WIZAŻ logo

allegro

• 13 maja 2026 o 22:06
    spodziewałam się lekkiej mgiełki
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Ten produkt jest inny niż się spodziewałam. Ale wręcz jestem mile zaskoczona. Myślałam, że to będzie lekka mgiełka, standardowy tonik. A tu pięknie nawilżający płyn, który zapewnia pierwszą porcję nawilżenia. DO tego już parę kropel daje odczuwalny efekt. Dla mnie super. Do tego ten boski zapach. Jedynie trochę ciężko się kropi, więc to taki mały minus, ale za całokształt można przymknąć oko. Moja cera mieszana 30+ świetnie go przyjęła.
    Zalety:
    • treściwy
    • świetnie nawilża
    • odżywczy
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    13 maja 2026 o 21:19
    Pierwszy krok do ukojenia skóry
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    OTTIE Black Signature Toner to tonik, który od pierwszego użycia daje poczucie kontaktu z pielęgnacją premium. To idealny pierwszy krok w rytuale, zwłaszcza jeśli zależy Ci na regeneracji, ukojeniu i przygotowaniu skóry na kolejne etapy. Tonik zamknięty jest w eleganckiej, ciemnej butelce charakterystycznej dla linii Black Signature. Minimalistyczny design, solidny plastik i wygodne dozowanie sprawiają, że produkt wygląda luksusowo i jest bardzo praktyczny. Butelka dobrze leży w dłoni, a otwór pozwala kontrolować ilość toniku, nic się nie wylewa zbyt szybko. Tonik ma wodnistą, ultralekką konsystencję, która natychmiast rozprowadza się po skórze. Nie jest lepki, nie tworzy filmu i nie obciąża, to czysta, płynna świeżość. Idealny do aplikacji dłońmi, ale świetnie współpracuje też z wacikiem. Zapach jest bardzo delikatny, świeży i niemal niewyczuwalny. Nie dominuje i nie pozostaje na skórze, co docenią osoby wrażliwe na intensywne aromaty. To typowy zapach koreańskiej pielęgnacji premium, subtelny i elegancki. Dzięki obecności filtratu ze śluzu ślimaka, tonik działa jak szybki zastrzyk ukojenia i nawilżenia. Po aplikacji skóra jest: wyciszona i miękka, bardziej elastyczna, wygładzona, przygotowana na kolejne kroki pielęgnacji. Tonik przywraca równowagę po oczyszczaniu, wzmacnia barierę hydrolipidową i sprawia, że serum, emulsja czy krem wchłaniają się lepiej. To produkt, który naprawdę „otwiera” skórę na dalszą pielęgnację. Tonik wchłania się błyskawicznie, dosłownie w kilka sekund. Nie pozostawia lepkości ani filmu. Skóra po nim jest świeża, nawilżona i gotowa na kolejne produkty. Tonik jest bardzo wydajny. Dzięki wodnistej konsystencji wystarczy niewielka ilość, aby pokryć całą twarz i szyję. OTTIE Black Signature Toner to tonik, który łączy lekkość, skuteczność i luksusowe wykończenie. Idealny dla skóry potrzebującej regeneracji, ukojenia i nawilżenia już na pierwszym etapie pielęgnacji. To produkt, który naprawdę robi różnicę, subtelnie, ale zauważalnie. Ja uwielbiam po niego sięgać.
  • 13 maja 2026 o 20:37
    Skuteczne uzupełnienie serii
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Toner znajduje się w eleganckiej, wykonanej z grubego plastiku butelce. Dozowanie produktu zajmuje nieco więcej czasu, ponieważ otwór z którego wydobywa się płyn jest niewielki, a butelki nie da się ścisnąć, jednak ma to też swoje plusy, bo dzięki temu nie ciężko przesadzić z nakładaną ilością. Konsystencja jest lekka, wodnista, wchłania się w naprawdę ekspresowym tempie i nie pozostawia uczucia lepkości. Zapach jest taki sam jak w pozostałych produktach z tej serii, ale w tym przypadku szybko się ulatnia, więc nie stanowi dla mnie problemu. Skutecznie koi skórę po oczyszczaniu, lekko ją nawilża i regeneruje. Nie zauważyłam żadnych podrażnień, ani innych negatywnych skutków jego stosowania. Po tonerze nie spodziewam się nie wiadomo jakich efektów, ale w połączeniu z pozostałymi kosmetyki z serii Black Signature stanowi naprawdę skuteczny, dający widoczne rezultaty zestaw.
    Zalety:
    • Przywraca skórze komfort
    Wady:
    • Utrudnione dozowanie
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    13 maja 2026 o 10:39
    Świetny tonik
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Jestem posiadaczką cery mieszanej, mam 34 lata. Tonik OTTIE Black Signature zostanie ze mną na dłużej. Cała linia prezentuje się wyjątkowo elegancko, ciemnobrązowe opakowania ze złotymi napisami wyglądają luksusowo i bardzo estetycznie. Produkty są spójne nie tylko wizualnie, ale również pod względem składu, którego głównym składnikiem jest śluz ślimaka. Tonik ma bardzo przyjemny i delikatny zapach, który uprzyjemnia codzienną pielęgnację. Opakowanie jest wygodne i pozwala łatwo dozować odpowiednią ilość produktu. Konsystencja jest wodnista, lekka i bardzo przyjemna w aplikacji. Świetnie przywraca skórze równowagę po oczyszczaniu, a dodatkowo delikatnie nawilża i wspiera regenerację cery. Nie pozostawia tłustej ani lepkiej warstwy, szybko się wchłania i dobrze przygotowuje skórę do kolejnych etapów pielęgnacji. Polecam jako świetne uzupełnienie codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Eleganckie opakowanie
    • Przyjemny zapach
    • Przywraca skórze równowagę po oczyszczaniu
    • Delikatnie nawilża i wspiera regenerację cery
  • 12 maja 2026 o 8:34
    Tonik doskonały
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Tonik z linii Ottie Black Signature to totalne przeciwieństwo zwykłych, wodnistych toników, do których byłam przyzwyczajona. Zamknięty jest w eleganckiej, ciężkiej butelce z ciemnego szkła, która wygląda jak produkt z najwyższej półki. Zachwyca już przy pierwszym użyciu swoją unikalną, nieco gęstszą, esencjonalną konsystencją, która przypomina rzadki żel i pachnie bardzo ekskluzywnie. Po nałożeniu na twarz (najlepiej dłońmi, bo szkoda go marnować na wacik!) daje natychmiastowe uczucie ulgi i przygotowuje na kolejne kroki pielęgnacji. Skład oparty na filtracie ze śluzu ślimaka - nie tylko mocno nawilża, ale też widocznie koi skórę, lekko ją napina i dodaje zdrowego blasku. Po użyciu moja cera staje się miękka, elastyczna i niesamowicie gładka w dotyku. Ponadto ta formuła jest niezwykle wydajna i pomimo używania go dwa razy dziennie, codziennie przez miesiąc - zużycie jest znikome.

szukaj