WIZAŻ logo
Kremy i mleczka do włosów

Redken Acidic Bonding Concentrate Hair Bandage Balm Balsam bez spłukiwania odbudowujący końcówki włosów

4,8 (106)
1 hit!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
  • 2 lipca 2026 o 19:27
    Świetny!
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Świetny jest! Polubiłam go chyba najbardziej z całego testowanego zestawu, na równi z termoochronnym sprayem. Podoba mi się w nim absolutnie wszystko - począwszy od wygodnego, zgrabnego opakowania (mały, plastikowy słoiczek), poprzez kremową, nietłustą konsystencję i przepiękny zapach, na boskim działaniu i niezwykłej wydajności skończywszy! To produkt bez spłukiwania - wystarczy nałożyć odrobinę na końcówki umytych włosów i voila - teraz wystarczy tylko wysuszyć włosy i gotowe, balsam już wie, gdzie ma zadziałać 😉 Świetnie chroni przed zniszczeniami, zabezpieczając końce włosów. Nawilża, zmiękcza, wygładza - włosy wyglądają o wiele lepiej i lepiej się układają, a przede wszystkim się NIE PUSZĄ! Balsam nie skleja i nie obciąża - za to też go kocham. No i jest mega wydajny - więc w tym przypadku cena jest do przeżycia. Bardzo polecam, zwłaszcza jeśli rozjaśniacie wlosy ❤️
  • 30 czerwca 2026 o 5:42
    super lekki, a daje efekt
    Liczba zużytych opakowańjedna próbka
    Od kiedy używasz produktupróbka
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Rewelacja! Ten balsam to ratunek dla zniszczonych włosów. Już po pierwszym użyciu pasma są niesamowicie gładkie, miękkie i błyszczące, jak po wyjściu z salonu. Świetnie scala końcówki, pięknie pachnie i co najważniejsze – w ogóle nie obciąża włosów. Mój nowy hit pielęgnacyjny, polecam!
  • 29 czerwca 2026 o 17:17
    Prawdziwy plaster na zniszczone końcowki
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam długie, rozjaśniane włosy, które są regularnie suszone i stylizowane, dlatego ich końcówki wymagają szczególnej pielęgnacji, zwłaszcza że zostały potraktowane zbyt mocnym rozjasniaczem. Redken Acidic Bonding Concentrate Hair Bandage Balm bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. Ma kremową konsystencję, co na początku troche mnie zaskoczyło, ale ten produkt wcale nie skleja włosów i nie pozostawia tłustego filmu. Po zastosowaniu włosy są wyraźnie gładsze, bardziej elastyczne i wyglądają na zdrowsze. Końcówki mniej się puszą, a białe rozdwojenia są niewidoczne, są też miękkie w dotyku i sprawiają wrażenie lepiej zabezpieczonych przed uszkodzeniami. Dodatkowym plusem jest przyjemny zapach, ktory uwielbiam oraz wydajność, niewielka ilość wystarcza na całe długości. To kosmetyk, który świetnie uzupełnia pielęgnację włosów zniszczonych zabiegami i pomaga utrzymać je w dobrej kondycji bez efektu obciążenia.Polecilam go już znajomej, ktora ma bardzo sztywne włosy i jest zachwycona.
  • 29 czerwca 2026 o 17:04
    Przyzwoity, ale są lepsze alternatywy
    Kupi ponownieNie wiem
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Mam cienkie, naturalne i ciemne włosy, które łatwo się obciążają, dlatego zwracam uwagę na produkty, które wygładzają włosy, ale nie pozostawiają ich ciężkich. Balsam ma lekką, kremową konsystencję i przyjemny zapach, dobrze rozprowadza się na włosach i nie sprawia problemów podczas aplikacji. Po użyciu włosy są bardziej miękkie, łatwiej się rozczesują i wyglądają na gładsze, jednak efekt nie był na tyle wyraźny, żebym sięgnęła po niego ponownie. Opakowanie jest wygodne i estetyczne. To poprawny produkt do codziennej pielęgnacji, ale w tej półce cenowej spodziewałam się bardziej spektakularnych rezultatów.
  • 29 czerwca 2026 o 10:40
    dobry produkt, ale bez efektu wow
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Balsam Redken ABC Hair Bandage stosuję głównie na końcówki i muszę przyznać, że daje bardzo przyjemny, choć nieco subtelniejszy efekt niż typowa odżywka z tej serii. Ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza i nie obciąża włosów, nawet przy regularnym stosowaniu. Wystarczy naprawdę niewielka ilość, co sprawia, że produkt jest dość wydajny. Jeśli chodzi o działanie, efekt wygładzenia i „scalenia” końcówek jest zauważalny, ale bardziej delikatny niż spektakularny. Włosy są gładsze w dotyku i wyglądają na trochę bardziej uporządkowane, szczególnie na końcach, które zwykle są najbardziej suche. Nie jest to jednak mocno obciążająca kuracja -raczej lekkie wsparcie w codziennej pielęgnacji. Dużym plusem jest zapach - naprawdę przyjemny, kosmetyczny i długo utrzymujący się na włosach, co sprawia, że używanie go jest po prostu miłe. Podsumowując, to dobry produkt do codziennego zabezpieczania końcówek: daje subtelny efekt wygładzenia, ładnie pachnie i sprawdza się jako uzupełnienie pielęgnacji, choć nie jest to bardzo intensywna kuracja naprawcza.

szukaj