Lekki krem pod oczy z kapsułkami, wzbogacony o kolagen i PDRN, poprawia elastyczność skóry, wygładza ją i rozjaśnia okolice oczu. Żeń-szeń w połączeniu z kofeiną skutecznie redukuje opuchnięcia i oznaki zmęczenia, przywracając spojrzeniu świeżość i blask. Szybko wchłaniająca się, delikatna konsystencja sprawia, że krem idealnie nadaje się do stosowania zarówno rano, jak i wieczorem.
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
25 czerwca 2026 o 5:19
Fenomenalny!
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Kupiłam jak wyszły na rynek, ale czekał w kolejce zanim zużyję inne kremy. Skusiło mnie małe zgrabne opakowanie "podróżne" gdyż postanowiłam go używać jako kremu do twarzy i pod oczy na weekendowe wyjazdy. I przepadłam! Jest fantastyczny - wygładza, rozjaśnia, zostawia skórę nieskazitelną, nie podrażnia oczu, nie zapycha, a wręcz goi drobne wypryski na policzkach. Uroczy, komfortowy i naprawdę skuteczny! Ostatnio zrobiłam zapasy na promce, gdyż cena regularna jest wysoka - ale wydajność i efekt wynagradzają wydatek. Spróbuję pełnowymiarowego kremu do twarzy, gdyż czuję że ta seria sobi mi dobrze ;)
20 czerwca 2026 o 19:27
Wypoczęta skóra wokół oczu
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem pod oczy ma delikatną, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i nie podrażnia wrażliwej okolicy oczu. Wchłania się stopniowo, pozostawiając uczucie nawilżenia i wygładzenia. Dobrze sprawdza się pod makijaż, ponieważ nie roluje się i pomaga utrzymać skórę pod oczami w dobrej kondycji przez cały dzień. Skóra wygląda na bardziej wypoczętą, a drobne linie wynikające z przesuszenia są mniej widoczne.
16 czerwca 2026 o 15:51
Spojrzenie pełne świeżości i nawilżenia
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam delikatną skórę wokół oczu, która łatwo ulega przesuszeniu i często wygląda na zmęczoną po intensywnym dniu. Lift-Up Skin Firming Capsule Eye Cream okazał się bardzo przyjemnym elementem mojej codziennej pielęgnacji. Krem ma lekką, kremową konsystencję z mikrokapsułkami, które podczas aplikacji delikatnie się rozpuszczają. Dzięki temu produkt łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy.
Już po kilku zastosowaniach zauważyłam, że skóra pod oczami jest lepiej nawilżona, bardziej miękka i wygląda na wypoczętą. Krem zapewnia komfort przez cały dzień, zmniejszając uczucie suchości i napięcia. Regularne stosowanie sprawiło, że okolica oczu wydaje się gładsza i bardziej napięta, a drobne linie są mniej widoczne. Dodatkowym atutem jest delikatny zapach, który nie podrażnia wrażliwej okolicy oczu, oraz wygodne opakowanie pozwalające na higieniczne dozowanie produktu.
To krem, który poleciłabym osobom poszukującym skutecznego nawilżenia i pielęgnacji skóry wokół oczu. Świetnie sprawdza się zarówno rano pod makijaż, jak i wieczorem jako element regenerującej pielęgnacji.
16 czerwca 2026 o 13:13
Krem kapsułkowy pod oczy
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem pod oczy dobrze nawilża delikatną skórę i sprawia, że wygląda ona na bardziej wygładzoną. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie obciąża okolic oczu. Przy regularnym stosowaniu skóra wydaje się bardziej napięta i wypoczęta. Jestem zadowolona z efektów i chętnie będę po niego sięgać ponownie.
16 czerwca 2026 o 13:01
Mały krok w pielęgnacji, wielka różnica dla spojrzenia
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Delikata ale bardzo treściwa pielęgnacja okolic oczu, która pomaga nadać spojrzeniu świeższy i bardziej wypoczęty wygląd. Idealny element poranny-wieczornego rytuału pielęgnacyjnego.
