Podkład rozświetlający Wonder Match Lumi All Day Glow daje efekt świeżej, wypoczętej i naturalnie rozświetlonej skóry, która wygląda jak po najlepszym skin care day. Lekka formuła podkładu wyrównuje koloryt, dodaje glow i sprawia, że cera przez cały dzień wygląda promiennie i świeżo.
Podkład roświetlający Wonder Match Lumi All Day to nowa odsłona kultowego podkładu Wonder Match Lumi, stworzony dla tych, które lubią efekt świeżej, świetlistej cery, ale chcą, żeby makijaż wyglądał naturalnie i lekko. Formuła pięknie łączy się z cerą, wyrównuje koloryt i dodaje skórze miękkiego glow, które wygląda bardziej jak dobrze wypielęgnowana skóra niż klasyczne rozświetlenie.
Lekka konsystencja zapewnia efekt second skin i pozwala budować krycie od lekkiego do średniego. Dzięki temu podkład dopasowuje się do różnych potrzeb skóry i różnych typów makijażu, a cera wygląda na bardziej jednolitą, wypoczętą i optycznie wygładzoną. Całość zachowuje świeży, nowoczesny charakter przez wiele godzin.
To jednak więcej niż klasyczny glow foundation. Podkład został wzbogacony o składniki aktywne, które wspierają wygląd i kondycję skóry podczas noszenia makijażu. Dzięki nim pomaga utrzymać odpowiedni poziom nawilżenia, ujednolica koloryt cery, sprawiając, że staje się bardziej wypoczęta i zyskuje naturalny blask.
Wonder Match Lumi All Day to glow, które wygląda świeżo, nowocześnie i naprawdę dobrze na skórze przez cały dzień.
• delikatne krycie
• długotrwały efekt
• efekt glow
• możliwość stopniowania krycia
• niacynamid
• phyto PDRN
KLUCZOWE SKŁADNIKI AKTYWNE
• PDRN – wspiera procesy regeneracyjne skóry i poprawę jej elastyczności. Wpływa na lepszą kondycję cery i redukuje oznaki zmęczenia.
• Niacynamid – wyrównuje koloryt, skóry ogranicza widoczność przebarwień i wspiera regulację wydzielania sebum.
• Kwas hialuronowy – silnie wiąże wodę w naskórku i pomaga utrzymać długotrwałe nawilżenie. Zwiększa elastyczność skóry, wygładza cerę i nadaje jej miękkość.
• Peptydy – wspierają elastyczność skóry, poprawiają jej napięcie i redukują widoczność drobnych zmarszczek.
BENEFIT
• Efekt naturalnie promiennej skóry
• Lekkie do średniego krycie
• Wizualne wygładzenie nierówności
• Ujednolicony koloryt cery
• Efekt plumped i radiant skin
• Skóra lepiej nawilżona i bardziej sprężysta
• Naturalne wykończenie z subtelnym glow
• Lekka formuła typu second skin
• Świeży wygląd makijażu przez cały dzień
• Pielęgnujące składniki aktywne
• Wegańska formuła
11 sierpnia 2026 o 7:24
Najlepszy podkład ever
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Szukałam lekkiego podkładu na lato, bo moje wszystkie były zdecydowanie zbyt ciężkie. Weszłam do rossmanna i długo nie myśląc postanowiłam skusić się właśnie na ten podkład. Dużo o nim słyszałam, że to właśnie lżejsza wersja tej wersji z czarną zakrętką. Moje pierwsze użycie go było jak ,,wow". Przyzwyczajona do ciężkich podkładów poczułam, że to naprawdę to. Podkład ma bardzo lekką ale wartościową formułę, prawie w ogóle nie czuć go na skórze i jest bardzo trwały. Cena też jest bardzo ok, choć to zależy jak dla kogo. Uważam, że to najlepszy podkład jaki miałam.
