WIZAŻ logo
Kremy z filtrem do twarzy

CeraVe Niewidoczny sztyft przeciwsłoneczny SPF 50+ Do ust, twarzy i miejsc wrażliwych

5 (161)
1 hit!

allegro

• 7 lipca 2026 o 18:16
    Jest super
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kupiłam go z myślą o szybkich poprawkach w terenie i sprawdza się super. Sztyft jest mały, poręczny i pozwala nałożyć filtr bez brudzenia rąk. Największy plus za to, że faktycznie jest niewidoczny, kompletnie nie bieli i nie zapycha mojej wiecznie kapryśnej cery. Spokojnie smaruję nim też usta i okolice oczu – nic nie piecze i nie łzawi, co przy filtrach często mi się zdarza. Fajnie trzyma się skóry i nie spływa, nawet jak jest gorąco.
  • 25 czerwca 2026 o 20:40
    Mały sztyft, wielka ochrona🫶🏻
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Ten sztyft SPF 50+ to mój obowiązkowy towarzysz na spacerach, wakacjach i podczas opalania. Mam skórę normalną z tendencją do przesuszania i bardzo polubiłam go za wygodę stosowania. Bez problemu mogę dołożyć ochronę w ciągu dnia, nawet na makijaż, bez rozmazywania i brudzenia rąk. Produkt jest całkowicie niewidoczny na skórze, nie zostawia białych śladów ani tłustej warstwy. Świetnie sprawdza się na nosie, uszach, ustach oraz innych miejscach szczególnie narażonych na słońce. Konsystencja jest gładka i przyjemna, sztyft sunie po skórze bez ciągnięcia. Dodatkowo jest bardzo poręczny i mieści się w każdej torebce czy kieszeni. Nie ma intensywnego zapachu, nie podrażnia i nie powoduje uczucia lepkości. Za szybkość aplikacji i możliwość częstej reaplikacji daję mu ogromny plus. To jeden z tych produktów, które po wypróbowaniu zostają ze mną na stałe.
  • 24 czerwca 2026 o 21:57
    Aplikujesz w 5 sekund bez brudzenia dłoni
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Sztyft z CeraVe jest malutki, mieści się w każdej kieszeni, więc rzucam go do plecaka i mam zawsze przy sobie. Plusy tego produktu to zero białych śladów, zarost nie robi się od niego siwy, co przy innych filtrach SPF 50 często się zdarzało. Zostawia naturalne, lekko matowe wykończenie. Smaruję nim usta, nos i nie piecze w oczy, nawet jak się spocę. Z minusów, to mała tuba, która przy codziennym, intensywnym używaniu dość szybko znika. Jeśli jednak szukasz czegoś bezproblemowego, co aplikujesz w 5 sekund bez brudzenia dłoni, to ten sztyft robi robotę. Polecam.
  • 23 czerwca 2026 o 16:55
    Sztyft do twarzy
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Sztyft to Wygodna forma na poprawki w ciągu dnia. Nie lepi się tak jak wszystkie produkty dobrze się wchłania . Forma jego jest bardzo fajna nie dość że wykręcana co nie brudzi rąk a też można wsadzić do torebki czy kieszeni i zawsze mieć przy sobie
  • 23 czerwca 2026 o 13:22
    Idealny na spacery 💛
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Niewidoczny sztyft przeciwsłoneczny SPF 50+ do ust, twarzy i miejsc wrażliwych to zdecydowanie jeden z najwygodniejszych produktów SPF, jakich używałam. Ma praktyczną formę, dzięki której aplikacja jest szybka i bezproblemowa — szczególnie poza domem. Używam go również dla syna, ponieważ łatwo się rozprowadza, nie pozostawia białych śladów i jest bardzo komfortowy na skórze. Świetnie sprawdza się do ochrony wrażliwych miejsc i poprawek w ciągu dnia.

szukaj