WIZAŻ logo
Kremy z filtrem do twarzy

Bioheal BOH Probioderm, Collagen Tone-Up Sun Cream SPF50 PA++++ Rozświetlająco-tonujący krem przeciwsłoneczny SPF50 PA++++

4,9 (105)

• 17 lipca 2026 o 9:06
    Jeden z lepszych filtrów jakich używałam
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Probioderm Collagen Tone-Up Sun Cream SPF50 PA++++ bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. To nie tylko krem z wysoką ochroną przeciwsłoneczną, ale również świetna baza pod makijaż. Ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i nie pozostawia tłustego filmu. Po aplikacji skóra wygląda na bardziej promienną i wyrównaną. Delikatny efekt tone-up subtelnie rozjaśnia cerę, dzięki czemu twarz sprawia wrażenie świeżej i wypoczętej, bez efektu ciężkiej, białej maski. Cera jest gładka, nawilżona i wygląda bardzo naturalnie. Krem dobrze współgra z makijażem – podkład rozprowadza się bez problemu, nic się nie roluje, a skóra przez cały dzień zachowuje komfort. Doceniam również wysoki filtr SPF50 PA++++, który zapewnia skuteczną ochronę przed promieniowaniem UV, dzięki czemu mogę mieć pewność, że moja skóra jest odpowiednio zabezpieczona każdego dnia. To produkt, który szczególnie polecam osobom z cerą normalną, suchą i mieszaną. Jeśli ktoś lubi efekt zdrowo rozświetlonej, wypoczętej skóry i szuka kremu z filtrem, który jednocześnie poprawia wygląd cery, zdecydowanie warto zwrócić na niego uwagę. Dla mnie to połączenie skutecznej ochrony przeciwsłonecznej z codzienną pielęgnacją i pięknym wykończeniem skóry.
  • 16 lipca 2026 o 10:55
    SPF to podstawa
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Collagen Tone-Up Sun Cream SPF50+ PA++++ Krem z wysoką ochroną przeciwsłoneczną. Ma lekkie właściwości rozświetlające i delikatnie wyrównuje koloryt skóry. Nie bieli i dobrze sprawdza się jako baza pod makijaż. Można reaplikowac w ciągu dnia, nie roluje się. Skóra jest doskonale zabezpieczona.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    16 lipca 2026 o 7:00
    Genialny !
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Idealnie rozprowadza się na twarzy i szybko wchłania! Krem również subtelnie wyrównuje koloryt i nadaje przepiękny glow! Zapach jest świeży i delikatny. Ponadto produkt świetnie nawilża i idealnie dogrywa się z makijażem. Wysoka ochrona przeciwsłoneczna połączona z pielęgnacją kolagenowa to strzał w 10!
  • 15 lipca 2026 o 20:35
    Idealna ochrona SPF i piękny efekt tone-up
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Ten krem SPF50 to mój nowy ulubieniec na cieplejsze dni. Łączy w sobie bardzo wysoka ochronę przeciwsłoneczną z efektem delikatnego wyrównania kolorytu skóry. Ma przyjemną, średnio gęstą konsystencję, która tatwo się rozprowadza i szybko wchtania, nie zostawiając tłustej warstwy ani białych smug. Zapach jest subtelny i niedrażniący. Skóra po aplikacji wygląda promiennie. zdrowo ijest lekko rozświetlona
  • 15 lipca 2026 o 1:07
    Niby ok, ale...
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem zamknięty jest w poręcznej tubce i dzięki temu aplikacja jest bardzo wygodna. Ma dodany lekki pigment, dość jasny i chłodny/neutralny, jakby porcelanowy - na szczęście nie żółty czy pomarańczowy, jak to czasem ma miejsce w innych SPFach. Stosowałam go przez 2 tygodnie w Hiszpanii w lato i nie opaliłam się, więc jeśli chodzi o ochronę przed słońcem, to działa odpowiednio. Wchłania się ok, skóra jest przyjemna po, lekko błyszcząca. Zazwyczaj tylko pudrowalam skórę potem, ale z kremem CC również współpracował. Natomiast mam małe uwagi co do tego, jak rozprowadza się ten pigment. Po nałożeniu kremu musiałam zazwyczaj podoklepywac go dość mocno, bo widać było lekkie smugi. Nieraz na skroniach było go widać, jeśli się spieszyłam. Nie powiedziałabym, że jakoś wyjątkowo ten pigment wyrównał koloryt cery, więc dla mnie jest osobiście zbędny. Potrafi się też odrobinkę zrolować przy potarciu twarzy, ale tutaj to równie dobrze może być moja wina.

szukaj