3 sierpnia 2026 o 21:40
Podkład
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
To jeden z moich ulubionych podkładów od Eveline! Zachwyca pięknym, rozświetlonym wykończeniem i sprawia, że skóra wygląda zdrowo, świeżo oraz promiennie. Ma lekką, komfortową konsystencję, łatwo się rozprowadza i bardzo dobrze stapia ze skórą. Podkład wyrównuje koloryt, delikatnie kryje niedoskonałości i pozwala uzyskać naturalny efekt bez uczucia ciężkości. Uwielbiam go za to, że cera wygląda na bardziej wypoczętą i pełną blasku, a makijaż przez cały dzień prezentuje się bardzo estetycznie
1 sierpnia 2026 o 14:14
Efekt zdrowej i promiennej cery
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
To bardzo udany podkład dla osób, które lubią naturalne, rozświetlające wykończenie. Ma lekką, przyjemną konsystencję, łatwo się rozprowadza i dobrze stapia ze skórą, nie tworząc efektu maski. Zapewnia średnie krycie, które można stopniować, a cera wygląda świeżo i promiennie przez wiele godzin. Dodatkowym plusem jest wygodne opakowanie z pompką oraz komfort noszenia – podkład nie obciąża skóry. Świetnie sprawdzi się na co dzień i z pewnością chętnie do niego wrócę. ✨
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
31 lipca 2026 o 9:58
Fajne i naturalne wykończenie
Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczona tym podkładem ponieważ już od pierwszego użycia bardzo spodobała mi się jego konsystencja. Jest lekka kremowa i przyjemnie sunie po skórze dzięki czemu aplikacja jest szybka i bezproblemowa. Dobrze rozprowadza się zarówno gąbeczką jak i pędzlem oraz nie tworzy smug ani plam. Na twarzy wygląda bardzo świeżo i naturalnie a przy tym pięknie rozświetla cerę dając efekt zdrowej i wypoczętej skóry. Nie wygląda ciężko ani nie daje efektu maski co dla mnie jest ogromnym plusem zwłaszcza na co dzień. Bardzo podoba mi się również to że krycie można bez problemu stopniować. Jedna cienka warstwa delikatnie wyrównuje koloryt i wygląda bardzo naturalnie natomiast dołożenie kolejnej warstwy pozwala lepiej zakryć zaczerwienienia i drobne niedoskonałości bez uczucia ciężkości. Dodatkowym atutem jest zapach który jest naprawdę bardzo przyjemny delikatny i sprawia że aplikacja jest jeszcze bardziej komfortowa. Niestety nie jest to podkład dla osób które oczekują bardzo długiej trwałości ponieważ dość szybko się wyciera szczególnie w miejscach gdzie twarz ma kontakt z ubraniem lub gdy często jej dotykamy. Po kilku godzinach widać że wymaga poprawek i nie utrzymuje się w idealnym stanie przez cały dzień. Mimo tego uważam że do codziennego makijażu sprawdza się bardzo dobrze ponieważ wygląda niezwykle ładnie na skórze daje promienny naturalny efekt i jest bardzo komfortowy w noszeniu. Jeśli ktoś szuka podkładu który podkreśli naturalne piękno cery i zapewni świeży wygląd to zdecydowanie warto go wypróbować.
15 lipca 2026 o 18:25
Rozświetla i wygląda bardzo naturalnie na skórze.
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Eveline umie w podkłady, trzeba im to przyznać 😉 Ta wersja Wonder Match również im się udała i uwielbiam jej używać - wygląda fantastycznie na mojej suchej skórze, dając mi piękny, satynowy efekt, fajne krycie i jednocześnie pozostając niewidocznym na twarzy.
Kolory są naturalne i neutralne - bez różowych czy nadmiernie żółtych tonów, co bardzo doceniam - jestem posiadaczką ciemniejszej i raczej ciepłej karnacji, dlatego unikam podkładów w chłodnych tonacjach jak ognia!
Tutaj przypadł mi do gustu najciemniejszy odcień z gamy, jest piękny i momentalnie wtapia się w skórę.
Sam podkład ma lekką i aksamitną konsystencję - aplikacja jest bajecznie prosta, używam zazwyczaj do tego celu gąbeczki typu Beauty Blender lub pędzla, ale nawet palcami dacie radę go nałożyć - to bardzo wdzięczny w nakładaniu produkt 😉
Krycie można stopniować - od lekkiego w kierunku średniego, w przypadku większych niedoskonałości lepiej wspomóc się korektorem, ale nie mam o to pretensji - wszak to podkład rozświetlający i to jest jego główne zadanie, z którego zresztą wywiązuje się wzorowo 😉
Wygląda na twarzy naprawdę wspaniale - glow jest subtelny, cera wygląda zdrowo i promiennie, a co ważne - makijaż jest trwały nawet w wysokich temperaturach - ten podkład przetrwał (oczywiście przypudrowany i zabezpieczony dodatkowo fixerem) ostatnie afrykańskie upały, które przeszły nad Polską. I wcale nie żartuję 😉
Pisałam już, że lubi się z pozostałą kolorówką, pielęgnacją, że nie zapycha i nie uczula? No więc piszę - jest pod tym względem świetny i pracuje się z nim naprawdę wspaniale.