16 czerwca 2026 o 11:16
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
widocznie poprawia napięcie skóry pod oczami, bardzo polecam zakup produktu, kapsułki świetnie rozpływają się pod wpływem ciepła dłoni, poprawia jędrność skóry, rozświetla i eliminuje zmarszczki mimiczne, nadaje się zarówno dla młodej jak i dojrzałej cery, polecam produkt wszystkim znajomym
15 czerwca 2026 o 22:31
naprawdę dobrze nawilża!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Ten krem pod oczy to bardzo fajna, lekka opcja na co dzień, która wyróżnia się nietypową i super przyjemną konsystencją, bo mamy tu małe kuleczki kremu zatopione w lekkim żelu. Taka formuła sprawia, że kosmetyk jest jedwabisty, wchłania się w kilka chwil i nie zostawia żadnej lepkiej warstwy, więc w ogóle nie obciąża cienkiej skóry. Zamiast tego porządnie ją nawilża i zmiękcza, a przy regularnym stosowaniu daje efekt delikatnego ujędrnienia i wygładzenia, przez co spojrzenie wygląda na dużo świeższe i po prostu wypoczęte. Na ogromny plus zasługuje to, że produkt nie podrażnia wrażliwych oczu i rewelacyjnie dogaduje się z makijażem!
15 czerwca 2026 o 20:29
Przyjemny krem pod oczy na co dzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam skórę mieszaną, a okolice oczu są u mnie dość suche i podatne na pojawianie się drobnych zmarszczek mimicznych. Lift-Up Skin Firming Capsule Eye Cream stosowałam regularnie rano i wieczorem przez kilka tygodni. Krem ma lekką, przyjemną konsystencję, które łatwo rozpuszczają się podczas aplikacji. Dzięki temu produkt dobrze się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając lepkiej warstwy.
Już po kilku zastosowaniach zauważyłam lepsze nawilżenie skóry pod oczami oraz większy komfort przez cały dzień.
Okolica oka wygląda bardziej świeżo i promiennie, a drobne linie wynikające z przesuszenia stają się mniej widoczne.
Krem dobrze współpracuje z makijażem, nie roluje się i nie powoduje szczypania oczu.
Zapach jest bardzo delikatny i praktycznie niewyczuwalny😊
Opakowanie prezentuje się estetycznie i pozwala na wygodne dozowanie odpowiedniej ilości produktu🌸
Nie zauważyłam podrażnień ani reakcji alergicznych. To dobry krem dla osób szukających lekkiego, nawilżającego kosmetyku pod oczy z dodatkowym działaniem wygładzającym i ujędrniającym.
15 czerwca 2026 o 19:50
Najlepszy krem pod oczy, jaki ostatnio używałam
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam 36 lat i skórę pod oczami ze skłonnością do przesuszenia. Ten krem bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ma przyjemną, bogatą konsystencję, ale jednocześnie szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Świetnie nawilża delikatną skórę wokół oczu, dzięki czemu wygląda ona na bardziej wypoczętą i wygładzoną.
15 czerwca 2026 o 14:40
Genialny pod oczy!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem pod oczy Kimoco Beauty Lift Up Skin Boosting Capsule Eye Cream rewelacyjnie wpisał się w moją codzienną pielęgnację. Mam wymagającą i delikatną cerę naczynkową skłonną do podrażnień a ten kosmetyk okazał się dla mnie w stu procentach bezpieczny i bardzo łagodny. Forma lekkiego żelu w którym zawieszone są skoncentrowane kapsułki ujędrniające to absolutny strzał w dziesiątkę. Podczas nakładania kapsułki gładko i bezproblemowo rozpuszczają się na skórze dając natychmiastowy efekt głębokiego nawilżenia oraz przyjemnego odświeżenia i ukojenia strefy pod oczami. Produkt wchłania się niezwykle szybko i nie zostawia lepkiego ani tłustego filmu dzięki czemu idealnie nadaje się pod makijaż. Korektory wyglądają na nim doskonale nie rolują się i utrzymują świeżość przez wiele godzin. Zapach kosmetyku jest niezwykle delikatny i subtelny co bardzo uprzyjemnia aplikację. Opakowanie w formie poręcznego słoiczka pozwala na bezproblemowe i wygodne zużycie kremu do samego końca. Po kilku tygodniach regularnego stosowania zauważyłam że skóra wokół oczu jest wyraźnie bardziej napięta elastyczna i wygładzona a spojrzenie zyskało promienny i wypoczęty wygląd. Z czystym sumieniem polecam ten produkt każdemu kto szuka skutecznego i lekkiego ujędrnienia.
