, co mogłoby mi dać połysk. Ale odkąd mam ten produkt, totalnie zmieniłam zdanie i pozwalam swojej skórze błyszczeć jak gwiazda. Pierwszy wielki plus należy się za opakowanie – dozownik to super rozwiązanie. Jest niesamowicie higienicznie, bo nie dotykamy palcami całej zawartości słoiczka, tylko wyciskamy idealnie odmierzoną porcję. Przechodząc do samego kremu: ma piękną, lekko perłową barwę, a na twarzy wygląda po prostu bosko! Jeszcze żaden kosmetyk nie dał mi tak pięknego, naturalnego i świeżego blasku. Odkąd go używam, o wiele chętniej wychodzę z domu całkowicie bez makijażu, bo cera wygląda po nim niezwykle zdrowo i promiennie. A kiedy już decyduję się na makijaż, pod podkład sprawdza się równie genialnie. Bez przesady mogę powiedzieć, że to chyba najlepszy krem, jakiego używałam w całym swoim życiu. Co najlepsze, nie ma wygórowanej ceny, choć za takie działanie i tak przemyślane, luksusowe opakowanie mogłaby być spokojnie wyższa (producentów proszę aby nie czytali tego😂). Jestem naprawdę wybredna i bardzo rzadko tak zachwycam się kosmetykami, ale tutaj wszystko jest po prostu perfekcyjne!
  • 15 lipca 2026 o 12:05
    Dobry krem, polecam
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Bardzo polubiłam ten krem, świetnie nawilża pod makijaż. Moja cera wygląda po nim na bardzo świeżą i promienną. Ma super gęstą konsystencję, jest wydajny i nie zostawia śladów. Polecam!
  • 15 lipca 2026 o 12:05
    Efekt WOW! Genialny krem nawilżający i idealna baza pod podkład
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten krem to po prostu efekt WOW! Ma świetną, bogatą i gęstą konsystencję, dzięki czemu jest niezwykle wydajny – wystarczy odrobina, by pokryć całą twarz. Nie zostawia żadnych białych śladów, cudownie się rozprowadza i natychmiastowo „poi” skórę nawilżeniem. Co urzekło mnie najbardziej? Opakowanie: Moja osobista miłość to higieniczna pompka typu airless. To super wygodne, estetyczne i czyste rozwiązanie – zero bakterii w słoiczku! Efekt na skórze: Skóra po nim jest super nawilżona, sprężysta, miękka i zyskuje ten przepiękny, zdrowy blask (natural glow), ale bez uczucia tłustości. Współpraca z makijażem: Z pełną odpowiedzialnością mówię – to NAJLEPSZA baza pod makijaż w moim życiu! Po raz pierwszy podkład nie spływał z twarzy, nie ciastkował się i trzymał się idealnie przez cały dzień. Krem całkowicie chowa suche skórki, szorstkość i niedoskonałości. Ukojenie: Nawet po całym dniu w makijażu i jego zmyciu, moja skóra nie jest podrażniona ani zaczerwieniona. PRO-TIP: Jeśli używacie go w duecie z ulubionym serum, efekt WOW i maksymalne wygładzenie są gwarantowane – rezultaty widać natychmiast! Moja cera go uwielbia. Na pewno kupię kolejne opakowanie!
  • 16 czerwca 2026 o 15:44
    Krem który się idealnie sprawdził
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem PDRN Glow bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ma lekką, przyjemną konsystencję, dzięki czemu szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Świetnie sprawdza się jako baza pod makijaż, zapewniając skórze komfort przez cały dzień. Po jego zastosowaniu cera zyskuje delikatny blask, wygląda świeżo, zdrowo i jest dobrze nawilżona, a przy tym nie ma uczucia ciężkości czy obciążenia skóry.
  • 16 czerwca 2026 o 10:43
    Mój nowy ulubieniec! Cudowne rozświetlenie, lekkość i głębokie nawilżenie na cały dzień.
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem PDRN Glow to hit dla mojej suchej i ściągniętej cery. Ma przyjemną, jedwabistą konsystencję i subtelny, świeży zapach. Szybko się wchłania, nie zostawiając tłustej warstwy, a eleganckie opakowanie jest bardzo wygodne.Działanie przerosło moje oczekiwania. Skóra jest natychmiast miękka, głęboko nawilżona i odżywiona na cały dzień. Efekt "glow" wygląda zdrowo i naturalnie. Krem idealnie współgra z makijażem, nie podkreśla suchych skórek ani się nie roluje. Po kilku tygodniach cera jest zregenerowana i bardziej elastyczna. Polecam!

szukaj