Wspomnę jeszcze o opakowaniu - solidna szklana buteleczka z porządną pompką - cudo!
Ogólnie rzecz biorąc - to kolejny świetny podkład od Eveline. Pięknie rozświetla (a przecież brokatu czy drobinek w nim brak!), jest leciutki, kryje co potrzeba, wygląda naturalnie, jest trwały i nie zapycha, nie wysusza skóry, kosztuje niewiele… generalnie makijaż uzyskany nim prezentuje się tak, jak makijaż wykonany podkładem o wiele droższym (np. rozświetlającym YSL). Tyle, że Evelinka jest taniutka, więc… po co przepłacać? 😉
Polecam serdecznie - warto spróbować! ❤️
13 lipca 2026 o 1:35
…
Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Bardzo fajny miałam już kilka razy i super wygląda na twarzy
Podkład był bardzo ładny i naprawdę super się trzymał na twarzy był on mocny a na tym mi zależało
8 lipca 2026 o 8:48
Świetne nawilżające podkłady
Liczba zużytych opakowańkilka próbek
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
Podkład Eveline Cosmetics Wonder Match to jeden z ciekawszych produktów drogeryjnych, który pozytywnie zaskakuje jakością w stosunku do ceny. Ma lekką, przyjemną konsystencję, dzięki czemu łatwo rozprowadza się na skórze i dobrze stapia się z cerą, nie tworząc efektu maski. Krycie można stopniować – od średniego do mocniejszego – dlatego sprawdzi się zarówno na co dzień, jak i na większe wyjścia.
Największym atutem podkładu jest jego naturalne, satynowe wykończenie. Skóra wygląda świeżo, gładko i promiennie, a makijaż utrzymuje się przez wiele godzin. Dodatkowo formuła wzbogacona o składniki pielęgnujące pomaga zachować komfort noszenia i nie przesusza cery.
8 lipca 2026 o 8:48
Świetne nawilżające podkłady
Liczba zużytych opakowańkilka próbek
Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
8 lipca 2026 o 8:34
Podkład idealny na lata nie tylko na lato
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Pokochałam ten podkład od pierwszego użycia. Zgrał się on idealnie z moją skórą i zostawił tak piękne krycie i glow na mojej twarzy. Jest to podkład dobrze kryjący, ale nie jest ciężki i nie pozostawia tzw maski na twarzy. Noszę go przez cały dzień i nie czuję ciężkości mojego makijażu. Jest to produkt taki jaki lubię najbardziej. Nie posiada on drażniącego zapachu oraz ma ładne i porządne opakowanie. Bardzo mocno polecam każdemu kto jeszcze nie testował tego podkładu!
7 lipca 2026 o 21:52
Lekki i przyjemny
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cerę mieszaną, więc zawsze zwracam uwagę na to, jak podkład zachowuje się w strefie T i czy nie obciąża bardziej suchych partii twarzy. Podkład ma lekką, przyjemną konsystencję, łatwo się rozprowadza "stapiając" się ze skórą i dając naturalny efekt. Ładnie wyrównuje koloryt, a przy tym nie robi efektu maski czy ciężkości. Skóra wygląda świeżo i promiennie, ale bez nadmiernego błysku. Rozświetlenie jest subtelne i nie sprawia, że twarz wygląda na przetłuszczoną. Podkład dobrze trzyma się przez cały dzień, nie waży się i ładnie współpracuje z innymi kosmetykami. Opakowanie z pompką jest wygodne, produkt jest wydajny i przyjemny w aplikacji.
7 lipca 2026 o 16:33
To był hit już od pierwszego użycia!
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
To zdecydowanie mój ulubiony produkt spośród wszystkich, które testowałam. Podkład ma bardzo lekką formułę, dzięki czemu jest praktycznie niewyczuwalny na twarzy. Świetnie wyrównuje koloryt skóry, co szczególnie doceniłam, ponieważ mam przebarwienia po trądziku. Efekt jest świeży, naturalny i zdrowo wygląda przez cały dzień. Testowałam go podczas wysokich temperatur i sprawdził się naprawdę bardzo dobrze. Często używam go również jako pierwszej, lekkiej warstwy pod bardziej kryjący podkład i taki sposób aplikacji również bardzo mi odpowiada. Otrzymałam kilka odcieni, więc jednym podzieliłam się z mamą, która również była z niego bardzo zadowolona. Jedynym drobnym minusem był odcień, który minimalnie odznaczał się przy żuchwie, ale nie było to szczególnie widoczne. Zdecydowanie kupię go ponownie.