15 czerwca 2026 o 14:34
Delikatny krem pod oczy, który naprawdę poprawia komfort skóry
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cerę suchą, wrażliwą i skłonną do podrażnień, a okolica pod oczami szybko staje się u mnie przesuszona i wygląda na zmęczoną. Lift-Up Skin Firming Capsule Eye Cream okazał się bardzo przyjemnym elementem codziennej pielęgnacji i zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie.
Już od pierwszego użycia spodobała mi się jego lekka, kremowa konsystencja wzbogacona kapsułkami, które podczas aplikacji delikatnie się rozpuszczają. Krem łatwo rozprowadza się pod oczami, nie roluje się i szybko się wchłania, pozostawiając uczucie komfortu bez obciążenia. Dodatkowo ma subtelny, przyjemny zapach, który nie jest drażniący.
Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że skóra pod oczami stała się bardziej miękka, wygładzona i wyraźnie lepiej nawilżona. Okolica wyglądała na bardziej świeżą i wypoczętą, a drobne linie wynikające z przesuszenia były mniej widoczne. Krem dobrze współpracował również z makijażem — korektor wyglądał bardziej estetycznie i nie podkreślał suchych miejsc.
Duży plus za to, że produkt nie podrażnił moich wrażliwych okolic oczu i dawał przyjemne uczucie pielęgnacji. To krem, do którego chętnie wrócę i który mogę polecić osobom szukającym nawilżającego oraz komfortowego kremu pod oczy do codziennego stosowania.
15 czerwca 2026 o 13:49
Nowe odkrycie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem pod oczy z linii Lift Up Skin to moje nowe odkrycie! Mikrokapsułki rozpływają się na skórze jak marzenie, a okolica oczu już po kilku dniach wygląda wyraźnie bardziej wypoczęta i ujędrniona. Polecam każdej, kto szuka skutecznego wsparcia w walce z pierwszymi oznakami starzenia.
14 czerwca 2026 o 21:41
Idealnie nawilża
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem jest bardzo wydajny. Świetnie nawilża skórę i rozświetla okolicę oka. Zmniejsza drobne zmarszczki i wygładza. Zauważyłam też poprawę jędrności i napięcia skóry. Idealnie sprawdzi się do pielęgnacji anti aging, gdy zauważasz swoje pierwsze zmarszczki. Ładnie wygląda pod makijażem. Dla mnie super.
14 czerwca 2026 o 21:36
Lekki i komfortowy
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Bardzo przyjemny krem pod oczy, który dobrze sprawdził się w mojej codziennej pielęgnacji. Krem bardzo dobrze nawilża delikatną skórę wokół oczu, pozostawiając ją miękką, wygładzoną i przyjemnie odżywioną. Po regularnym stosowaniu zauważyłam, że okolica pod oczami wygląda na bardziej świeżą i wypoczętą. Produkt szybko się wchłania, nie roluje się pod makijażem i nie obciąża skóry. To świetny wybór dla osób, które szukają skutecznej pielęgnacji okolic oczu połączonej z komfortem codziennego stosowania.
