Kozłowski, Pędzel do eyelinera EB 504
2 HIT!
38 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiBardzo delikatny i precyzyjny, czyste włosie kuny (włosie naturalne najwyższej jakości) umożliwia dokładne narysowanie kreski.
Cechy produktu
5 /5
15 kwietnia 2018, o 17:13
Wykorzystała: kilka opakowań
Trwałość i precyzja
Używałam rozmiarów 1 i 0. Oba pędzle oceniam bardzo wysoko - najlepsze pędzle do eyelinera, z którymi kiedykolwiek pracowałam, a ozdabiam powieki kreskami od ponad dziesięciu lat.
ZALETY: - pędzel jest niesamowicie precyzyjny (można nim namalować naprawdę cieniutką kreskę - ale i grubsza nie stanowi problemu),
- ma elastyczne, miękkie włosie (wszystkie zawijasy wychodzą wzorowo, można uzyskać absolutnie dowolny kształt),
- jest trwały (nie rozczapierza się, nie gubi włosia),
- bardzo niska cena (w granicach 10 zł za sztukę).
WADY: wymaga wprawnej ręki i zdecydowanych ruchów (dla mnie nie stanowi to przeszkody, ale znam osoby, którym nie odpowiada taki styl malowania).
5 /5 HIT!
21 kwietnia 2015, o 23:49
MEGA PRECYZYJNY
Kupiłam 2 sztuki, są boskie.
Mega cienkie, mega precyzyjne.
Największą zaletą jest cena, bardzo taniutki pędzel.
Polecam każdemu, zdecydowanie warto.
Posiadam już 7 lat i bardzo często używam, nie stracił swojego kształtu.
Używam tego produktu od: 7 lat
Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki
1 stycznia 2015, o 22:02
Używa produktu od: nie określono
Wolę inne do eyelinera
Mam pędzel w rozmiarze 1.
PLUSY:
- brak
MINUSY:
- włosie szybko się rozczapierza
- włosie jest zbyt miękkie, giętkie ; bardzo trudno narysować tym pędzelkiem równą, ładną, precyzyjną kreskę na górnej powiece
Używam tego produktu od: tygodnia
Ilość zużytych opakowań: jedna sztuka
2 /5
14 listopada 2014, o 12:35
Używa produktu od: rok lub dłużej
Pędzel niestety okazał się bublem. Mam tutaj na myśli pędzel numer EB 504 (1). Pędzel całkiem dobrze się sprawował podczas użytkowania, ale po kilkunastu myciach się rozwarstwił i teraz zrobienie nim kreski jest praktycznie niemożliwe. W zasadzie mogę powiedzieć, że służył mi zaledwie półtora miesiąca i padł...
Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca
Ilość zużytych opakowań: 1 pędzel
11 listopada 2014, o 20:46
Używa produktu od: rok lub dłużej
To jakaś pomyłka, a nie pędzel!
Pędzel EB 504 to mój pierwszy (i raczej ostatni) pędzel marki Kozłowski. W życiu nie miałam gorszego pędzelka - w zasadzie to nie wiem, co mam z nim począć. Do niczego się nie nadaje.
Nie jestem zapaloną fanką kresek eyelinerem, ale oczywiście robię sobie i takie makijaże, w których kreska się pojawia. Pędzel do rysowania kresek trzeba więc mieć - wiadomo. Czaiłam się na pędzel Zoeva, niestety w danym momencie nie było go w drogerii, w której robiłam zakupy. Poszperałam, obadałam Internety i stwierdziłam, że ten Kozłowski to na pewno będzie fajny - cienki, zgrabny, tani no i jeszcze kuna. Kunę warto mieć. Niestety, pędzelek nie nadaje się do żadnych makijażowych czynności. Jego największe wady to długi trzonek, rozcapierzone włosie i szybkie niszczenie w trakcie kąpieli.
MINUSY:
- długi trzonek, który jest strasznie nieporęczny. Nie wiem jak zwinnym trzeba być, żeby stanąć wystarczająco blisko lustra, w celu namalowania kreski i jednocześnie nie walić trzonkiem pędzla w lustro;
- bardzo dziwne włosie, które do rysowania kresek eyelinerem jest za mało zbite, zbyt giętkie;
- włosie w trakcie mycia strasznie się rozcapierza, pędzelek wygląda fatalnie z tymi sterczącymi na bok włoskami, które uniemożliwiają zrobienie kreski linerem w żelu.
PLUSY:
+ na plus można zaliczyć chyba tylko cenę, chociaż i tak nie do końca. Pędzel będzie leżał nieużywany, wolałabym te 10 zł dołożyć do lepszego pędzla.
Podsumowując - szczerze nie polecam. Naprawdę szkoda tych nawet 10 zł na pędzel, którym nie da się namalować ładnej, równej kreski. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Używam tego produktu od: 3 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 1 pędzelek
16 marca 2013, o 23:38
Używa produktu od: nie określono
Nie polecam
Jako, że jestem uzależniona od robienia kresek, skuszona pozytywną opinią jednej z guru urodowych na YT i zachęcona ceną kupiłam pędzelek w rozmiarze 0. Niestety, muszę się zgodzić z negatywnymi opiniami:
- pędzelek ma o wiele za długi trzonek, więc nie widać dokładnie co się robi (ewentualnie ryzykujemy obicie się o lusterko i zniszczenie kreski).
- włoski się rozczapirzają mimo delikatnego traktowania. Pędzel czyszczę po każdym użyciu i bardzo o niego dbam, ale wygląda na nieźle "zużyty".
- po ok 2 miesiącach odpadła mi skówka mimo, że zawsze suszę go na leżąco, a pędzle z Sephory mam już chyba z 10 lat w idealnym stanie
Ogólnie nie polecam mimo niskiej ceny, bo to zmarnowane pieniądze.
28 listopada 2012, o 12:55
Używa produktu od: miesiąc
daje polowe gwiazdki bo nie mozna dac 0
Okropnosc!! Mam pedzle maestro i hakuro sa o niebo lepsze, niestety te pedzle maja za twarde wlosie ktore rysuje powieke, tzn przy aplikacji eyelinera. rozwarstwia sie, nigdy wiecej nie kupie.
Używam tego produktu od: miesiaca
Ilość zużytych opakowań: 1 zlamane w afekcie
5 /5 HIT!
14 lipca 2012, o 09:20
Używa produktu od: rok lub dłużej
Malowanie nim to sama przyjemność;)
Pędzel ten dostępny jest w dwóch rozmiarach 0 i 1. Ja mam 0 czyli wersję z cieńszym i krótszym włosim.
Jest to tak na prawdę mój trzeci pędzel do eyelinera (pierwszy to LancrOne - tragedia, drugi to Inglot 17TL(ścięty do brwi;P - malował od razu za grubą kreskę). Ten jest jak marzenie.
Kreski malowane tym pędzlem są grubości igły. Oczywiście dociskając pędzel do powieki mamy grubszą kreskę, ewentualnie można ja jeszcze poprawić ;P
Pędzelek po praniu nie rozciapierza się! Za co ma u mnie duży plus.
Trzonek i skuwka są bardzo solidnie wykonane, przez co wygląda na drogi;)
Cen w stosunku do jakości- śmiech;)
Zakup tego pędzla to na prawdę dobry interes. Polecam wszystkim;)
Używam tego produktu od: 1 tygodnia.
Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
produktów106