Eveline, Glicerini, Glicerynowy skoncentrowany krem do rąk i paznokci intensywnie nawilżający + wygładzający 'Aloes i masło karite'

7 HIT!
48 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiGlicerynowy krem do rąk zapewnia intensywne nawilżenie i wygładzenie skóry. Sprawia, że nawet bardzo zniszczone i przesuszone dłonie stają się miękkie i gładkie. Formuła kremu chroni przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Dodatkowo krem wzmacnia paznokcie i pielęgnuje skórki wokół nich.
Wyciąg z aloesu – łagodzi wszelkie objawy podrażnień, przywraca komfort dłoniom narażonym na działanie szkodliwych czynników zewnętrznych.
Masło karite – nawilża i zmiękcza skórę dłoni.
Gliceryna – utrzymuje odpowiedni poziom nawilżenia najgłębszych warstw skóry do 48h.
Olej z kiełków pszenicy – niweluje suchość i szorstkość oraz zapobiega pękaniu naskórka.
Kolagen i elastyna – uelastyczniają i zapobiegają utracie jędrności delikatnej skóry dłoni.
Pantenol i alantoina – działają łagodząco i kojąco.
Witamina E – głęboko odżywia i regeneruje.
- Aqua,
- Aloe Bar-badensis Leaf Extract,
- Hydrolyzed Collagen / Hydrolyzed Elastin,
- Panthenol,
- Allatoin,
- Polysorbate 20 / PEG 20 Glyceryl Laurate / Water / Tocopherol / Linoleic Acid / Retinyl Palmitate,
- Triticum Vulgare Germ Oil,
- Phenoxyethanol/ Methylparaben/ Butylparaben/ Ethylparaben/ Isobutylparaben/ Propylparaben,
- DMDMHydantoin,
- Stosunek jakości do ceny: 4
- Opakowanie: 4
16 września 2016, o 08:14
Używa produktu od: 2 tygodnie
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
Kupiony w: Inna drogeria
- Wydajność: 3
- Zgodność z opisem producenta: 1
- Zapach: 2
- Stosunek jakości do ceny: 2
- Opakowanie: 4
Dziwny
U mnie totalnie się nie sprawdził, po nałożeniu na dłonie konsystencja z gęstej staje się dziwnie wodnista, przez co krem ciężko wsmarować. Z początku wcale nie chce się wchłaniać, a gdy już zacznie na skórze zostaje nieprzyjemna lekkość.
Nawilżenie jest krótkotrwałe i słabe.
Jedyne plusy jakie dostrzegłam to miękkie opakowanie i zapach.
Nie kupię go więcej, nie polecam.
12 kwietnia 2015, o 17:38
Nie wie, czy kupi ponownie
Używa produktu od: kilka miesięcy
Ocena szczegółowa:
Za słaby do mocno suchej skóry.
+ szybko się wchłania (idealny do pracy)
+ nie powoduje tłustych plam od palców
+ tworzy mikroopatrunek na dłoniach
+ pięknie pachnie
+ w dobrej cenie
- mało wydajny
- po krótkim czasie muszę znów smarować
Używam tego produktu od: cztery-pięć miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania po 100ml
5 marca 2015, o 20:26
mogę polecić
Podobnie jak krem z tej samej serii z kozim mlekiem
+ szybko i świetnie się wchłania
+ nie klei się
+ pięknie pachnie
+ odżywia skórę
+ jest tani
- sporo trzeba go nałożyć, bo szybko się wchłania
- działanie nie jest specjalnie długotrwałe
ale w takiej cenie i tak warto wypróbować :)
Używam tego produktu od: 4 miesiące
Ilość zużytych opakowań: pół
23 lutego 2015, o 21:23
pozytywnie
Krem ten kupiłam w Rossmanie po raz pierwszy rok temu. Wcześniej używałam kremu Eveline z kozim mlekiem jednak jego zapach przestał mi odpowiadać, wydawał mi się słodki, lepki. Szukałam czegoś nowego i skusiłam się na krem z aloesem. Teraz wiem, że był to dobry wybór :).Krem ma bardzo fajną konsystencje, która niemal natychmiast się wchłania, ręce nie są tłuste i nie pachną zbyt intensywnie, co w przypadku kremu do rąk jest dla mnie dość ważne. W trakcie używania kremu tej firmy zauważyłam niesamowitą poprawę kondycji moich paznokci, stały się one mocne, twarde a przede wszystkim udało mi się je bardzo szybko zapuścić, co wcześniej sprawiało mi duży problem. Krem jest dość wydajny i jego cena też nie jest wygórowana. Polecam w stu procentach :)
Używam tego produktu od: roku
Ilość zużytych opakowań: 3 duże
3 /5
29 września 2014, o 23:58
Ocena szczegółowa:
Dobry, ale nie w moim stylu
Krem używałam już wiosną, ale odłożyłam do szuflady po krótkim czasie, wróciłam do niego 2 tygodnie temu. Kosmetyk jest przyzwoity, ale nie trafił w mój gust. Konsystencja jest gęsta, jednak przy rozprowadzaniu zdaje się być wodnista i trochę ciężko rozsmarowuje. Zapach jak dla mnie jest ostry. Krem dość dobrze nawilża i pielęgnuje dłonie, pozostawia je gładkie, nie są wysuszone wieczorem mimo, że dużo pracuję z wodą. Wydaje mi się że na warunki jesienne i zimowe będzie za słaby bo nawet teraz nie daje odczucia głębokiego odżywienia skóry. Masło shea na wysokim miejscu w składzie można zaliczyć na plus, jednak inne substancje aktywne są rozsiane na dalszych miejscach. W dodatku krem zawiera parabeny i pochodną formaldehydu. Nie jest to zły produkt, ale mnie nie przekonuje i na pewno już go nie kupię.
