WIZAŻ logo

• 13 lipca 2026 o 13:31
    Kuracja Peptydowa Tonik do twarzy
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Użytkowanie produktu – rano i wieczorem po umyciu twarzy Barwa – przezroczysta Konsystencja – płynna Zapach – delikatny Opakowanie produktu – buteleczka z atomizerem Efekty – bardzo dobrze oczyszczona twarz Ogólna ocena produktu – Tonik dobrze oczyszcza skórę twarzy jak i szyi i dekoltu. A przy tym nie podrażnia. Nie czuć pieczenia ani ściągnięcia. Po jego zastosowaniu czuję że skóra jest zarazem odżywiona. Forma atomizera pozwala na jego rozpylenie bezpośrednio na skórę twarzy jak i zastosowanie tradycyjnie płatków kosmetycznych. Chwile muszę odczekać by produkt wchłonął się w skórę bym mogła zastosować kolejny etap pielęgnacji. Czy jestem zadowolona z zakupu i kupie ponownie? Tak
  • 12 lipca 2026 o 12:02
    Jest ok
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Wygodne i duże opakowanie to plus a dod tego bardzo wygodny atomizer. Rozpyla się bardzo dobrze i dozuje odpowiednią ilość. Bardzo fajnie nawilża skórę i nadaje jej miłego dotyku nie powodując uczucia pieczenia czy ściągania skóry. Fajnie nawilża i odświeża skórę. Dla mnie bardzo dobry produkt.
  • 26 czerwca 2026 o 14:09
    Tonik od Ziaja Med kuracja peptydowa antyoksydacyjna
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Tonik bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Po użyciu skóra była odświeżona, miękka i przyjemnie nawilżona, bez uczucia ściągnięcia. Dobrze przygotowywał cerę do kolejnych etapów pielęgnacji, a przy regularnym stosowaniu zauważyłam, że skóra wygląda bardziej promiennie i zdrowo. Po kilku tygodniach stosowania całego zestawu krem na dzien i noc, serum i tonik zauważyłam wyraźną poprawę kondycji skóry. Cera stała się bardziej nawilżona, gładsza i wyglądała na bardziej wypoczętą. Bardzo spodobało mi się to, że produkty dobrze ze sobą współpracują tonik odświeżał i przygotowywał skórę, serum zapewniało dodatkową pielęgnację, a krem z SPF ładnie domykał całą rutynę bez obciążania cery. Kolejny świetny produkt Ziaja med :)
    Zalety:
    • Cena, zapach
  • 13 czerwca 2026 o 18:10
    Świetny i bardzo wydajny tonik
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Tonik ma opakowanie 200 ml i czuję, że wystarczy naprawdę na długo, bo jest bardzo wydajny. Rozpylacz działa bez zarzutu, rozpylając mgiełkę produktu, który dość szybko się wchłania. Zawiera peptydy i pochodną witaminy C. Składniki te poprawiają stan skóry dojrzałej, suchej, skłonnej do wyraźnej utraty jędrności. Skóra jest nawilzona, miękka, gładka i gotowa na dalszą pielęgnację. Dla mnie dodatkowym atutem jest opakowanie w formie rozpylacza, co zdecydowanie ułatwia stosowanie kosmetyku, a jego nałożenie trwa dosłownie moment. Tonik nie uczula ani nie powoduje podrażnień, nie zapycha porów. Ma delikatny zapach, który nie drażni i szybko się ulatnia. Kosmetyk szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej czy tłustej warstwy. Na pewno do niego wrócę, chociaż z tą wydajnością to wystarczy mi na długo.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

szukaj