Ottie Platinum Aura Vital Balancing Emulsion to zaawansowana emulsja do twarzy, która zapewnia skórze idealną równowagę między nawilżeniem a odżywieniem. Luksusowa formuła łączy innowacyjne składniki, takie jak platyna koloidalna, ekstrakt z kawioru i kwas hialuronowy, aby intensywnie pielęgnować skórę i przynosić widoczne efekty.
Obecność koenzymu Q10 i oleju arganowego wspiera regenerację komórek, wzmacnia barierę ochronną skóry i poprawia jej elastyczność. Produkt zawiera także niacynamid, który wyrównuje koloryt skóry, kwas hialuronowy intensywnie nawilża, a adenozyna działa przeciwzmarszczkowo, stymulując produkcję kolagenu i elastyny. Ekstrakty roślinne, takie jak lawenda, tymianek, oregano i rozmaryn, koją, łagodzą podrażnienia, działają przeciwzapalnie i antybakteryjnie, wspierając regenerację skóry.
Ekstrakt z kawioru odżywia skórę, dostarczając niezbędnych witamin i minerałów, a platyna koloidalna działa antyoksydacyjnie, chroniąc przed wolnymi rodnikami. Ottie Platinum Aura Vital Balancing Emulsion to idealny wybór dla osób pragnących zredukować pierwsze oznaki starzenia, poprawić koloryt skóry i zapewnić jej intensywne nawilżenie. Regularne stosowanie emulsji przywraca skórze promienny, jędrny i zdrowy wygląd każdego dnia.
kwas hialuronowy (Hyaluronic Acid) – intensywne nawilżenie, wiązanie wody w skórze, poprawa elastyczności.
niacynamid (Niacinamide) – wyrównanie kolorytu skóry, redukcja przebarwień, poprawa struktury skóry.
adenozyna (Adenosine) – przeciwzmarszczkowe działanie, stymulacja produkcji kolagenu i elastyny, wygładzenie skóry.
ekstrakt z kawioru (Caviar Extract) – odżywienie skóry, dostarczenie niezbędnych witamin i minerałów.
platyna (Platinum) – antyoksydacyjne działanie, ochrona przed wolnymi rodnikami, poprawa jędrności skóry.
koenzym Q10 (Hydroxydecyl Ubiquinone) – antyoksydacyjne działanie, wspieranie regeneracji komórek.
olej arganowy (Argania Spinosa Kernel Oil) – regeneracja, wzmacnianie bariery ochronnej skóry, nawilżenie.
Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
Od kiedy używasz produktumiesiąc
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
11 maja 2026 o 15:52
Wspaniały łącznik pomiędzy tonikiem a serum :)
Kupi ponownieTak
Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
Od kiedy używasz produktumiesiąc
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam 42 lata i cerę mieszaną w kierunku suchej, która od jakiegoś czasu ma tendencję do mocnego przesuszania się szczególnie na policzkach i czole. Najczęściej sięgam po kosmetyki zawierające skuteczne składniki aktywne i szukam przede wszystkich tych o działaniu przeciwstarzeniowym. Dlatego bardzo się ucieszyłam z możliwości przetestowania kosmetyków marki Ottie z linii Platinum Aura, wśród których znalazła się ta emulsja.
OTTIE Platinum Aura Vital Balancing Emulsion zamknięta jest w solidnym, ciężkim opakowaniu o pojemności 120 ml. Jest ono wykonane ze srebrnego, błyszczącego plastiku z lustrzanym efektem i widnieją na nim białe napisy. Buteleczka wyposażona jest w pompkę służącą do dozowania kosmetyku, która posiada nakładkę zabezpieczającą przed przypadkowym naciśnięciem.
Kosmetyk przychodzi do nas zapakowany w pudełko utrzymane w tej samej kolorystyce, a całość prezentuje się elegancko i luksusowo.
Przeciwstarzeniowa emulsja do twarzy z platyną ma lekką, a jednocześnie bogatą konsystencję. Dzięki temu szybko się wchłania i dobrze nawilża oraz odżywia skórę. Nie pozostawia przy tym po sobie żadnej tłustej, czy lepkiej warstwy. Warto również wspomnieć, że kosmetyk ma ładny, delikatny zapach.
Duży plusik daję również za to, że pompka dozuje niewielką ilość produktu, dzięki czemu swobodnie można wydobyć pożądaną jego ilość. Dwie takie pompeczki wystarczają, aby zaaplikować emulsję na twarz, szyję i dekolt, co przekłada się na wydajność kosmetyku.
Regularne stosowanie tej emulsji w połączeniu z innymi kosmetykami Ottie Platinum Aura, sprawiło, że moja skóra jest nawilżona, odżywiona i zregenerowana, co pozytywnie wpłynęło na poprawę jej jędrności i elastyczności, a także kolorytu. To zaś sprawia, że wygląda zdrowo i promiennie.
Do tej pory nie sięgałam po tego typu kosmetyki, ale jest to naprawdę fajny łącznik pomiędzy tonikiem a serum! Myślę, że miłośniczki pielęgnacji warstwowej docenią tę emulsję :)