Od kiedy używasz produktutydzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cerę, która potrzebuje nawilżenia i zdrowego blasku, a ten podkład to czysta rewelacja. Ma lekką, kremową konsystencję, która genialnie stapia się ze skórą. Daje piękne, świetliste wykończenie i efekt "glow", ale bez chamskiego wyświecania. Krycie ma zaskakująco dobre jak na produkt rozświetlający – ładnie wyrównuje koloryt i zakrywa to, co trzeba.Nie wysusza, nie podkreśla skórek i nosi się super komfortowo przez cały dzień. W połączeniu z różowym pudrem Blurr Me tworzy duet idealny – cera wygląda jak z Photoshopu. Opakowanie z pompką jest mega wygodne i eleganckie.
6 lipca 2026 o 7:52
Świeże, promienne wykończenie bez efektu maski
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Mam cerę mieszaną, która potrzebuje lekkiego krycia, wyrównania kolorytu i zdrowego blasku, bez obciążania skóry. Wonder Match Lumi All Day Glow Foundation bardzo dobrze spełnił te oczekiwania, ma przyjemną, kremową konsystencję, łatwo się rozprowadza i daje efekt naturalnie promiennej cery. Podkład nie tworzy ciężkiej warstwy, nie wygląda sucho i nie podkreśla nadmiernie suchych miejsc, a jednocześnie ładnie wyrównuje koloryt. Bardzo podoba mi się jego świeże wykończenie, które sprawia, że skóra wygląda na wypoczętą i zadbaną przez wiele godzin. Pięknie pachnie. Opakowanie jest estetyczne i praktyczne, a sam produkt sprawdza się świetnie w codziennym makijażu. To dobry wybór dla osób, które lubią efekt „glow”, ale w eleganckiej, niewymuszonej wersji.
6 lipca 2026 o 6:31
Naturalny blask przez cały dzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Podkład ma lekką formułę, dobrze wyrównuje koloryt skóry i nadaje jej zdrowy, promienny wygląd. Łatwo się rozprowadza, nie tworzy efektu maski i długo utrzymuje się na twarzy. Cera wygląda świeżo i naturalnie.
5 lipca 2026 o 22:51
Ewelina kosmetyczna podkład
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Uważam że testowane kosmetyki nadają się zarówno na makijaż dzienny jak i wieczorowy. Tusz do rzęs totalnie skradł moje serce tak samo jak podkład który jest lekki, niewyczuwalny na skórze ale za to super rozświetla i ma super krycie. Cień do powiek super się sprawdza jak doświetlacz, a pudry mają ekstra teksturę i naprawdę dobrze kończą makijaż i podbijają jego trwałość.
5 lipca 2026 o 22:49
Mega rozświetlenie idealne efekty jestem zadowolona
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Wonder Match Lumi All Day Glow Foundation (KWC) to podkład, który został stworzony z myślą o efekcie zdrowej, świetlistej i naturalnie wyglądającej skóry. Już od pierwszego użycia widać, że jest to produkt nastawiony bardziej na „glow” niż na mocne krycie, co sprawia, że szczególnie dobrze sprawdza się w codziennym makijażu.
Konsystencja podkładu jest lekka, kremowa i bardzo komfortowa w aplikacji. Produkt łatwo się rozprowadza zarówno gąbeczką, jak i pędzlem, nie tworzy smug i dobrze stapia się ze skórą. Efekt po nałożeniu jest bardzo naturalny – cera wygląda świeżo, promiennie i zdrowo, bez efektu maski czy ciężkości. To jeden z tych podkładów, które „znikają” na skórze, jednocześnie wyrównując jej koloryt.
Krycie można określić jako lekkie do średniego, z możliwością budowania. Jedna warstwa daje subtelne wyrównanie kolorytu, natomiast druga pozwala zakryć drobne niedoskonałości czy zaczerwienienia. Nie jest to jednak podkład przeznaczony do bardzo mocnego krycia – jego głównym zadaniem jest rozświetlenie i ujednolicenie skóry.
Największą zaletą Lumi All Day Glow Foundation jest efekt „glow skin”. Skóra wygląda na wypoczętą, nawilżoną i pełną blasku, ale bez przesadnego błyszczenia. Podkład nie daje tłustego wykończenia, lecz naturalny, zdrowy połysk, który szczególnie dobrze wygląda w świetle dziennym. Dzięki temu świetnie sprawdza się u osób, które chcą uniknąć ciężkiego, matowego makijażu.