14 czerwca 2026 o 21:17
Dobre nawilżenie okolic oczu
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam skórę pod oczami skłonną do przesuszenia, dlatego regularnie sięgam po kremy nawilżające. Ten krem ma lekką, przyjemną konsystencję z drobnymi kapsułkami, które łatwo rozprowadzają się na skórze. Szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy, dzięki czemu dobrze sprawdza się również pod makijaż. Po zastosowaniu skóra wokół oczu jest miękka, wygładzona i wygląda na bardziej wypoczętą. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę nawilżenia oraz większy komfort skóry. Krem nie podrażniał oczu ani nie powodował łzawienia. Opakowanie jest wygodne i higieniczne w użyciu. To dobry wybór dla osób szukających lekkiego kremu do codziennej pielęgnacji delikatnej okolicy oczu.
14 czerwca 2026 o 21:11
Świeże spojrzenie i świetne nawilżenie pod makijaż
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Moją zmorą są poranne opuchnięcia i zmęczone spojrzenie. Ten lekki krem pod oczy to u mnie totalny hit i świetne odkrycie! Ma mega przyjemną, delikatną konsystencję z małymi kapsułkami, które super rozpuszczają się pod palcami podczas wklepywania. Wchłania się dosłownie w moment i nie zostawia żadnej sztucznej, świecącej warstwy, czego osobiście bardzo nie lubię, bo zależy mi po prostu na super zdrowym i naturalnym wyglądzie. Rano od razu nakładam na niego korektor i kompletnie nic się nie roluje. Zapach jest ledwo wyczuwalny, co dla mnie jest na duży plus. Z moich odczuć wynika, że samo używanie to czysta przyjemność, krem fajnie relaksuje napiętą skórę i daje uczucie ulgi. Po kilku tygodniach widzę konkretne efekty, okolica oczu jest fajnie napięta, gładka i porządnie nawilżona, a opuchlizna z samego rana schodzi o wiele szybciej. Spojrzenie wygląda na wypoczęte, nawet jak mało śpię. Zdecydowanie zostaje w mojej kosmetyczce na dłużej!
Plusy:
lekka formuła, szybko się wchłania, genialny pod makijaż, widocznie zmniejsza opuchliznę, mocno nawilża, daje naturalne wykończenie bez świecenia, przyjemnie chłodzi, delikatny zapach
Od kiedy używasz produktutydzień
14 czerwca 2026 o 21:08
Świetne nawilżenie okolicy oczu
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Krem pod oczy ma lekką, jedwabistą konsystencję, dzięki czemu łatwo się rozprowadza i szybko wchłania. Po zastosowaniu skóra wokół oczu jest dobrze nawilżona, bardziej miękka i wygląda na wypoczętą. Przy regularnym stosowaniu zauważyłam poprawę elastyczności.Nie podrażnia oczu i dobrze współpracuje z makijażem. Wygodne opakowanie oraz delikatny zapach sprawiają, że codzienna aplikacja jest bardzo przyjemna. Produkt spełnił moje oczekiwania.
14 czerwca 2026 o 21:08
Delikatny krem pod oczy z efektem ujędrnienia
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Lift-Up Skin Firming Capsule Eye Cream to bardzo lekki i komfortowy krem pod oczy, który dobrze sprawdza się w codziennej pielęgnacji. Ma przyjemną konsystencję z mikrokapsułkami, które łatwo się rozprowadzają i szybko wchłaniają, nie pozostawiając tłustej ani lepkiej warstwy. Skóra pod oczami po aplikacji jest wyraźnie bardziej nawilżona i miękka, a przy regularnym stosowaniu wygląda na bardziej wygładzoną i wypoczętą. Krem nie podrażnia, co dla mnie jest dużym plusem w tak delikatnej okolicy. Dobrze współpracuje również z makijażem, nie roluje korektora i nie powoduje jego ważenia się w ciągu dnia. Efekt ujędrnienia jest subtelny, ale zauważalny przy systematycznym używaniu. To dobry wybór dla osób szukających lekkiego, codziennego kremu pod oczy z delikatnym działaniem pielęgnacyjnym.