WIZAŻ logo
Szampony do włosów

Fale Loki Koki High Intense, Szampon nawilżający do włosów suchych i zniszczonych

4,6 (104)

allegro

• star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    15 czerwca 2026 o 13:20
    Dobre nawilżenie i miękkie włosy po myciu
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Szampon High Intense do włosów suchych i zniszczonych pozytywnie mnie zaskoczył. Już po kilku użyciach zauważyłam, że włosy są bardziej miękkie, mniej się puszą i łatwiej je rozczesać. Szampon ma przyjemną, kremową konsystencję i dobrze się pieni, dzięki czemu jest wydajny. Zapach jest delikatny i utrzymuje się na włosach jeszcze przez jakiś czas po umyciu. Opakowanie jest wygodne w użyciu i pozwala bez problemu dozować odpowiednią ilość produktu.
  • 14 czerwca 2026 o 16:31
    Delikatny szampon do codziennej pielęgnacji
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Szampon jest bardzo delikatny, dlatego moim zdaniem nie sprawdzi się jako produkt do mocnego oczyszczania włosów. Ma specyficzny zapach, który kojarzy mi się bardziej z mydłem — jest to oczywiście kwestia indywidualna. Zauważyłam, że słabiej się pieni, przez co przy moich włosach najlepiej sprawdza się mycie nim dwa razy, aby dokładnie je oczyścić. Myślę, że będzie to produkt odpowiedni dla osób, które szukają łagodnego szamponu do regularnego stosowania, ale osoby lubiące mocne oczyszczanie (tak jak ja) mogą nie być do końca zadowolone.
  • 8 czerwca 2026 o 3:51
    Włosy jak po kosmetykach z salonu fryzjerskiego
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Po kilku tygodniach stosowania serii FLK High Intense zauważyłam wyraźną poprawę kondycji włosów. Szampon dobrze oczyszcza skórę głowy i włosy, nie powodując ich przesuszenia. Włosy po umyciu są świeże, lekkie i bardziej miękkie w dotyku
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    8 czerwca 2026 o 1:08
    Szampon nawilżający
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Szczerze? Nie spodziewałam się, że drogeryjny szampon może aż tak zmienić kondycję moich włosów. Mam farbowany brąż, falowane włosy, które są suche, szorstkie i czasami trudne do rozczesania. Ten szampon już podczas mycia dał mi znać, że jest inny niż reszta – pieni się tak, jak trzeba, dobrze domywa, ale nie zostawia włosów "skrzypiących" i przesuszonych. Po wysuszeniu moje loki były miękkie, gładsze i - co mnie totalnie zaskoczyło - dużo łatwiej się rozczesywały. Widać, że ceramidy i ta cała Inca Inchi Lipactive® faktycznie działają, bo włosy są nawilżone, ale jednocześnie lekkie i pełne życia. Minus? Zapach jest dość specyficzny, taki trochę "fryzjerski" - nie każdemu przypadnie do gustu, ale przy takich efektach mogę to przeboleć!
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
    6 czerwca 2026 o 21:41
    nawilżenie bez przesuszenia
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Bałam się, że ten szampon przesusi moje rozjaśniane loki, ale FLK High Intense mile mnie zaskoczył już przy pierwszym myciu. Włosy są czyste, ale nie „skrzypiące", co przy mojej wrażliwej skórze głowy jest prawdziwym zbawieniem. Zauważyłam mniej puchu po wysuszeniu, choć szczerze przyznaję, że zapach jest dość intensywny i typowo salonowy. Dla mnie to solidna baza pod dalszą pielęgnację, która nie obciąża moich cienkich pasm. Na pewno zużyję opakowanie do końca, bo efekt nawilżenia jest odczuwalny od razu.

szukaj