Under Twenty, Anti! Acne, Effect Perfect Cover (Fluid matujący)

58 HIT!
52 % kupi ponownie
Zgłoś do moderacjiAksamitna formuła podkłądu Under Twenty Anti! Acne Effect Perfect Cover - matująca o świeżym, grejpfrutowym zapachu. Opracowana została we współpracy z dermatologami i kosmetologami, dzięki czemu:
- pomaga naturalnie ukryć niedoskonałości, bez efektu maski,
- długotrwale matuje, pomagając zachować świeży wygląd,
- wygładza skórę, wyrównując jej koloryt.
Recenzje 153
20 czerwca 2020, o 23:05
Kupiony w: Inna drogeria
- Wydajność: 1
- Opakowanie: 1
2 /5
20 sierpnia 2018, o 17:34
Używa produktu od: tydzień
Wykorzystała: w trakcie pierwszego opakowania
- Wydajność: 4
- Opakowanie: 2
3 lipca 2018, o 10:36
Kupiony w: W serwisie aukcyjnym
Odradzam !
Mimo iż podkład ten na pierwszy rzut oka może się nam wydawać super, zarówna z ceną, jak i z działaniem, to naprawdę radzę się wcześniej zastanowić zanim ktoś go kupi. Są to kosmetyki uczulające , których skład pozostawia wiele do życzenia. Jedyny plus tego podkładu to mat, ale nic poza tym. U mnie pogorszyła się wiele sytuacja z trądzikiem po jego zastosowaniu niż przed. Kiedyś nawet postanowiłam zapytać swoją dermatolog o te kosmetyki i powiedziała stanowcze nie.
5 /5
30 czerwca 2018, o 21:47
Kupi ponownie
Kupiony w: Nie podano
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Trwałość: 5
Mocne krycie
Bardzo lubię ten podkład. Ma wygodne opakowanie z pompką, która dozuje idealną ilość produktu. Niestety jest dość mały wybór odcieni, ale najjaśniejszy idealnie wpasował się w moją jasną karnację. Mam cerę mieszaną bez niedoskonałości i moim zdaniem ten podkład ma bardzo mocne krycie. Dodatkowo ma kremową konsystencję, dzięki czemu bardzo dobrze się go rozprowadza ( palcami, pędzlem gąbeczką). Jest bardzo trwały i utrzymuje się przez cały dzień do 8h - więc bardzo dobrze spełnia moje oczekiwania. Dodatkowo daje skórze taki zdrowy wygląd nie tworząc efektu maski. Po kilku godzinach świeci się w strefie T, głównie przy nosie, dlatego zawsze go przypudrowuję. Bardzo go lubię, bo za tę cenę to super drogeryjny produkt polskiej marki.
5 /5 HIT!
21 czerwca 2018, o 15:08
Kupi ponownie
- Zgodność z opisem producenta: 5
- Trwałość: 5
Under Twenty, Anti! Acne, Effect Perfect Cover
Super podkład polecam wszystkim, którzy mają cerę tłustą lub mieszaną. Ten podkład jest bardzo tani, a jednocześnie wydajny. Długo się utrzymuje na twarzy nawet do 10h
ZALETY: Podobało mi się, że produkt umiał zmatowić moją cerę, gdyż jest w niektórych miejscach tłusta, nie zapychał porów, jest naprawdę trwały po 10h dopiero było widać tłuste po smarowaniu, piękny zapach, jest antybakteryjny
WADY: małe opakowanie
4 /5
19 czerwca 2018, o 17:10
- Trwałość: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
W miarę okej
Kiedyś w czasach młodości uwielbiałam ten podkład. Był to mój pierwszy podkład odkąd zaczęłam się malować i stosowałam go długi czas. Po jakimś czasie wróciłam do niego i nadal jest ok. Może nie zakrywa tak bardzo niedoskonałości jak inne podkłady ale dość dobrze się rozprowadza, w miarę ok matuję cerę. Opakowanie jest wydajne oraz wygodne.
2 /5
24 kwietnia 2018, o 21:24
- Trwałość: 2
- Stosunek jakości do ceny: 2
- Opakowanie: 3
Kiedyś nawet ok
Ludzie miałam go kiedyś i używałam. Żałuję, że nie mam zdjęć. Pewnie taka solara :) produkt ciemnieje i uwidacznia strukturę skóry. Odcina się i robi maskę. Wygląda źle i kiczowato. Nie poprawił wtedy kondycji, i nigdy więcej go nie kupiłam, żeby nie powiedzieć, że omijalam dużym łukiem.
Nakladalo się go nieźle, ale wtedy.... Wiecie, na dłoń i się smarowalo. Piękne czasy, co tu kryć :)
Produkt nie sprawdzał się wtedy, więc teraz tym bardziej nie jest mnie godzien:) to produkt, który traktuje się zazwyczaj jako pierwszy podkład, i niech tak zostanie.
Nie psujmy tej dziecięcej aury podniecenia i zachwytu.
30 marca 2018, o 13:06
- Stosunek jakości do ceny: 2
Dla mnie nie
To był jeden z pierwszych podkładów, których używałam. Ale obecnie na pewno nie kupiłabym go ponownie. Ma fajną konsystencję, łatwo się go nakłada. Strasznie się utlenia, naprawdę okropnie ciemnieje. Na twarzy tworzy maskę. U mnie brak efektu matowienia, wręcz przeciwnie. Słabo się trzymał na twarzy, po kilku godzinach nie było po nim śladu. Krył dobrze, ale po utlenieniu się wyglądał strasznie. Opakowanie dobre, wygodne w użytkowaniu. Super zapach. Jednak mimo wszystko oceniam go źle.
ZALETY: - zapach
- konsystencja
- opakowanie
WADY: - ciemnieje
- słaba trwałość
- brak matu
25 marca 2018, o 13:46
Mój pierwszy podkład
To był mój pierwszy kosmetyk, którego używałam jako podkładu. Lubiłam go głównie za konsystencję i cudowny, świeży, grejpfrutowy zapach.
Niestety kolorystyka tego produktu to porażka, 01 jest dużo za ciemny, czego nie mogę zrozumieć - polski producent powinien chyba wiedzieć, że w Polsce żyją dziewczyny o jaśniejszej cerze :D Poza tym produkt jeszcze z czasem ciemniał, równocześnie zanikając z twarzy tak, że wieczorem prawie nie było po nim śladu.
Faktycznie trochę krył, niestety powodował też świecenie. Ale ten zapach... <3
ZALETY: + odświeżający, grejpfrutowy zapach
+ konsystencja produktu
+ opakowanie
+ wydajność
+ delikatne krycie (bardziej jak bb, brak efektu maski)
+ cena
- Wydajność: 4
- Trwałość: 4
- Stosunek jakości do ceny: 4
w porządku
Bardzo lubię kosmetyki z serii under 20, są lekkie i nie podrażniają cery. Chcąc sięgnąć po coś lekkiego do makijażu twarzy zdecydowałam się wypróbować ten fluid. Jest delikatny, po nałożeniu jest praktycznie niewidoczny - nie tworzy maski. Polecam osobom których cera nie wymaga mocnego krycia.
produktów12
recenzji117