WIZAŻ logo
Kremy pod oczy

Kimoco Beauty Lift-Up Skin Firming Capsule Eye Cream Lekki krem pod oczy z kapsułkami

5 (111)

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    25 czerwca 2026 o 5:19
    Fenomenalny!
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiłam jak wyszły na rynek, ale czekał w kolejce zanim zużyję inne kremy. Skusiło mnie małe zgrabne opakowanie "podróżne" gdyż postanowiłam go używać jako kremu do twarzy i pod oczy na weekendowe wyjazdy. I przepadłam! Jest fantastyczny - wygładza, rozjaśnia, zostawia skórę nieskazitelną, nie podrażnia oczu, nie zapycha, a wręcz goi drobne wypryski na policzkach. Uroczy, komfortowy i naprawdę skuteczny! Ostatnio zrobiłam zapasy na promce, gdyż cena regularna jest wysoka - ale wydajność i efekt wynagradzają wydatek. Spróbuję pełnowymiarowego kremu do twarzy, gdyż czuję że ta seria sobi mi dobrze ;)
  • 20 czerwca 2026 o 19:27
    Wypoczęta skóra wokół oczu
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem pod oczy ma delikatną, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i nie podrażnia wrażliwej okolicy oczu. Wchłania się stopniowo, pozostawiając uczucie nawilżenia i wygładzenia. Dobrze sprawdza się pod makijaż, ponieważ nie roluje się i pomaga utrzymać skórę pod oczami w dobrej kondycji przez cały dzień. Skóra wygląda na bardziej wypoczętą, a drobne linie wynikające z przesuszenia są mniej widoczne.
  • 16 czerwca 2026 o 15:51
    Spojrzenie pełne świeżości i nawilżenia
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam delikatną skórę wokół oczu, która łatwo ulega przesuszeniu i często wygląda na zmęczoną po intensywnym dniu. Lift-Up Skin Firming Capsule Eye Cream okazał się bardzo przyjemnym elementem mojej codziennej pielęgnacji. Krem ma lekką, kremową konsystencję z mikrokapsułkami, które podczas aplikacji delikatnie się rozpuszczają. Dzięki temu produkt łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustej warstwy. Już po kilku zastosowaniach zauważyłam, że skóra pod oczami jest lepiej nawilżona, bardziej miękka i wygląda na wypoczętą. Krem zapewnia komfort przez cały dzień, zmniejszając uczucie suchości i napięcia. Regularne stosowanie sprawiło, że okolica oczu wydaje się gładsza i bardziej napięta, a drobne linie są mniej widoczne. Dodatkowym atutem jest delikatny zapach, który nie podrażnia wrażliwej okolicy oczu, oraz wygodne opakowanie pozwalające na higieniczne dozowanie produktu. To krem, który poleciłabym osobom poszukującym skutecznego nawilżenia i pielęgnacji skóry wokół oczu. Świetnie sprawdza się zarówno rano pod makijaż, jak i wieczorem jako element regenerującej pielęgnacji.
  • 16 czerwca 2026 o 13:13
    Krem kapsułkowy pod oczy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Krem pod oczy dobrze nawilża delikatną skórę i sprawia, że wygląda ona na bardziej wygładzoną. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie obciąża okolic oczu. Przy regularnym stosowaniu skóra wydaje się bardziej napięta i wypoczęta. Jestem zadowolona z efektów i chętnie będę po niego sięgać ponownie.
  • 16 czerwca 2026 o 13:01
    Mały krok w pielęgnacji, wielka różnica dla spojrzenia
    Od kiedy używasz produktu2 tygodnie
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Delikata ale bardzo treściwa pielęgnacja okolic oczu, która pomaga nadać spojrzeniu świeższy i bardziej wypoczęty wygląd. Idealny element poranny-wieczornego rytuału pielęgnacyjnego.

szukaj