Podkłady

BOURJOIS Paris 123 Perfect podkład 30 ml dla kobiet 55 Dark Beige
Bourjois 123 Perfect 52 Vanilla
Bourjois 123 Perfect Podkład 52 Vanilla
Bourjois 123 Perfect

Nasi użytkownicy zostawili 980 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 20 marca 2025 o 21:44
    Daje średnie krycie.
    Bourjois 123 Perfect Foundation to podkład, który daje wyrównanie kolorytu cery. Podkład zamknięty jest w szklanej butelce z pompką, co ułatwia higieniczne dozowanie. Jego konsystencja jest lekka, lekko płynna, co sprawia, że dobrze się rozprowadza i nie tworzy efektu maski. Podkład oferuje średnie krycie, które można stopniować. Daje naturalne, lekko matowe wykończenie, bez efektu przesuszenia. Świetnie wyrównuje koloryt cery i faktycznie maskuje drobne zaczerwienienia, choć w przypadku większych niedoskonałości może być potrzebny dodatkowy korektor. Podkład utrzymuje się na skórze około 6-8 godzin, po czym wymaga lekkich poprawek, szczególnie w strefie T. Nie oksyduje i nie ciemnieje na skórze, co jest dużym plusem. Najlepiej sprawdzi się dla osób o cerze normalnej, mieszanej i lekko tłustej. Może być zbyt matujący dla cery suchej.
  • 9 lutego 2025 o 15:40
    Strasznie ciemnieje...
    Podkład Bourjois 123 Perfect jest produktem, z którego absolutnie nie jestem zadowolona. Odcień, który zakupiłam to N52 Vanilla i jest to kolor najjaśniejszy spośród innych odcieni. Niestety, najjaśniejszy to on wcale nie jest bo jest bardzo ciemny i gdy tylko nałoży się go na skórę, to ciemnieje jeszcze bardziej... Nie wiem dlaczego tak się dzieje, najwidoczniej podkład bardzo szybko się utlenia... Jestem zawiedziona tym produktem bo efekt jaki daje na skórze jest po prostu brzydki i dla mnie nie do przyjęcia. Myślałam,że to będzie podkład jasny z żółtymi tonami po prostu ale byłam w błędzie. Sama aplikacja podkładu jest przyjemna, ponieważ ma kremową konsystencję, czyli taką jak lubię. Niestety kolor i efekt jaki daje ten podkład , to jakieś nieporozumienie, dlatego nigdy więcej się na niego nie zdecyduję, pomimo, że firmę Bourjois bardzo lubię...
    Wady:
    • Ciemnieje
    • Okropny kolor
    • Brzydkie efekt na skórze
    • Robi ciemne plamy
    • Jasny kolor wcale nie jest jasny
  • 1 stycznia 2025 o 22:09
    Podkład jakich wiele
    Podkład dobrze się rozprowadza i ujednolica cerę, ale nie jest tak kryjący, jakiego oczekiwałam. Dla cery bardziej wymagającej , z przebarwieniami, niestety nie spełnia swojej roli.
    Zalety:
    • Dobra konsystencja
    • Ładnie ujednolica
    Wady:
    • Słabe krycie
  • 6 listopada 2024 o 18:38
    Ujednolica koloryt
    Bourjois 123 Perfect Foundation to podkład obiecujący idealne ujednolicenie kolorytu skóry i zakrycie niedoskonałości dzięki unikalnej formule z trzema pigmentami korygującymi. Sprawdziłam jego działanie, aby przekonać się, czy rzeczywiście daje efekt perfekcyjnej cery. Oto moja opinia: ### Opakowanie Podkład zamknięty jest w eleganckiej butelce z pompką, co ułatwia dozowanie produktu. To wygodne rozwiązanie, które pomaga kontrolować ilość zużywanego kosmetyku i zapobiega marnotrawstwu. ### Formuła i Konsystencja 123 Perfect ma lekką, kremową konsystencję, która łatwo się rozprowadza na skórze. Formuła wzbogacona jest o trzy rodzaje pigmentów korygujących: - **Żółte pigmenty** – pomagają ukryć cienie pod oczami i oznaki zmęczenia. - **Fioletowe pigmenty** – nadają blasku cerze i redukują oznaki szarości. - **Zielone pigmenty** – niwelują zaczerwienienia i drobne niedoskonałości. Dzięki temu produkt teoretycznie działa na różne problemy skórne jednocześnie. ### Krycie i Wykończenie Podkład zapewnia średnie krycie, które można budować. Po aplikacji cera wygląda na bardziej jednolitą, a niedoskonałości, zaczerwienienia i drobne przebarwienia są skutecznie zamaskowane. Wykończenie jest matowe, ale nie przesusza skóry, więc efekt pozostaje świeży i naturalny przez cały dzień. ### Trwałość Bourjois 123 Perfect Foundation jest podkładem długotrwałym – utrzymuje się na skórze przez większość dnia bez konieczności poprawek. Jest także odporny na błyszczenie, co docenią osoby o skórze mieszanej i tłustej. Warto jednak pamiętać, że przy skórze bardzo tłustej może wymagać przypudrowania po kilku godzinach. ### Dopasowanie Koloru 123 Perfect dostępny jest w kilku odcieniach, które dobrze stapiają się z naturalnym odcieniem skóry. Dla osób o jasnej karnacji również znajdą się odpowiednie odcienie, a pigmenty w podkładzie sprawiają, że dopasowanie jest łatwiejsze i bardziej elastyczne. ### Podsumowanie Bourjois 123 Perfect Foundation to dobry wybór dla osób, które potrzebują korygującego podkładu o matowym wykończeniu. Dzięki potrójnemu działaniu pigmentów podkład ten skutecznie maskuje różne problemy skórne i ujednolica koloryt. Polecam go szczególnie dla skóry mieszanej i tłustej, ponieważ zapewnia trwałość i kontrolę nad błyszczeniem. **Zalety:** - Potrójne pigmenty korygujące dla lepszego dopasowania do cery - Średnie krycie z możliwością budowania - Matowe, długotrwałe wykończenie - Wygodna pompka w opakowaniu **Wady:** - Może wymagać przypudrowania na cerze bardzo tłustej - Niezbyt szeroka gama odcieni dla bardzo ciemnych karnacji
  • 3 lipca 2024 o 12:13
    Polecam
    Bourjois 123 Perfect to płynny podkład, który pozwala nam ujednolicić skórę twarzy i idealnie się do niej dopasowuje. Można dobrać sobie idealny wręcz odcień do swojej karnacji ponieważ gama kolorystyczna jest dość obszerna - od jasnych po naprawdę ciemne odcienie. Dodatkowo nawilża skórę, jest też dość trwaly. Wygląda naprawdę ładnie na skórze.
    Zalety:
    • cena promocyjna