Trwałość produktu jest na dobrym poziomie – podkład utrzymuje się na skórze przez wiele godzin, choć przy cerze mieszanej i tłustej może wymagać delikatnego przypudrowania w strefie T w ciągu dnia. Nie warzy się i nie podkreśla suchych skórek, pod warunkiem odpowiedniego przygotowania skóry przed aplikacją.
Dużym plusem jest komfort noszenia. Podkład jest lekki, nie zapycha porów i nie obciąża skóry, dzięki czemu sprawdzi się również przy codziennym, długim noszeniu. Dobrze współpracuje z korektorami i innymi produktami kolorowymi, nie powodując ich rolowania ani nierówności.
Do drobnych minusów można zaliczyć to, że przy bardzo tłustej cerze efekt glow może po kilku godzinach przejść w delikatne świecenie, co wymaga poprawek pudrem. Osoby oczekujące bardzo mocnego krycia mogą również uznać go za zbyt lekki.
Podsumowując, Wonder Match Lumi All Day Glow Foundation to świetny wybór dla osób, które lubią naturalny, świeży i promienny efekt skóry. Jest lekki, wygodny w noszeniu i bardzo estetycznie wygląda na twarzy. To podkład idealny na co dzień, szczególnie dla osób ceniących zdrowy wygląd cery zamiast pełnego, ciężkiego krycia.
5 lipca 2026 o 22:00
Promienna cera i naturalny efekt przez cały dzień
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
To podkład stworzony z myślą o osobach, które chcą uzyskać efekt zdrowej, promiennej cery bez rezygnowania z trwałości makijażu. Jego lekka, komfortowa formuła dobrze rozprowadza się na skórze, zapewniając równomierne krycie i naturalnie wyglądające wykończenie.
Podkład skutecznie wyrównuje koloryt skóry, maskując drobne niedoskonałości i zaczerwienienia, jednocześnie pozostawiając cerę świeżą i pełną blasku. Rozświetlające wykończenie nie daje efektu nadmiernego błyszczenia - skóra wygląda zdrowo, promiennie i wypoczęcie.
Formuła dobrze stapia się z cerą i pozwala stopniować poziom krycia bez tworzenia efektu maski. Produkt nie obciąża skóry, nie podkreśla suchych miejsc i dobrze współpracuje z innymi kosmetykami do makijażu, takimi jak korektor, puder czy bronzer.
Na uwagę zasługuje również trwałość. Podkład utrzymuje estetyczny wygląd przez wiele godzin, zachowując świeżość i komfort noszenia. Nie ściera się nierównomiernie i nie osadza w drobnych liniach, dzięki czemu makijaż prezentuje się naturalnie przez cały dzień.
Podsumowując, to świetna propozycja dla osób, które cenią efekt rozświetlonej, zdrowo wyglądającej cery oraz wygodę noszenia. Łączy naturalne wykończenie z dobrym kryciem i trwałością, dlatego sprawdzi się zarówno w codziennym makijażu, jak i podczas wyjątkowych okazji.
5 lipca 2026 o 21:49
Skóra jak po dobrym śnie - najlepszy podkład jaki miałam
Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
Opakowanie jest eleganckie, nowoczesne, szklane, z solidną pompką, która dozuje idealną ilość produktu. Całość wygląda czysto, profesjonalnie i jest na tyle poręczna, że bez problemu mieści się w kosmetyczce.
Sam podkład zachwycił mnie od pierwszego użycia. Ma kremowo‑płynną konsystencję, która cudownie wtapia się w skórę, jakby była jej naturalnym przedłużeniem. Nie tworzy maski, nie odcina się, nie podkreśla suchych miejsc. Znika w cerze tak miękko, że trudno powiedzieć, gdzie kończy się produkt, a zaczyna skóra. Efekt jest satynowy, wypoczęty, pełen życia, taki „healthy glow”, który wygląda jak skóra po dobrym śnie. Daje zdrowy, miękki blask, który dodaje twarzy świeżości.
Krycie jest średnie, ale można je budować. Jedna warstwa wyrównuje koloryt, druga dodaje odrobinę więcej perfekcji, a mimo to całość nadal wygląda lekko i naturalnie. Podkład pięknie współpracuje z cerą przez cały dzień: nie warzy się, nie ciemnieje, nie zbiera się w liniach mimicznych. Twarz wygląda świeżo od rana do wieczora.
Lumi All Day Glow daje efekt satynowej, zdrowej cery, która wygląda jak naturalny blask. Jeszcze nigdy wcześniej nie czułam się tak naturalnie pięknie w podkładzie. Zdecydowanie to mój numer 1 i must have a makijażu!