Używam tego produktu od: pół roku z przerwą
Ilość zużytych opakowań: 1x100ml
- Zapach: 5
- Stosunek jakości do ceny: 5
- Opakowanie: 5
Bardzo go lubię!
Ogólnie bardzo lubię kremy do rąk z gliceryną, która świetnie działa na moje dłonie i takich kremików wyszukuję. Moim zdaniem ten jest lepszy od wielu odpowiedników z wyższej półki, o wiele lepiej nawilża skórę i zostawia ją gładką oraz przyjemną w dotyku.
PLUSY:
+ Zapach
+ Szybko się wchłania
+ Nie zostawia po sobie tłustego filtra
+ Dobrze się rozsmarowywuje
+ Nawilża
+ Wygładza
+ Cena
MINUSY:
- Nie zauważyłam, żeby w jakikolwiek spoósb wzmacniał i odżywiał paznokcie
- Ma trochę rzadszą konsystencję od innych kremów
Stosuję go codziennie na noc, a zawartość z tuby wyciskam do opakowania po innym kremie z dozownikiem, dzięki czemu wygodniej mi się go stosuje :)
Używam tego produktu od: Kilku lat
Ilość zużytych opakowań: Bardzo dużo
12 czerwca 2014, o 09:59
Zawiodłam się
Po tym kremie spodziewałam się lepszego efektu, ale nie spełnia swojej podstawowej funkcji
Plusy:
-zapach
Minusy:
-wodnista konsystencja
- nie nawilża. Chwilę po jego uzyciu dłonie znowu są suche
-nie zauwazyłam poprawy kondycji paznokci
Używam tego produktu od: tygodnia
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
23 kwietnia 2014, o 17:38
Mój ulubiony!
Pierwsze na co musze zwrócić uwagę to zapach.. jest po prostu boski i bardzo długo sie utrzymuje na dłoniach.
Hmm krem ma dosyć rzadką konsystencję ale mi jak najbardziej odpowiada- bardzo szybko się wchłania, myśle że nie pozostawia tłustej warstwy na dłoniach (przynajmniej ja tego nie zauważyłam). A co najwazniejsze bardzo dobrze nawilża.
Krem kupiłam w promocji (niecałe 4 zł) i szczerze mówiąc nie spodziewałam się , że bedzie tak dobry :)
Krem spełnił moje oczekiwania, więc szczerze polecam :)
Używam tego produktu od: 4 miesiące
Ilość zużytych opakowań: 1 duże (100ml)
19 marca 2014, o 07:28
nie!
Bardzo się zawiodłam. Słyszałam tyle dobrych opinii na temat tego kremu do rąk, ale u mnie w ogóle się nie sprawdził. Myślałam, że nigdy go nie skończę. Po nałożeniu na dłonie był jakby mokry, za chwilę dopiero zaczynał się wchłaniać. Niestety pozostawiając bardzo nieprzyjemną lepkość na skórze. Nie nawilżał też moich dłoni. Może są zbyt suche, nie wiem, ale dla mnie to totalna klapa...
Używam tego produktu od: 4 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 1 pełne
14 stycznia 2014, o 20:59
Rewelacja
Ten krem, to mój odpowiednik Garniera. A przede wszystkim znacznie tańszy. Przede wszystkim szybko się wchłania, mocno nawilża i ma delikatny nie drażniący zapach. Jest łatwo dostępny i ma fajną konsystencję.
Kupiłam go przez przypadek i wrzuciłam do torebki. Pierwszy raz go użyłam, gdy bardzo mi zmarzły ręce, były zaczerwienione. Ulga była natychmiastowa.
Jedynie jakie mam do niego ale, to nie lubię jak krem ma odkręcającą się zakrętkę.
Używam tego produktu od: 3 m-cy
Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
26 grudnia 2013, o 20:54
Używa produktu od: tydzień
w porządku
Dobrze wchłaniający się krem o niezwykle lekkiej konsystencji. Myślę, że dzięki temu jest idealny do używania w ciągu dnia (na noc wolę bardziej treściwe kremy) Dobrze radzi sobie z przesuszoną skórą rąk, ale niestety jest to krótkotrwały efekt - do kolejnego mycia rąk. Pięknie pachnie, mało kosztuje (w promocji 3,99)
Warto wypróbować !
Używam tego produktu od: kilku tygodni
Ilość zużytych opakowań: 1 pełne
produktów66